Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wychodzi na to że koty mają coś z maso w sobie :diabloti: Totek też tak ma - drze się w niebogłosy jak do Dirki wali łapą albo na nim leży, gryzie ją i za chwilę jest z powrotem i znowu zyga do niej :evil_lol:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mafia Lumpa też zaczepia :evil_lol:
Staje na obu łapach (żeby dosięgnąć) i chwyta go łapami za pysk, albo podgryza fałdę na szyi :lol:
Obskakuje go, przypada do ziemi i zachęca do zabawy :eviltong:
Ale Lump to leniuch i zwykle się nie daje sprowokować ;)

Ponadto jak one za bardzo szaleją, to Lump wpada na nie i je obszczekuje - taki rozjemca stadny ;)
Nauczył się też, że Mafia nie powinna biegać do ogrodzenia i szczekać, więc jak ona tam biegnie, to on pokazuje nam, że pilnuje porządku, zabiega jej drogę do ogrodzenia i na nią szczeka :diabloti:

Posted

Nie, wiesz jak nie było Mafii, to Lump od strony ogrodu W OGÓLE nie szczekał, chyba, że podeszły psy sąsiada i pierwsze zaczęły szczekać ...

Dopiero jak jest Mafia i ujada, to on zaczął.
Czasem poleci i poujada z nią, ale częściej (przynajmniej przy nas) ujada na nią, jak ona biegnie za szczekaniem na ogródek i próbuje ją zatrzymać :cool3:
Często zresztą staje w drzwiach domu i juz za nią nie biegnie szczekać przy płocie...
Podobnie zresztą szczeka NA NIĄ, jak ona za bardzo tarmosi kota :evil_lol:

Lump wychowawca, musztruje podopiecznych - przejął się rolą :eviltong:

Posted

weszka napisał(a):
Ktoś przecież musi panować nad tym całym zwierzyńcem. No i wypadło na Lumpa ;)

Taka jego dola (i niedola ;))
A jeszcze pańciostwo robią sobie żarty, że nie pilnuje gamoni i że on tu jest przełożonym menazerii, to się chłopak przejął :eviltong:

Doginka napisał(a):
Wpadłam się przywitać i jakoweś foty pooglądać, a tu fot ni ma:razz:

Fot ostatnio mało robiłem, ale jest kilka nowych w aparacie i obiecuję je tu jak najszybciej wkleić ;)

Posted

Kilka nowych fot...

Mafia poznaje wielki świat :D

Mafia froteruje podłogę kotem ...

Stado na spacerze

Mafia zasmyczona, żeby konia nie ganiała :D

Oczekiwanie na miski

Nasz nowy ptaszek ogrodowy :D

Posted

Większy zagłodzony, to jak dostał na obiad gicz cielęcą z furą mięsa na kości, to odszedł od miski i spojrzał z wyrzutem "Kawał kości z surowym mięsem? Co ja, jakiś Burek jestem? Proszę mi to obrać, pokroić na kawałeczki i UGOTOWAĆ! :mad:"
Normalnie nie wiedział jak się do tego zabrać :evil_lol:
Jak już się zdecydował, to się kilka godzin biedził :eviltong:
A mięso to próbował najpierw zlizać z kości, zanim wpadł, że mięso się obgryza :lol: ...
Bieeeednyy pieeeseeek :diabloti:

Posted

Lump poraz kolejny pokazał, że jest dobrym psem... aż ZA DOBRYM dla tej bandy :mad:
Niejeden pies jak mu by ktoś podżerał frykasy, to by zabił, a Lump ignoruje Mafię wyżerającą mu tutaj odgryzione kawałki giczy, które wypadły Lumpowi z Pyska ...

Czy ja mogę SPOKOJNIE to zjeść? Powiedzcie jej coś ...

Posted

Znowu posty skaczą, moje posty przed tymi, które ty wysłałaś AnkaG
Dziwne to wszystko ...
Twój post przepchnęło na tą stronę, a moje, które napisalem po Twoim zostały na poprzedniej :lol:

BTW:
[quote name='weszka']Na tej focie http://images46.fotosik.pl/133/df82ea22bfa3198f.jpg Lump ma minę zupełnie jak Sympa :lol: Biedny udręczony pies który musi ten cały bajzel wokół siebie znosić :loveu:
Jakby chciał powiedzieć : "I tak cholera cały dzień, jak Was nie ma ..."

Posted

No baaardzo biedny :diabloti:

Moje jak wyczują surowiznę (najlepiej wołowinka) to bez proszenia robią siad i łapy dają ... A tak to przygłuche są i udają, że nie wiedzą co ja chcę. :eviltong:

Posted

2 lata temu w wieku 5,5 roku ( w nocy z 1 na 2 czerwca 2007) przez Tęczowy most przeszedł nasz pierwszy pies, Sznaucer mini Beksa :-(. Był ofiarą pseudohodowlanego rozmnażania osobników obciążonych genetycznie. Odcisnął on trwały ślad w naszych duszach.
Pamiętamy Beksa, chociaż nie piszemy w twoim wątku ( http://www.dogomania.pl/forum/f78/beksa-skazany-od-urodzenia-70102/ ) ale Ty jesteś ciągle z nami ...

BTW - Lump jest przeważnie mądry, to fakt ... no chyba że chce na siebie zwrócić uwagę i zaczyna włóczyć po domu rolke papieru toaletowego, albo coś w tym stylu ;)

Posted

Dla Beksy
[*] troszkę spóźnione ale szczere. Bolesne są te chwile... bardzo :-(

Lump ma poczucie własnej wartości :loveu: i nie musi się przejmować takimi duperelami w życiu jak to że ktoś mu capnie kawałek mięsa :razz: