madziamn Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 hahaha wiedziałam że ten pies jest niesamowity:lol: Quote
AnkaG Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ach te wasze opowiastki :lol: Cwana mała baba i spokojny facio.:razz: Quote
Neczka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Witam ;) Czytam Lumpowe opowieści już od kilku tygodni, ale dziś postanowiłam się wreszcie ujawnić :hand: M@d, podziwiam Twój styl pisania, tak wciągający, że nie da się nie czytać. Jedna sprawa konkretnie utkwiła mi w pamięci - co do "zagrzebywania kup". Nie jest to zagrzebywanie, a zostawianie przez psy śladów, polegające na wydzielaniu się specyfików umiejscowionych pomiędzy palcami. Kiedy psy "kopią", zapachy się uwalniają ;) Pozdrawiam :) Quote
malawaszka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 wielkie :klacz: dla P. Lutomskich!!!!!! :multi::multi::multi: wiedziałam, że się uda!!! ale cudne!!!!! :loveu::loveu::loveu: i wreszcie widać trochę Mafii a nie tylko rozmytą szarą pędzącą plamę :evil_lol: Quote
madziamn Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Zdrowych, wesołych swiat dla Dwunożnych i Czterołapnych:loveu: Quote
M@d Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 - Dziękujemy za życzenia, wszystkim Wam również życzymy wszystkiego najlepszego ;) - [quote name='ariss']ja też nie widzę zdjęć:placz: Wszystkie omawiane zdjęcia i kilka innych są tutaj: Picasa Web Albums - Robert - Lump 2009# Quote
ariss Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 dziękuję bardzo:loveu:foto jak Lump goni kota super:diabloti::loveu: Quote
M@d Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Eeee nieee, Lump kotów nie gania :eviltong: Na zdjęciu to Mafia gania się z naszym kotem Kamykiem (vel Kamikadze), który zpsiał do reszty i chodzi z nami na spacery jak pies ... :lol: Quote
AnkaG Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ja też myślałam, że Lump ale kot podobny wielkością z napastnikiem więc jednak Mafia ... No co ... fota nieostra. :diabloti: Quote
ariss Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 AnkaG napisał(a):Ja też myślałam, że Lump ale kot podobny wielkością z napastnikiem więc jednak Mafia ... No co ... fota nieostra. :diabloti: ja aż poszłam sprawdzić pewna swego:evil_lol:ale przyznaje rację:oops: jedno jest pewne fota fajna:loveu: Quote
anouk92 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Przepraszam że tu ale Rudzia koleżanka z boksu Mafi właśnie po 4 miesiącach wróciła z adopcji. Załamałam się zupełnie, może ktoś jest w stanie pomóc:shake: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mini-2-terierowate-sunie-2-sunie-w-domkach-rudzia-wrocila-z-adopcji-119168/ Quote
miloszz8 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 zobacz na przygarne psa, na 1 stronie widzialem 3 ogłoszenia odnosnie małych psiaków Quote
M@d Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Dzisiaj przeglądając zdjęcia odkryłem, że na jednym ze spacerów sfotografowałem Leśne Yeti! :crazyeye: oraz (co już nie było wielkim odkryciem) jakiegoś zziajanego osiołka ;D Quote
Doginka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: To naprawdę YETI:crazyeye: ............................................. :diabloti: Quote
M@d Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 Niom, ale nie biały śnieżny, tylko leśny liściasty i po pas schowany w jamie :diabloti: Quote
Doginka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 M@d napisał(a):Niom, ale nie biały śnieżny, tylko leśny liściasty i po pas schowany w jamie :diabloti: Yeti to Yeti, nie musi być śnieżny:evil_lol: Quote
norka1911 Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 zaczytuje się w wiele wątków,galerii,a "Lumpowe historyjki" przeczytałam jednym tchem,rewelacyjne są,zaraz po przeczytaniu posłałam siostrze linka do nich i również twierdzi są świetne.Musisz koniecznie jakąś książke napisać o swoich czterołapnych,rozejdzie sie jak świeże bułeczki.Prosze o więcej opowieści o ślicznej kocio-psiej ekipie.Pozdrawiam. Quote
madziamn Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 tia ja tez sie na tą ksiażkę już zapisuje bo jak dojdzie do wydania to się kolejki ustawia i moze braknąc a historyjki i fotki świetne. M@d Ty naprawdę sfotografowałeś YETI!!!! Quote
eria Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 http://images44.fotosik.pl/104/dd76dc7b4496c47cmed.jpg a ja myślałam że yeti w Rudzie ma swój dom :placz::placz: w Lublińcu mają pumę, w Warszawie mają Yeti a u nas nie ma nic :evil_lol: Quote
bonsai_88 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Eria nie marudź, po Gliwickich lasach biega niezwykle niebezpieczny okaz PORTUGALCZYKA, może do Rudy też zajrzy :evil_lol: Quote
weszka Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Wpadłam nocnie odwiedzić "kuzynostwo" i obejrzałam foty - ta świetna http://lh4.ggpht.com/_itztpQUZWRo/Sdjc2SmiJ8I/AAAAAAAAAOQ/ZE42aIFCaW0/2009%20Marzec%20182.jpg Rozczula mnie Lump :loveu: a jego uszy żyją własnym życiem jak uszy championki Sympy na stare lata :diabloti: Quote
M@d Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Mowisz o tym? Picasa Web Albums - Robert - Lump 2009 :evil_lol: BTW - nie linkujcie bezpośrednio do zdjęć z albumów Google Picasa, tylko do stron www albumu, bo wredne Google aby nie podlinkowywać samych zdjęć nadaje im dynamicznie zmienne adresy i po kilku godzinach już ich nie widać pod tym adresem co się wklei na forum :shake: Quote
Recommended Posts