faza14 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Witam, razem z moimi rodzicami bylibyśmy zainteresowani tą piękną suńką :loveu: szukam wymarzonego, pierwszego pieska i chyba się zakochałam :oops: mieszkamy w niewielkim (38m2) mieszkanku we wrocławiu. Mimo to codziennie chodzilibyśmy na spacerki koło 1,5-2 godzinne nad Odrę:) więc mała by się wyganiała. chciałabym jeszcze spytać ile suńka ma w kłębie i gdzie ona teraz jest?? W DT? czekam na odpowiedż :p Quote
invictus hilaritas Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Sunia jest W DT we Wroclawiu, na moje oko ma ok 52 cm w klebie - ale Elza powie wam dokladniej.. Widzialam ja raz, przywitala mnie tak serdecznie... Jest to wspaniala suka, lizala mnie, z moich kolan zrobila sobie poduszke i spala.. cudowna suka i z reka na sercu pisze, ze gdybym tylko miala warunki to bym ja wziala.. Quote
faza14 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 A co ze sterylką?? Przeszła czy jeszcze nie?? ps. jestem taka podekscytowana ;P zastanawiam się tylko czy nie będzie za duża do kawalerki?? :( Quote
invictus hilaritas Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Thara ostatnio mieszkala w kawalerce , nie ilosc metrow sie liczy a rodzina :) Mieszkacie we Wroclawiu wiec moze nawet dzisiaj mozecie podejsc i zobaczyc Thare :) co do sterylki, wiem ze miala miec robiona.. Quote
faza14 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Właściwie to jest taka sprawa, że wolałabym ją odebrać po zakończeniu roku szkolnego (20 czerwca...) żeby mieć więcej czasu dla niej i wogóle :)) ewentualnie po 11 czerwca, po wystawieniu ocen ;PP (jestem w 2 gim.) byłaby taka możliwość? piękna ta suńka :loveu: ps. przepraszam za moją infantylność :( nie jestem jakimś rozkapryszonym dzieckiem, mam "tylko" małe ADHD ;P Quote
faza14 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 ok, tak zrobimy :) rozumiem, że to są dane tej pani: Kontakt w sprawie adopcji: tel. 692438657 e-mail elzamilicz@wp.p Quote
Alicja Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 no to liczę że potencjalny domeczek spotka się z Tharą ... tak już napisano , nie metraż ważny w tym wszystkim , ważne by być odpowiedzialnym właścicielem , spacery , bieganko , zabawa to wsio na wybiegu ... w domu spokojne miejsce do spanka :kciuki: Quote
andzia69 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Faza - suka chyba jest wysterylizowana, a jesli nie to zostanie przed adopcja. Metraż mieszkania nie ma nic do wielkosci psa - liczy się serce i rozum - nic więcej. Twoi rodzice musieliby zadzwonic do Elzy, porozmawiac, umówic się na wizytę przedadopcyjną, poznać sukę itd Quote
invictus hilaritas Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 faza14 to nr Elzy :) 692 438 657 , zadzwon i z nia porozmawiaj :) Quote
faza14 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 w niedzielę to chyba głupio dzwonić...no nie wiem (?) Quote
Alicja Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='faza14']w niedzielę to chyba głupio dzwonić...no nie wiem (?) w niedziele najlepiej ....wtedy kazdy ma czas ....chyba że sie nie decydujesz , masz watpliwości to przemyśl sprawe Quote
faza14 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Hmm...dziś dzień dziecka, więc kto wie :diabloti: Quote
ElzaMilicz Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Sunia jest w Miliczu, 50 km na północ od Wrocławia. Miałam dziś dużą imprezę rodzinną i nie zabrałam z sobą telefonu. Quote
andzia69 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Elza - dostałam zapytanie o sunię: ' a czy wiadomo moze czy piesek lubi jezdzic autem, ja czesto jezdze gdzies na weekendy i musialbym ja zabierac ze soba. czy piesek lubi inne psy, bo mieszkam w blizniaku i sasiedzi maja tez psa, buldmastfa, ale samca, dlatego chcialem suczke, zeby pieski mogly sie ze soba bawic, a pies akceptuje suczki. tylko czy ona jest przyjazna dla innych zwierzat? No i czy Panstwoo szukacie dla neij domu w Miliczu bo ja mieszkam w Warszawie i Wroclawiu, ale glownie w Warszawie. w dzielnicy zacisze, wiec mam blisko las i wlasny ogrod. tylko zeby to potwierdzic musielibyscie Panstwo tam przyjechac." napisz do tego pana: lukaszbartoszak@gorgo.com.pl umów się - w W-wie można poprosic dziewczyny coby go sprawdziły;) a do Wrocka może przyjechać poznać sunię osobiscie:lol: pozdrawiam Quote
ElzaMilicz Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Z panem Bartoszem wymieniamy korespondencję. :) Było też kilka innych postów z pytaniami. Quote
andzia69 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Z panem Bartoszem wymieniamy korespondencję. :) Było też kilka innych postów z pytaniami. mam nadzieję, ze wreszcie bedzie prawdziwy Happy End!:multi::multi::multi: Quote
invictus hilaritas Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Thara zasluguje na to !! Jest takim przeslodkim psem... Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Z panem Bartoszem wymieniamy korespondencję. :) Było też kilka innych postów z pytaniami. :kciuki: ..............;) Quote
ElzaMilicz Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Jutro jedziemy na sterylkę, nie ma na co czekać. Quote
Alicja Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Jutro jedziemy na sterylkę, nie ma na co czekać. no to jutro czeka nas zaciskanie :kciuki: i za sterylke i nowy domek Quote
invictus hilaritas Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 a zglosil sie ktos konkretny na adopcje Thary?? Quote
invictus hilaritas Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 nooo wkoncu sie ruszylo, bardzo sie ciesze :) Quote
Recommended Posts