ewatonieja Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 i co myślec o ludziach ,którzy na dzień dobry skapią na takie rzeczy? :shake: Quote
doddy Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Elza, to moze lepiej pomyslec juz o sterylce? Jaki jest koszt sterylizacji? Quote
ElzaMilicz Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Załatwiłam. Sterylizacja nie będzie kosztować nic. Termin na przyszły tydzień. Może ktos napisać tekst do ogłoszeń ? Jeśli nie, zrobię to wieczorem i poproszę o ogłoszenia. Ewa, racja w 100%. Quote
ElzaMilicz Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Thara to zdrowa, młodziutka amstaffka. Proporcjonalna, piękna. Swoje potrzeby załatwia tylko na dworze. Pozostawiona na dłuższy czas w domu nie niszczy przedmiotów, spokojnie czeka do powrotu państwa. Słodka, ufna i przyjazna dla wszystkich stworzeń. Kocha dzieci. Uwielbia byc głaskana. Gdy spogląda na człowieka w jej oczach nie widać nic prócz prośby o pieszczotę. :) Musiała być dobrze traktowana w poprzednim domu. Dlaczego została porzucona w lesie ? - tego się nie dowiemy. W miejcu, w którym obecnie przebywa nie ma problemu z kontaktami między nią a innymi dwoma psiakami. Faktem jest, ze gdy nadchodzi pora karmienia to przyjaciele muszą stać z boku. Nawet nie warczy na nich by odeszli, po prostu spogląda w taki sposób, że nie mają wątpliwości o co jej chodzi. Thara zostanie wysterylizowana i wtedy może jechać do swego domu docelowego. Ten kto ją przygarnie będzie prawdziwym szczęściarzem, bo nasza amstaffka to sunia idealna. kontakt: Elza 692 438657 e-mail elzamilicz@wp.pl Quote
ElzaMilicz Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Dziękuję Andzia, na Ciebie zawsze można liczyć. Niech ktoś zrobi zdjęcia tej kaukazce od Was i podeśle mi na maila. Quote
andzia69 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Dziękuję Andzia, na Ciebie zawsze można liczyć. Niech ktoś zrobi zdjęcia tej kaukazce od Was i podeśle mi na maila. Mówisz o tej suni, o której pisałam ?? o tej apatycznej cierpiącej suni w schronie??? Takiej ala kaukaz ala leoś? Quote
ElzaMilicz Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Pisałaś o niej niedawno na wątku szczeniaków. Quote
Kasia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ElzaMilicz napisał(a): Dziękuję Andzia, na Ciebie zawsze można liczyć. Elu prosiłaś mnie o allegro wczoraj ale jak widzę pomoc już nadeszła :lol: Jak jeszcze mogę pomóc? Quote
andzia69 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 allegro suni: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=341981041 Quote
karolina1 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Poogłaszałam trochę niunie: http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=34245&id_kat=11 http://www.psy.mgt.pl/new/viewtopic.php?p=168940#168940 http://www.forum.mampsa.pl/mloda-amstaffka-thara-czeka-na-t333.html?p=4923#post4923 Narazie tylko tyle, bo jestem jakaś senna dziś ;) ale niedługo jeszcze ją gdzieś powsadzam :eviltong: Quote
andzia69 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Elza - kopiuję z mojego wątku o bullowatych - to ze Śląska...mozna spróbować się do niej odezwać: "NAPISALA DO MNIE KAROLINA JEST ZAINTERESOWANA SUCZKA LUB PSEM Adoptuje psa rasy pit bull najlepiej by byl mlody tak by mogl sie przyzwyczaic,piesek bedzie mial zapewnione wszytskie warunki i jego potrzeby,bedzie mial cieply dom i serce!prosze o kontakt psiaka trzeba dowizc dziewczyna nie ma transportu wlasnego karolina171990@wp.pl podaje meil oraz gg 11035465 dawajcie psinki karolina jest Raciborza ze Śląska " Quote
doddy Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Andzia, tylko w ogłoszeniu jest zapis, że adoptuje pitbulla a nie amstaffa. Ale moze jej wszystko jedno... Polecam sprawdzic dobrze ten mail, bo nie brzmi dobrze. Quote
ElzaMilicz Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Dziewczyny zastapcie ją w ogłoszeniach innym psiakiem. Pani, która miała ją na DT nie chciała czekac do sterylki oddała wczoraj sunię gościowi z Lubina. Teraz potrzebny ktoś, kto sprawdzi dom. Proszę powstrzymać się od komentarzy. Dziękuję wszystkim Wam za pomoc. Jesteście wspaniałe !!! Quote
andzia69 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 invictus hilaritas napisał(a):zglaszam sie ;) dzięki:loveu::loveu::loveu: Quote
invictus hilaritas Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Panstwo bardzo mili.. zastalam sunie spiaca na lozku, wtulona w Pana ;-) Mieszkaja w kawalerce, Pan pracuje w Anglii i jest prawie caly czas poza domem- zbieraja pieniadze na mieszkanie w Anglii i maja zmiar sie wyprowadzic na stale.. sunia jest przekochana :loveu: caly czas lizala mnie, ogon malo co jej sie nie urwal od merdania, wkoncu wlazla na lozko i zrobila sobie ze mnie poduszke i spala :smile: sunia karmiona jest kasza i gotowanym miesem i jakas karma z biedronki.. zaproponowalam zeby kupili lepsza karme.. Panstwo pierwszy raz maja asta .. musialam obalic mity na temat podawania psu surowego miesa (uwazali ze to wywola agresje).. Pan byl negatywnie nastawiony na sterylizacje, ale chyba udalo mi sie wytlumaczyc o co w tym chodzi.. porownywal sterylizacje suki do sterylizacji zony :lol: w piatek ida do weta i sie umowia na sterylizacje jak suka bedzie mogla przejsc zabieg.. sunia jest chudziutka i ma luzpiez..Panstwo juz ja raz wykapali .. powiedzieli ze dostali suke brudna i smierdzaca :mad: Suka miala kleszcze.. Adopcja psa odbywala sie na parkingu :mad: oprocz umowy nic nie dostali np ksiazeczki zdrowia .. nie wiedza czy byla na cos szczepiona, kiedy byla odrobaczywiana, czy dlugo byla bezdomna.. kiedy miala ost cieczke- zeby wiedziec kiedy teraz bedzie miala.. nie wiedza nic oprocz tego ze maja przekochanego psa :) nie maja z nia zadnych problemow , zero agresji w tej suce :) pies - marzenie :) ja sie w niej zakochalam :) Quote
ElzaMilicz Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Najważniejsze, że suńka dobrze trafiła. :) Quote
andzia69 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 jak dobrze czytac takie wieści:multi: dzieki Invictus:loveu: Quote
karolina1 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 No to wszystko wspanieale się skończyło :loveu: :multi: Quote
doddy Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Wytłumaczcie mi bo ja blondynka jestem. Chcą zamieszkać w Anglii z amstaffem? Przecie tam jest zakaz tej rasy. Teraz nawet jest nagonka ponowna na amstaffy. Quote
invictus hilaritas Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 doddy napisał(a):Wytłumaczcie mi bo ja blondynka jestem. Chcą zamieszkać w Anglii z amstaffem? Przecie tam jest zakaz tej rasy. Teraz nawet jest nagonka ponowna na amstaffy. aaa tego to ja nie wiedzialam :oops: Pan powiedzial ze maja zamiar sie wyprowadzic- zbiera pieniadze na mieszkanie.. Quote
Recommended Posts