Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):
Sylwia, postaram się o jakiegoś faceta.

To się popraw troszeczkę:cool3:, bo ja mam czas jeszcze do maja 2009:eviltong:potem to juz raczej mi nie wypada:diabloti:

Dzis zabieram ze sobą Olgę;) trzymajcie kciuki za tą akcję:p

Posted

doddy napisał(a):
W maju 2009r. Sylwia zacznie marnować sobie życie... czyli wyjdzie za mąż.

moje zycie to pryszcz ale będa kojce dla bullowatych:eviltong:

Kasia ten post muszę koniecznie pokazac Tz-owi , napewno potem chętnie przetrzyma jakiegoś bullowatego

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Jest szansa, ze pojdzie po rozum do głowy bo do maja to jeszcze chwilka a poza tym podobno nie wychodzi sie za mąż w miesiącu bez r .

Beata czy jest r czy go nie ma jakie to ma znaczenie:p Biere tego:loveu:, bo gdzie ja znajdę drugiego takiego wariata:evil_lol:

Posted

oooo - widzę, ze wątek Tanga to wątek ogólnodyskusyjny i jak zwykle uroczy!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Doddy - może zrób z Breny chinskiego łysego grzywacza to Beata nie będzie miała prenetsyji o kudełki:diabloti:

Posted

Kasia, miałaś coś dzis kupic. Ja mowie powaznie, nie moze tak być , ze Brena bedzie latac po bagazniku , podepcze Sabine i zrobi jej krzywde, zdepcze Mambe i ta sie porzyga . Masz sporo czasu naucz tego psa normalnej jazdy samochodem bo ja nie mam w tym samochodzie zadnych klamerek do uwiazania jej na stale.

Posted

Beata, to o czym myślisz na Brene działa tak, że wyje 10 razy bardziej...

A tak serio to nie mam jej czym uczyć. Ona transludem jeździ perfekt. Tylko autem nie umie.

Posted

ruda76 napisał(a):
A kiedy dziewczyny urlopujecie:p ?

będą urlopowac jak sie dogadają:eviltong:

ja tam nie mam problemów - jadą wszystkie 3 - 2 w bagażniku, 3 obok i zaden nie chodzi mi po samochodzie:evil_lol: i odkąd pamiętam to one są bardzo grzeczne w autku...

u Doddy jest jeden problem - ni ma auta:razz: więc i burki nie mają się jak nauczyc! Beatko - może użyczysz swojego samochoda i będziesz codziennie wozić Brenkę - co???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Tango dziś zamieszkał w Strykowie u Ani. :multi:

Witam, to ja - Tango. Serdecznie wszystkich pozdrawiam z mojego domu. Jestem szczęśliwy a moja Pani jeszcze bardziej (swoim przyjazdem dzisiaj, zrobiłem jej wspaniały imieninowy prezent). Roznosi mnie energia (co pewnie wszyscy wiedzą), biegam jak szalony (a na brak przestrzeni nie narzekam), piję wodę jak smok, chwilowa sjesta i znowu biegam. Niedawno wszamałem obiad (homar to co prawda nie był ale dało się przełknąć). Tubylcy (czyt. koty) nie są już właścicielami tego terenu. Teraz ja tu rządzę! I tak ma być.
Jak tylko odbędę sesję, z przyjemnością udostępnię fotosy (chociaż wyglądam ciągle tak samo, tylko tło się zmienia).
Biegnę po kolejną serię pieszczot. Odezwę się wkrótce