Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylrwia napisał(a):
Zadzwoń i mów powoli i wyraźnie po polsku oni podobno maja kogoś z kim sie można dogadać.

Poza tym jest jedna dziewczyna, ktora mowi po angielsku ;)

• 1 month later...
  • Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

no ja d... dałam :))

byłam święcie przekonana że wystawa jest sobota niedziela!! a tu w piatek :razz: a ja nie mam urlopu :-(

i tak - teraz potrzebuje 2xcajc i moge pojechac tylko na sobote :angryy:

wiec Litwo witaj znów :evil_lol:

Posted

Musiałek napisał(a):
no ja d... dałam :))
Nie zaprzeczę :mad:;)

Musialek napisał(a):
... wiec Litwo witaj znów :evil_lol:
Nie łam się jedziemy z Tobą :evil_lol::cool3::eviltong:

• 3 weeks later...
Posted

Na stronie jest już spis wystawców :)
Do wystawy coraz bliżej, nikt nie ma wolnego miejsca? :(
Może w takim razie są jacyś chętni na podróż pociągiem?:cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Dostaliśmy dziś potwierdzenia ;)
Jeden pies ma numerek : [SIZE="4"]13 13 i ma w konkurencji tegorocznego zw. świata :diabloti::diabloti::diabloti:
Cieszyc sie, czy płakać... ?

Posted

sylrwia napisał(a):
Talagia 13 bywają szczęśliwe :) grunt to osobiste pozytywne nastwienie, konkurent zawsze może nie dojechać, może mu włos się skołtunić, albo ...

Myślimy podobnie i oczywiscie jedziemy z nastawieniem, ze nasz smarkacz i tak jest ładniejszy :evil_lol:

Posted

[quote name='Talagia']Dostaliśmy dziś potwierdzenia ;)
Jeden pies ma numerek : 13 13 i ma w konkurencji tegorocznego zw. świata :diabloti::diabloti::diabloti:
Cieszyc sie, czy płakać... ?

Heh wyjazd już tuż, tuż :razz:
Talagia, skąd wiesz, że konkurentem Twojego ślicznucha będzie tegoroczny zwycięzca świata? Są podane gdzieś stawki imienne???

Posted

A ja dopiero wczoraj sie dowiedziałam, ze wystawa jest piątek-sobota, a nie sobota-niedziela :oops::oops: Przyjechalabym w piatek wieczorem zadowolona i jedna wystawe bym przegapiła :diabloti::diabloti:

Posted

Witam,
mam mały problem... pojutrze planuję wyjazd a zgapiłam się z zarezerwowaniem jakiegoś noclegu i teraz albo wszystko zarezerwowane albo drogie :oops: Czy może ktoś mi podać jakieś namiary na przyzwoity, niedrogi nocleg (2 osoby + pies), do 20 km od Wilna?

Posted

[quote name='Goshka']My nocujemy tu moze są jescze wolne miejsca-koszt 40lt/osoba + 10 lt za psa
http://www.mywilno.com/index.html

Jutro wyjezdzamy, a numerki ciągle nie dotarły :(

Tam nie ma juz miejsc od końca czerwca :( Bo tez próbowalismy.

Numerek mamy od tygodnia :)

Jezeli chodzi o nocleg, to miesiac temu szukalismy czegos w normalnej cenie w Wilnie (hotele, apartamenty, kwatery prywatne) i oczywiscie nie bylo zadnego wolnego miejsca :) Skonczyło sie tak, ze mamy super apartament za grosze w Kownie :evil_lol:

Posted

dziękuję za pomoc, podane przez Was miejsca, niestety są już pozajmowane, ale udało mi się zarezerwować pokój u jakiejś starszej Pani, także wizja koczowania pod namiotem na wileńskim trawniku oddaliła się :multi: Jutro wyjazd, trzymamy kciuki za całą polską ekipę!!