ruda76 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 jejku jaka super wiadomosc:evil_lol: strasznie się cieszę;) Quote
andzia69 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 no to ciotka doddy sprawiłaś mi super prezent na imieniny!!!:multi::multi::multi: oby tak dalej!!!:loveu: Quote
andzia69 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 doddy napisał(a):Wszystkiego dobrego kochana! dzięki!!!:loveu: Quote
ruda76 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 My rownież zyczymy wszystkiego najlepszego ciotka:calus: Quote
andzia69 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 ruda76 napisał(a):My rownież zyczymy wszystkiego najlepszego ciotka:calus: a dzięki, dzięki!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
rufusowa Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Strasznie sie ciesze, ze Tanguś ma kochający domek!!! :) ode mnie masz Andziu buziaczki imieninowe :loveu: i takie cuś: :Rose::BIG: Quote
andzia69 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 rufusowa napisał(a):Strasznie sie ciesze, ze Tanguś ma kochający domek!!! :) ode mnie masz Andziu buziaczki imieninowe :loveu: i takie cuś: :Rose::BIG: Dzięki raz jeszcze!!!:loveu: a ja poproszę o zmianę tytułu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: Quote
_Tosia_ Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 wspaniała wiadomość!!! czekamy na fotki z nowego domu Quote
_Tosia_ Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 dziękuję!! Tanguś, jaki Ty przepiekny jestes!!:loveu: Quote
doddy Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Zdjęcia od Ani w nowym sprzęcie, w którym mu do pyska. :loveu: A tu ja i moja nowa ukochana zabawka - supełek Quote
Tengusia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 coz mozna powiedziec piekny z niego pies :loveu: Quote
ruda76 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 widzę, ze w kosteczki;)moj Pinio tez ma taką ale blue:eviltong: Quote
doddy Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Słaby wybór był w sklepie bo Ania chciała inną. ;) Kochana, ja to już nie będę wymieniać ile tych ROGZów mam. Dziś wszystkie smycze upychałam do szuflad... Dwie się nie domykają a 3 do połowy zapełniona... A to duuże szuflady na buty! Ale ja ROGZy lubię lukrowane, więc mam wszystkie jakie są niebieskie i różowe. Aaaaa... sorry i FIOLETOWE!!! Quote
ruda76 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Gdyby u nas w Łodzi była taaaka hurtownia jak w W-wie ........ale niestety:shake: Nawet dzis byłam na duzej giełdzie zoologicznej i gucio:p Quote
doddy Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Ja w necie kupuje. Tylko ROGZa i dla fundacyjnych w hurtowni. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Dziewczyny zmieni ktos ten nagłowek bo ciagle mam wrażenie, ze pitek wrócił z nieudanej adopcji. Kasia , jak Ci sie wywalaja to pożycz jedna fioletowa :) Quote
Karilka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 ruda76 u mnie sie rogzy zamawia:diabloti:. Pituś prześliczny... Jeśli on jest zabawowy do innych psów to ja go znam... Młody chłopak takiego miał, dostał. Powiedział, ze mu szuka domu... Taki z tych debilnych, ten chłopak. Nóż sie w kieszeni otwiera... PS: Ruda76 Ty jeździsz na tą giełde zwierzęca na św.Teresy czy gdzies przy Matce Polce czy jakoś tak? Quote
doddy Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Kopiuje post Ani z forum amstaffów: Hurra, nareszcie po tornadzie znów mam neta, więc spieszę z newsami. Otóż w przedłużony "długi weekend" (już od czwartku) pojechaliśmy na działkę nad zalew Sulejowski. Większej frajdy to chyba Tangensiowi nie mogłam zrobić. Działka jest w lesie więc chłopak dostał małpiego rozumu jak zobaczył stosy patyków i szyszek do aportowania! :lol: Pogoda "plażowa" była niestety tylko w czwartek, piatek i sobota zapewniły nam za to nie lada wodne i świetlno-dżwiękowe atrakcje z góry. Cóż, dzięki temu mogłam chociaż stwierdzić, że burza nie robi na Tango najmniejszego wrażenia. Uff, kamień z serca! Chłopak jest pod tym względem super odważny :clap: Przykro mi tylko, że w zalewie zamiast wody była zupa ogórkowa, więc nie było mowy o zachęcaniu Tango do kąpieli. Ale nic to, jeszcze będzie okazja. To tyle słowa pisanego, lepsze będą fotki. Aha, zapomniałam o najważniejszym-Tango pierwszy pakuje się każdorazowo do auta a jak wróciliśmy w niedzielę do domu, to dłuższą chwilę nie chciał z niego wysiąść :shock: Pozdrawiamy serdecznie :heej: To ja, moja Ania i szyszeczka. Ha, wiedziałem, że umiem latać ! A takie figury potraficie ? A tu ja i moja starsza pańcia (ją też już owinąłem sobie wokół ogona :D ) Quote
rufusowa Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 :loveu::loveu::loveu: cudne te fotki :multi: i jak zwykle opowiadanie Ani pierwsza klasa :evil_lol: p.s. moze by tak przenieść wątek? :cool3: Quote
_Tosia_ Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 dziękujemy za relację i za świetne fotki Quote
doddy Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Witam po długiej przerwie. Mam się świetnie i wygladam teraz tak (no niech ktoś powie, że nie jestem boski i oczywiście skromny :oops: ) Nowy prezent od mojej Ani. Możecie mi mówić Boniek. Oczekuję na propozycje transferu, może wezmą mnie do reprezentacji? Quote
_Tosia_ Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 cieszę się, ze jest mu tak dobrze!!! dziękujemy!!! Quote
Recommended Posts