Izoldas Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 sylrwia napisał(a):Z tym namiotem to nie taki zły pomysł ::evil_lol:Przy targach jest sporo terenu zielonego i rzeka:) A nawet niedrogi camping, z którego niestety dopiero dziś raczyli odpowiedzieć - w razie braku noclegu można tam uderzać ;) Quote
Talagia Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Własnie wyjezdzamy :cool3: Powodzenia wszystkim !!! :multi::multi: Quote
Agappe Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 polskie akity znowu bezkonkurencyjne.. moja Anata - CAC, CACIB Ryuu Izis - CAC, CACIB, BOB katalogow nie mam i nie bede miec (szkoda mi na nie pieniedzy - 80euro za wystawe i jeszcze katalog trzeba sobie kupowac :shake:) Quote
Musiałek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 :multi: my już po :) 1 dzien - sędzia P. Harsanyi Slash - JCAC i NJwR Sheina - CAC i CACIB :multi: na bisy nie zostaliśmy ponieważ poszliśmy zwiedzać starówkę :) 2 dzien - T. Rohlin - kurcze czytajac opisy naprawde super sędzia Slash - JCAC, NJwR, tytuł Junior Baltic Winner 2008 i ukończony Mł. Championat Litwy !! Sheina - CAC, CACIB i BOB!! tytuł Baltic Winner! jej brakuje czasu do skończenia championatu :) na bisy znów nie zostaliśmy tylko wrócilismy do domu ponieważ dzis rano syn jedzie nad morze :) ALE mam pytanie czy te tutuły są równoważne z Baltic Championem ?? Zwycięzca Bałtyku - czy tak to powinnam tłumaczyć ??? Quote
dorotal Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Gratulacje. A czy Zwyciestwo Polski jest równoważne Championowi Polski? ;) Baltic Champion (Junior) jest po zdobyciu tytułów championów(młodzieżowych) z krajow baltyckich - Litwa, Łotwy i Estonii. Quote
pati1033 Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 [quote name='Agappe']polskie akity znowu bezkonkurencyjne.. moja Anata - CAC, CACIB Ryuu Izis - CAC, CACIB, BOB [quote name='Musiałek']:multi: my już po :) 1 dzien - sędzia P. Harsanyi Slash - JCAC i NJwR Sheina - CAC i CACIB :multi: na bisy nie zostaliśmy ponieważ poszliśmy zwiedzać starówkę :) 2 dzien - T. Rohlin - kurcze czytajac opisy naprawde super sędzia Slash - JCAC, NJwR, tytuł Junior Baltic Winner 2008 i ukończony Mł. Championat Litwy !! Sheina - CAC, CACIB i BOB!! tytuł Baltic Winner! jej brakuje czasu do skończenia championatu :) ogromniaste gratulacje :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
skubi Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 GRATULUJĘ!!! I bardzo ładnie proszę o stawkę bearded collie (Barzdotieji koliai) :lol: Quote
Gaga Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 To pochwalimy sie i my ;) pierwszego dnia, mój bury-Cheitan z Peronówki: CAC, CACIB, BOB- i zakończony INTERCHAMPIONAT !!!! :cunao: drugiego dnia: CAC, CACIB, BALTIC WINNER i...... BOB dla jego synka I'Hakoru Girios Dvasia.. i ten BOB ucieszył nas bardziej niz nasz własny :multi: (w konkurencji mielismy aż trójkę dzieciaków i miło było patrzec jak sie pieknie wystawiaja i zbieraja tytuły) . Jakos tak sie dzieje, że na Litwie zawsze nam ładnie idze ;)) jak dodamy do tego zwiedzanie Trakai to mozemy podsumowac super udany weekend :) Mam kilka fotek- jak sie pozbieram to powstawiam ;) Quote
Jupi Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Agappe, Musiałek, Gaga- Gratulacje:multi: czekam na fotorelacje:lol: Quote
piotrjan Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Baltic Winner to tyłuł przyznawany raz w roku na zasadzie rotacji w jednym z trzech krajów : Estonia , Łotwa i Litwa . W tym roku przyznawany był na wystawie organizowanej właśnie w Wilnie . Dostają go najlepsi juniorzy ( Baltic Junior Winner ) oraz najlepszy dorosły pies i suka ( Baltic Winner ) . Jest to tytuł wysoko ceniony nie tylko w tych krajach , ale również w krajach sąsiednich . Wystawy na których ten tyłuł jest przyznawany zwykle mają mocniejszą stawkę . Dlatego miło mi , że Dogomaniacy trochę na takiej wystawie zaszaleli . Agappe, Musiałek, Gaga - wielkie gratulacje za sukcesy . Nam również troszkę się udało , w oba dni Winterfrost's EXCLUSIVE - Zorka - NJwR oraz skończony Młodzieżowy Championat Litwy . Quote
Gaga Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 No i proszę :) A mnie sie ten tytuł irracjonalnie podobał od zawsze ;) Nie wiedziałam, że on taki "znaczący".. tym mile, że go sobie przywieźlismy ;) Poskapiłam na katalog więc może ktos z Was wie co to za tytulik był pierwszego dnia? Bo w Cacibowej ramce (fajny pomysł- zamiast pucharka) ;) napisali po Litewsku ... BTW: opis z drugiego dnia mamy po litewsku.. czemu nie po angielsku? ;) Quote
iza Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Gratulacje dla dogomaniakow!!! A można prosić stawke Polskich Owczarków Nizinnych ( o ile były) Quote
