Tengusia Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 andzia69 napisał(a):łooo jaki on wielgachny!:crazyeye: kawal pieknego psiska :loveu: Quote
Jenny19 Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 Ogłoszenia dla Tanga: www.4lapy.pl www.animalia.pl www.bono-polska.pl www.etablica.com www.drobne.centrumofert.pl www.gumtree.pl/Warszawa www.gielda.bai.pl www.kupiepsa.pl www.ogloszenia.24polska.pl www.psy.pl www.dogs.pl www.ogloszenia.adverts.pl www.polskastrefa.eu www.dwukropek.pl www.autogielda.pl www.kupsprzedaj.pl www.oferta.com.pl www.pajeczyna.pl www.pineska.pl www.ogloszenia.interpress.net Quote
doddy Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Dziękuje :multi: Tanguś niestety w kojcu sam. :-( Quote
rufusowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 po opisie sądząc Tango to pies ideał :loveu: mam nadzieję, ze szybko znajdzie nowy domek i ciocia będzie mogła się zająć innymi "mordercami" :diabloti: Quote
andzia69 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [quote name='_Tosia_']wszyscy pamietają i domu szukają[/quote] tak jest!!! tylko domki nie wiedzą, ze tu taki piękny pies szuka domu! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Takie pytania to chyba na PW a swoja drogą to Ty juz wnikasz w zycie osobiste Rudej ??? :razz: Quote
doddy Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Nie wnikaj bo i tak za nami nie trafisz. Nas zrozumie tylko ten, kto pierdylnięty na punkcie bulli jak my. Ty nie lubisz naszych potworków. P.S. Udało mi się wyadoptować Mirabelkę do... oj przystojny był :loveu: ale cóż... zajęty :evil_lol: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Mam nadzieje, ze przystojny się nie rozmysli :) Kasiu, ja Cie prosze nie bierz do wrzesnia zadnego paskuda i naucz swojego psa jazdy samochodem bo ja zwariuje w drodze do Andzi . Quote
doddy Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Wierzę, że się nie rozmyśli. A na tę drugą cześć wypowiedzi... hmm... mogę jedynie napisać, że nic nie obiecuje. Chyba, że wynajdziesz mi jakiegoś przystojniaka, który powozi Brenkę Irenkę i sam posprząta kłaki po niej zostawione w aucie. Co do pozyskiwania psów - niestety także nic nie obiecuje. Obiecuję jednak jechać do Anity z 2 psami a nie z 3. Quote
ruda76 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 doddy napisał(a):Ruda, umówiłaś się? umowiłam, umówiłam;) a swoją droga to następnym razem daj mi adres z jakims fajnym facetem:eviltong: do sprawdzenia. Dzis tam jadę. Quote
ruda76 Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 doddy napisał(a):Nie wnikaj bo i tak za nami nie trafisz. Nas zrozumie tylko ten, kto pierdylnięty na punkcie bulli jak my. Ty nie lubisz naszych potworków. P.S. Udało mi się wyadoptować Mirabelkę do... oj przystojny był :loveu: ale cóż... zajęty :evil_lol: a ten przystojniak zaprosił nas na wizytę poadopcyjną:eviltong: Będę miała okzaję i ja go zobaczyc:p Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Ja tez chce, ja tez !!! :) Doddy , woziciela to sobie sama znajdz ale cieszy mnie to , ze beda tylko 4 psy w samochodzie . Nie zapomnij tylko o minimalnej ilosci bagazu bo wiecej sie nie zmiesci :) Quote
doddy Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Sylwia, postaram się o jakiegoś faceta. Obiecujem Beata, Ty nie jeździsz na wizyty przed adopcyjne, wiec dla Ciebie nie będzie przystojnych panów. :eviltong: Na to trzeba zapracować. W życiu jak to bywa nie ma nic za darmo. Za mały samochód masz. :diabloti: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 No moze bym mnie to zachęciło do wizyt . Zawsze mozemy wyslać Twoje psy pociągiem :diabloti: Quote
Recommended Posts