doddy Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 AMSTAFF- suka około roku, maści czekoladowej z białym krawatem i białymi skarpetkami. bardzo łagodna, zadbana, posłuszna, umie podać łapę. Cieszy się na widok ludzi, nie lubi kotów. Nie brudzi w domu. Na pewno była wychowana w domu. Quote
andzia69 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 hmmm no czekolady to ja nie widzę...no ale może to ja ślepa jestem:crazyeye: Tekst do ogłoszeń suni!!!!!!! Thara to zdrowa, młodziutka amstaffka. Proporcjonalna, piękna. Swoje potrzeby załatwia tylko na dworze. Pozostawiona na dłuższy czas w domu nie niszczy przedmiotów, spokojnie czeka do powrotu państwa. Słodka, ufna i przyjazna dla wszystkich stworzeń. Kocha dzieci. Uwielbia byc głaskana. Gdy spogląda na człowieka w jej oczach nie widać nic prócz prośby o pieszczotę. Musiała być dobrze traktowana w poprzednim domu. Dlaczego została porzucona w lesie ? - tego się nie dowiemy. W miejscu, w którym obecnie przebywa nie ma problemu z kontaktami między nią a innymi dwoma psiakami. Faktem jest, ze gdy nadchodzi pora karmienia to przyjaciele muszą stać z boku. Nawet nie warczy na nich by odeszli, po prostu spogląda w taki sposób, że nie mają wątpliwości o co jej chodzi. Thara zostanie wysterylizowana i wtedy może jechać do swego domu docelowego. Ten kto ją przygarnie będzie prawdziwym szczęściarzem, bo nasza amstaffka to sunia idealna. Sunia zostanie wydana po sprawdzeniu warunków w nowym domu oraz po podpisaniu umowy adopcyjnej. Kontakt w sprawie adopcji: +48692438657 e-mail elzamilicz@wp.p Quote
ElzaMilicz Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Nie śmiejcie się. To czekolada wysokiej klasy. Mało spotykana.....:lol: Quote
andzia69 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 ElzaMilicz napisał(a):Nie śmiejcie się. To czekolada wysokiej klasy. Mało spotykana.....:lol: nie..no w sumie jak się założy ciemne okulary, brązowe..to ona i brazowa czekoladka:evil_lol: Quote
ElzaMilicz Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Z dziećmi kontakt wspaniały. Na imię Rava nie reaguje. Milasta, cudna. [B]A jak prowadzi auto !!![/B] Cud- miód. Quote
karolina1 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 :evil_lol: No to widzę suczka pełna klasa.. milucha, czekoladowa i na dodatek auto prowadzi! :evil_lol: Quote
andzia69 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 no to podniesiemy sukę-kierowcę!:evil_lol: Quote
andzia69 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Komu niunię czekoladowo-pręgowaną????:lol: Quote
ElzaMilicz Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Taka miła suńka, młoda, zdrowa i nie potrafi sobie domu znaleźć ? Fe, nieładnie. Quote
andzia69 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 czy ona jest gdzies poogłaszana???? bo na dogo to marne szanse na dom:shake: Quote
ElzaMilicz Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Andziu ja nie mam czasu na ogłoszenia. Ktoś musi nam pomóc. Napisz proszę do Kasia, ona jest kochana, zrobi allegro. Quote
andzia69 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ale na kogo podawać namiary???ja mogę jej zrobic allegro Kto pomoze ogłaszać sunię w necie????????????????? Quote
doddy Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [FONT=Arial][FONT=Verdana]Kontakt p. Jola 791004484.[/FONT][/FONT] Quote
ElzaMilicz Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Jest potencjalny dom dla suni, ale nie chciałabym oddawać jej bez sterylki. Kto pomoże ? Quote
ElzaMilicz Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Jest potencjalny dom dla suni, ale nie chciałabym oddawać jej bez sterylki. Kto pomoże ? Pytam jeszcze raz... Quote
doddy Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 ElzaMilicz, nie liczylabym na wielki odzew niestety... Ciezko z reguly uzbierac na sterylke dla amstaffow. Malo osob chce pomagac. Nas ratuja bazarki. Ile potrzeba na sterylke? Quote
andzia69 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Elza - jaka kwota wchodziłaby w grę? napisze o prośbie o wsparcie na niebieskim astowym forum Quote
ElzaMilicz Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Postaramy się wymusić sterylkę na przyszłych właścicielach. ;) Jeśli się nie uda, ponowię prośbę. Quote
andzia69 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Podniosę sunię na wszelki, gdyby domek się nie zdecydował... Quote
Recommended Posts