Gosia & c.o. Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Gratki dla wszystkich :p Ja przy okazji powrotu z wakacji "zahaczyłam" o Wilno. Miałam tam być tylko w roli obserwatora i tak :lol: W piątek wystawiałam PONy (Iza były tylko 2 - Oblong, który dostał BOB i Nini- CACIB) W sobote wystawiany przez mnie na finałach wyżeł weimarski - Weimaranus Quizmaster wywalczył Best of Group oraz reserve BEST IN SHOW!! :multi: A w niedziele beagielka BIS Junior klubowej wystawy :loveu: Chyba nie mam prawa narzekać :lol: Quote
strumyk Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Gaga napisał(a):Poskapiłą na katalog więc może ktos z Was wie co to za tytulik był pierwszego dnia? Bo w Cacibowej ramce (fajny pomysł- zamiast pucharka) ;) napisali po Litewsku ... hmm, nie wiem co bylo w ramce, bo mam CACIBa z nastepnego dnia (bez ramki :cool1:), ale moze "Vilnius Summer" Wiec ja tez sie pochwale, bo u nas jeszcze w niedziele byly 3 klubowki :) Tak wiec: Human Dogs Linda Evangelista - 4xCAC, 1xCACIB, Balter Winner 2008 Human Dogs Shaquille O'Neil - 4xNJwR, 1xBOB (szczyn ma 14 m-cy :loveu:), Vilnius Summer Junior Winner 2008; klubowki: Ml. Zw. Klubu Bullteriera 2008 i IV BIS Junior, Ml. Zw. Klubu AST i SBT 2008, Junior Balter Winner 2008 czyli Ml. Zw. Klubu Teriera i tu jeszcze I miejsce BIS Junior i V miejsce BIS Klubu Teriera :loveu: Quote
Gaga Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Nie no Dag.. i żeśmy się nie spotkały ?? SKANDAL !!!! Uch.... A ramkę juz rozgryzłam - Vilnius Summer-- takie sobie nazwanie wystawki :) Gratuluje serdecznie takich występów.. mówił Ci juz ktos, że imię nie jest od parady? :D Quote
strumyk Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Gaga']Nie no Dag.. i żeśmy się nie spotkały ?? SKANDAL !!!! Uch.... jak zwykle :) A ramkę juz rozgryzłam - Vilnius Summer-- takie sobie nazwanie wystawki :) kurka, no i wlasnienie wiem - dopytywalam sie sekretarza o ramki za caciba z baltica i ten mowi, ze jak mam kartonik to juz wsio a ja chceee taaaka ramke :placz: :) Gratuluje serdecznie takich występów.. mówił Ci juz ktos, że imię nie jest od parady? :D dzieki i nawzajem a imie jak najbardziej,a le bardziej na dlugonoga i wysoka ;-) Quote
Canaveral-staff Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 strumyk napisał(a):hmm, nie wiem co bylo w ramce, bo mam CACIBa z nastepnego dnia (bez ramki :cool1:), ale moze "Vilnius Summer" Wiec ja tez sie pochwale, bo u nas jeszcze w niedziele byly 3 klubowki :) Tak wiec: Human Dogs Linda Evangelista - 4xCAC, 1xCACIB, Balter Winner 2008 Human Dogs Shaquille O'Neil - 4xNJwR, 1xBOB (szczyn ma 14 m-cy :loveu:), Vilnius Summer Junior Winner 2008; klubowki: Ml. Zw. Klubu Bullteriera 2008 i IV BIS Junior, Ml. Zw. Klubu AST i SBT 2008, Junior Balter Winner 2008 czyli Ml. Zw. Klubu Teriera i tu jeszcze I miejsce BIS Junior i V miejsce BIS Klubu Teriera :loveu: Dagmara WIELKIE OGROMNE GRATULACJE dla CIEBIE i TWOICH psiaków -to sie nazywa wystawa :multi::multi: tyle tytułów za jednym zamachem :crazyeye::crazyeye::crazyeye: jeszcze raz GRATULACJE:lol: a czy mogłabyś wstawić stawkę staffików i bulli mini bo katalog dopiero dotrze do mnie za tydzień albo 2 Quote
strumyk Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Canaveral-staff']Dagmara WIELKIE OGROMNE GRATULACJE dla CIEBIE i TWOICH psiaków -to sie nazywa wystawa :multi::multi: dziekujemy bardzo :) a czy mogłabyś wstawić stawkę staffików i bulli mini bo katalog dopiero dotrze do mnie za tydzień albo 2 juto wrzuce zebrana laczna stawke z wszystkich 3 klubowek i miedzynarodowek, psy sie powtarzaly Quote
Canaveral-staff Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 dobra nie ma sprawy właśnie o taką ogólną stawkę mi chodziło ale do tej pory nie mogę wyjść z podziwu ,jeszcze raz bardzo Ci gratuluję a masz jakieś fotki ? fotki już znalazłam -ale trofea !!!!!!!!!!!!! jeszcze jedna prośba moze były jakieś borzoje ,jak nie sprawi Ci to problemu to też poproszę stawkę Quote
strumyk Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Canaveral-staff']jeszcze jedna prośba moze były jakieś borzoje ,jak nie sprawi Ci to problemu to też poproszę stawkę borzoje psy posrednia Dar z Jurajskich Buskupic Zalesos Ratas suki mlodziez Ruosen Cheslava posrednia Traku Roma otwarta Astryda Zlocista Wilma Eugenian Josefina Zalesos Raskila championy Faworyta Francuza Polot Quote
olaglowka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Gratulacje dla wszystkich !! Czy ja mogła bym prosić o stawke pudli toy i pudli miniaturowych ?? Pzdr Ola Quote
strumyk Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 olaglowka napisał(a):Gratulacje dla wszystkich !! Czy ja mogła bym prosić o stawke pudli toy i pudli miniaturowych ?? jak najbardziej, tylko prosze nazwe po litewsku, bo nie moge znalezc :) Quote
Recommended Posts