Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sylwia chlopaki sa suuuuuuuuuuuper :) az chora jestem jak widze takie cudooowne mordki :) ucalowania od cioci Agatki :) Sylwia jestem pod wrazeniem Akisa ... pamietam jak mi opowiadalas Jego historie ale dopiero czytajac na Twojej stronie i ogladajac fotki dotarlo to jak zostal potraktowany :/ az lzy zakrecily sie w oczach... GRATULUJE.. i nie zycze by ktorykolwiek z psiakow byl w takim stanie ...ale zycze KAZDEMU psiakowi takiego HODOWCY ! :)

• Replies 430
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzisiaj w nocy, w Ustroniu urodził sie maluszki po :loveu: DJu:loveu: ( Int.Ch.,Mł.Zw.Europy... Orlane`s American Made ) mamą została :loveu: Ferbi :loveu: ( BOHEMA KUDŁATE SERCE Rawipon ) jest 5 a w tym 3 dziewczynki ! :multi:

Posted

Dzidtka_Gl napisał(a):
dzisiaj w nocy, w Ustroniu urodził sie maluszki po :loveu: DJu:loveu: ( Int.Ch.,Mł.Zw.Europy... Orlane`s American Made ) mamą została :loveu: Ferbi :loveu: ( BOHEMA KUDŁATE SERCE Rawipon ) jest 5 a w tym 3 dziewczynki ! :multi:

a jakie kolorki??
gratulujemy :):)

Posted

z tego co mi Bożena mówiła przez telefon to same złotka, w różnych odcieniach ( ciekawa jestem czy będą takie blondy jak SURPRISE BY LOVE z Czańca czy SECRET LOVER z Czańca ) niektóre maja białe znaczenia, jedna sunia ma białą strzałke na głowie

Posted

Miło mi przedstawic moja nowa dziewczynkę, która przyjechała z wietrznej Szwecji
ze znanej i cenionej hodowli "Stings" Wyczekana, wylalkana, z pięknym ciałkiem i rodowodem jak marzenie.Kwitesencja tego co w lhasa uwielbiam.

Fiordi jest córką przepieknego S & N CH.Chic Choix in Parti Cular ,
który jest synem legendarnego BIS, INT & MULTI CH , Zw.Europy Barjea Mai Ling Panda.
Jej mama pochodzi z jednej z najlepszych hodowli lhasa na swiecie Chic Choix Ta Sen Petender ,
która jest córką przepięknej pary lhasa :BIS BISS Ch.USA BOB Westminster Ta Sen Victory Peyote i
Ch. Ta Sen Chic Choix Little Bit Tipsy

Posted

Ewa cóż mogę powiedzieć... GRATULUJE nowego nabytku!! Rodowodu jej zazdroszcze:loveu: bo to prawdziwa lhasakowa arystokratka:loveu:. Niech zdrowo się chowa i wyrośnie na to na co się zapowiada oraz stanowi mocną bazę do dalszej hodowli. Trzymam za nią kciuki z całego serducha i ciesze się że pojawiają się kolejne interesujące i przemyślane importy :)
Buziaczki od dziadka Pandy i kuzyna Sixtena :buzi:

Posted

Miło mi poinformować że dziś o 16-tej moja malutka Funia - ANCONA Pibaro urodziła 4 szczeniaczki : 2 suczki i 2 pieski . Ojcem szczeniąt jest Paber's KEVIN COSTNER . Jeden piesek jest brązowy z czarną maską a pozostała trójka ma ubarwienie kremowe z białą plamką na karku .

Posted

Dostałam focie :loveu:Maluszków :loveu: po rodzicach ANCONA Pibaro i Paber's Kevin Costner

:loveu:Dwie białe to suczki a biały i brązowy to pieski:loveu:
Pozdrawiam:eviltong:

Posted

Witam . Dziękuję Diablicy za umieszczenie zdjęć maluszków . Wszystkie są zdrowe i tłuściutkie . Waga urodzeniowa chłopcy po 195 gram . Dziewczynki obie po 210 gram

Posted

Właśnie dowiedziałam się że co niektórzy rozpuszczają plotkę jakoby dzieci ANCONY Pibaro nie dostały metryk . Dla zainteresowanych podaję informację że mam zarejestrowany przydomek ANCO-RING FCI nr . 2637/A. Sprawdzić można w ZKWP Sopot . A więc dzieci Funi i Kevinka będą miały metryczki i to co się im należy - SUPER RODOWODY . Pozdrawiam wszystkich - Tych co dobrze FUNI życzą i TYCH drugich także . Jola

Posted

[quote name='Asia1954']Miło mi poinformować że dziś o 16-tej moja malutka Funia - ANCONA Pibaro urodziła 4 szczeniaczki : 2 suczki i 2 pieski . Ojcem szczeniąt jest Paber's KEVIN COSTNER . Jeden piesek jest brązowy z czarną maską a pozostała trójka ma ubarwienie kremowe z białą plamką na karku .[/quote]

Jola GRATULACJE :multi: Niech maluszki chowają się zdrowo:lol:

Posted

asia1954 - maluszki śliczne :razz:, GRATULACJE

Ewik - szalenie Ci zazdroszcze nawej pieszczoszki:loveu:, małej gwiazdeczki:loveu:
Bede trzymac za nia kciuki.

Posted

dzięki Aniu za wrzucenie fotek moich pociech i informacji o ich narodzinach !!!!!!!maluchy rosną ślicznie ,a Ferbi bardzo ładnie zajmuje się swoimi maluchami .