doddy Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Wczoraj poznałałam niunka i jest BOSKI! Nie dość, że piękny to kochany, przytulaśny itd. Pies jest pięknym pitbullem! Jest duży, masywny. Dałam go właśnie do nas na stronę fundacji. Musiałam go jakoś nazwac, więc ochrzciłam go Tango bo jest bardzo podobny do Rumby, która jest u mnie na DT. Quote
_Tosia_ Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 doddy napisał(a):Wczoraj poznałałam niunka i jest BOSKI! Nie dość, że piękny to kochany, przytulaśny itd. Pies jest pięknym pitbullem! Jest duży, masywny. Dałam go właśnie do nas na stronę fundacji. Musiałam go jakoś nazwac, więc ochrzciłam go Tango bo jest bardzo podobny do Rumby, która jest u mnie na DT. on już dostał imię od Szajbusa: Pitek bardzo dziekuję za dodanie go do strony Waszej Fundacji Quote
szajbus Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ta psinka czeka na jedynego człowieka, który da mu to co najpiękniejsze- kochający dom! Quote
szajbus Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Do góry słoneczko. pokazuj się wszystkim i nie daj o sobie zapomnieć! Quote
karolina1 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Na tych zdjęciach odrazu inny pies, odrazu widać jaki z niego duży psiak i głowę ma niczego sobie wielką ;) No jest naprawde fajowy, mam nadzieje że dla niego znajdzie się ten jedyny kochający dom. Quote
_Tosia_ Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Doddy, dodałam nowe fotki do pierwszego postu Quote
Recommended Posts