Gosia & c.o. Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 EwikB napisał(a): Moze pomoze ktos wymyślec imiona na literke " G " dla chłopaczków ? Ja mam zawsze mase pomysłów, ale niestety anglojęzycznych:roll: Quote
sylv Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Bona i ja bardzo dziękujemy. Też mamy nadzieję, że będą się chłopaki zdrowo chować i nie zjedzą całej mamusi ;). Co do imion, to ja zasadniczo kręcę się cały czas w kręgu postaci z różnych mitologii. Niestety rycerzy okrągłego stołu na "G" było chyba tylko dwóch, więc mam całkowity brak konceptu i przyjmuję pod rozwagę wszystkie propozycje, bez względu na język :lol:. Quote
bognik Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Sylwia - gratuluję nowych maluszków Bony! :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam! Quote
Dzidtka_Gl Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 gratki :) to sie porobiło... zaczeło się od jedynaka w Mały Budda, później 4 chłopakó w Naszej Sforze, u mnie 3 chłopaki i teraz 4 chłopaki w Śnieżnym Lwie ani pół dziewczynki... moje chłopaki :loveu: KEY TO MY HEART z Czańca :loveu: :loveu: KISS ME & BYE BYE z Czańca :loveu: :loveu: KING OF MY HEART z Czańca :loveu: Quote
Diablica Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Gratulacje dla Bony:loveu:Śliczne Maluszki:loveu: Quote
sylv Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Niektórzy mawiają, że jak się same chłopaki rodzą to wojna będzie. Mhh, biorąc pod uwagę, że rasa tybetańska, to ............................. . Za gratki i gratulacje dziękuję. Bardzo ładne zdjęcia. Nie ma to jak "połknąć polarnego misia". Quote
agata56 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Sylwia GRATULUJE cuuuudownych maluchów :) Bonie i Jowkowi :) sobolwe sa cudowne :) :beerchug::drinka: by maluszki rosły zdrowo :) ... uderz w puchara ;) Quote
sylv Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Dziękuję Aga, ja też bardzo lubię sobolki,szczególnie czerwone :loveu:. Quote
Diablica Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Takim to dobrze...Tylko spanie i cieple mleczko:evil_lol: Quote
agata56 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Suuuuper :) rozpływam się nad takimi fotkami :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Dzidtka_Gl Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 starszy maluch z miotu 'D" z Czańca :loveu: "Miłek" :loveu: który debiutował w klasie szczeniąt na Międzynarodowej wystawie w Łodzi Quote
macsow1 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 moim zdaniem ten piesek jest najładniejszy z miotu... :loveu: Quote
Diablica Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Maluszek wiedział z kim sie zakumplować:evil_lol: Jest słodki:loveu: Quote
EwikB Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 agata56 napisał(a):ale super fotka :) :) ktory to z maluszków? chodzi o małego czy dużego ?:diabloti: To Saphira :evil_lol::evil_lol: Quote
Dzidtka_Gl Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 :loveu: chłopaki z miotu "K" z Czańca :loveu: Quote
sylv Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Moje 3 tygodniowe chłopaki. Gawain Gareth Galahad Goffrey No i żeby utrzymać się w konwencji, moje kwiatki Więcej zdjęć chłopaków na stronie. Quote
Diablica Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Słodziachne:loveu:jakie mają śliczne skarpetki:loveu::loveu::loveu:Sylv-Kwiatki też ładne,może i ja swoje wkleje....hmm:evil_lol: Quote
EwikB Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 sylv napisał(a): Moje 3 tygodniowe chłopaki. Zapowiadają sie ciekawie , duże buziaczki dla nich i mamuski od rodzinki:evil_lol: Quote
Recommended Posts