weszka Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Wychodzi na to że koty mają coś z maso w sobie :diabloti: Totek też tak ma - drze się w niebogłosy jak do Dirki wali łapą albo na nim leży, gryzie ją i za chwilę jest z powrotem i znowu zyga do niej :evil_lol: Quote
M@d Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Mafia Lumpa też zaczepia :evil_lol: Staje na obu łapach (żeby dosięgnąć) i chwyta go łapami za pysk, albo podgryza fałdę na szyi :lol: Obskakuje go, przypada do ziemi i zachęca do zabawy :eviltong: Ale Lump to leniuch i zwykle się nie daje sprowokować ;) Ponadto jak one za bardzo szaleją, to Lump wpada na nie i je obszczekuje - taki rozjemca stadny ;) Nauczył się też, że Mafia nie powinna biegać do ogrodzenia i szczekać, więc jak ona tam biegnie, to on pokazuje nam, że pilnuje porządku, zabiega jej drogę do ogrodzenia i na nią szczeka :diabloti: Quote
togaa Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Typowe dla stada... "Walka" o pierwszeństwo do obszczekania...;) Znam to doskonale....:lol: Quote
M@d Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Nie, wiesz jak nie było Mafii, to Lump od strony ogrodu W OGÓLE nie szczekał, chyba, że podeszły psy sąsiada i pierwsze zaczęły szczekać ... Dopiero jak jest Mafia i ujada, to on zaczął. Czasem poleci i poujada z nią, ale częściej (przynajmniej przy nas) ujada na nią, jak ona biegnie za szczekaniem na ogródek i próbuje ją zatrzymać :cool3: Często zresztą staje w drzwiach domu i juz za nią nie biegnie szczekać przy płocie... Podobnie zresztą szczeka NA NIĄ, jak ona za bardzo tarmosi kota :evil_lol: Lump wychowawca, musztruje podopiecznych - przejął się rolą :eviltong: Quote
weszka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ktoś przecież musi panować nad tym całym zwierzyńcem. No i wypadło na Lumpa ;) Quote
Doginka Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Wpadłam się przywitać i jakoweś foty pooglądać, a tu fot ni ma:razz: Quote
M@d Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 weszka napisał(a):Ktoś przecież musi panować nad tym całym zwierzyńcem. No i wypadło na Lumpa ;) Taka jego dola (i niedola ;)) A jeszcze pańciostwo robią sobie żarty, że nie pilnuje gamoni i że on tu jest przełożonym menazerii, to się chłopak przejął :eviltong: Doginka napisał(a):Wpadłam się przywitać i jakoweś foty pooglądać, a tu fot ni ma:razz: Fot ostatnio mało robiłem, ale jest kilka nowych w aparacie i obiecuję je tu jak najszybciej wkleić ;) Quote
M@d Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Kilka nowych fot... Mafia poznaje wielki świat :D Mafia froteruje podłogę kotem ... Stado na spacerze Mafia zasmyczona, żeby konia nie ganiała :D Oczekiwanie na miski Nasz nowy ptaszek ogrodowy :D Quote
weszka Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Na tej focie http://images46.fotosik.pl/133/df82ea22bfa3198f.jpg Lump ma minę zupełnie jak Sympa :lol: Biedny udręczony pies który musi ten cały bajzel wokół siebie znosić :loveu: Quote
madziamn Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 ariss napisał(a):http://images46.fotosik.pl/133/235cffb51ed804bc.jpg czeka na obiad:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Jeśc nie dali to kot czeka aż mu obiad sam przyfrunie...:evil_lol: Quote
ariss Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 http://images46.fotosik.pl/133/235cffb51ed804bc.jpg czeka na obiad:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
AnkaG Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Jaki wzrok biednych głodzonych piesków :evil_lol: Quote
M@d Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Większy zagłodzony, to jak dostał na obiad gicz cielęcą z furą mięsa na kości, to odszedł od miski i spojrzał z wyrzutem "Kawał kości z surowym mięsem? Co ja, jakiś Burek jestem? Proszę mi to obrać, pokroić na kawałeczki i UGOTOWAĆ! :mad:" Normalnie nie wiedział jak się do tego zabrać :evil_lol: Jak już się zdecydował, to się kilka godzin biedził :eviltong: A mięso to próbował najpierw zlizać z kości, zanim wpadł, że mięso się obgryza :lol: ... Bieeeednyy pieeeseeek :diabloti: Quote
M@d Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Lump poraz kolejny pokazał, że jest dobrym psem... aż ZA DOBRYM dla tej bandy :mad: Niejeden pies jak mu by ktoś podżerał frykasy, to by zabił, a Lump ignoruje Mafię wyżerającą mu tutaj odgryzione kawałki giczy, które wypadły Lumpowi z Pyska ... Czy ja mogę SPOKOJNIE to zjeść? Powiedzcie jej coś ... Quote
M@d Posted May 30, 2009 Author Posted May 30, 2009 Znowu posty skaczą, moje posty przed tymi, które ty wysłałaś AnkaG Dziwne to wszystko ... Twój post przepchnęło na tą stronę, a moje, które napisalem po Twoim zostały na poprzedniej :lol: BTW: [quote name='weszka']Na tej focie http://images46.fotosik.pl/133/df82ea22bfa3198f.jpg Lump ma minę zupełnie jak Sympa :lol: Biedny udręczony pies który musi ten cały bajzel wokół siebie znosić :loveu: Jakby chciał powiedzieć : "I tak cholera cały dzień, jak Was nie ma ..." Quote
AnkaG Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 No baaardzo biedny :diabloti: Moje jak wyczują surowiznę (najlepiej wołowinka) to bez proszenia robią siad i łapy dają ... A tak to przygłuche są i udają, że nie wiedzą co ja chcę. :eviltong: Quote
miloszz8 Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Lump ma swieta cierpliwosc.. az dziwne ze jeszcze nie został kanonizowany:eviltong: Quote
madziamn Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 zywcem do nieba pójdzie:eviltong: za ta cierpliwosc Quote
M@d Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 2 lata temu w wieku 5,5 roku ( w nocy z 1 na 2 czerwca 2007) przez Tęczowy most przeszedł nasz pierwszy pies, Sznaucer mini Beksa :-(. Był ofiarą pseudohodowlanego rozmnażania osobników obciążonych genetycznie. Odcisnął on trwały ślad w naszych duszach. Pamiętamy Beksa, chociaż nie piszemy w twoim wątku ( http://www.dogomania.pl/forum/f78/beksa-skazany-od-urodzenia-70102/ ) ale Ty jesteś ciągle z nami ... BTW - Lump jest przeważnie mądry, to fakt ... no chyba że chce na siebie zwrócić uwagę i zaczyna włóczyć po domu rolke papieru toaletowego, albo coś w tym stylu ;) Quote
weszka Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Dla Beksy [*] troszkę spóźnione ale szczere. Bolesne są te chwile... bardzo :-( Lump ma poczucie własnej wartości :loveu: i nie musi się przejmować takimi duperelami w życiu jak to że ktoś mu capnie kawałek mięsa :razz: Quote
Recommended Posts