Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam ;) Czytam Lumpowe opowieści już od kilku tygodni, ale dziś postanowiłam się wreszcie ujawnić :hand:
M@d, podziwiam Twój styl pisania, tak wciągający, że nie da się nie czytać.

Jedna sprawa konkretnie utkwiła mi w pamięci - co do "zagrzebywania kup".
Nie jest to zagrzebywanie, a zostawianie przez psy śladów, polegające na wydzielaniu się specyfików umiejscowionych pomiędzy palcami. Kiedy psy "kopią", zapachy się uwalniają ;)

Pozdrawiam :)

Posted

wielkie :klacz: dla P. Lutomskich!!!!!! :multi::multi::multi: wiedziałam, że się uda!!!

ale cudne!!!!! :loveu::loveu::loveu: i wreszcie widać trochę Mafii a nie tylko rozmytą szarą pędzącą plamę :evil_lol:

Posted

Eeee nieee, Lump kotów nie gania :eviltong:
Na zdjęciu to Mafia gania się z naszym kotem Kamykiem (vel Kamikadze), który zpsiał do reszty i chodzi z nami na spacery jak pies ... :lol:

Posted

AnkaG napisał(a):
Ja też myślałam, że Lump ale kot podobny wielkością z napastnikiem więc jednak Mafia ... No co ... fota nieostra. :diabloti:

ja aż poszłam sprawdzić pewna swego:evil_lol:ale przyznaje rację:oops:

jedno jest pewne fota fajna:loveu:

Posted

Dzisiaj przeglądając zdjęcia odkryłem, że na jednym ze spacerów sfotografowałem Leśne Yeti! :crazyeye:

oraz (co już nie było wielkim odkryciem) jakiegoś zziajanego osiołka ;D

Posted

zaczytuje się w wiele wątków,galerii,a "Lumpowe historyjki" przeczytałam jednym tchem,rewelacyjne są,zaraz po przeczytaniu posłałam siostrze linka do nich i również twierdzi są świetne.Musisz koniecznie jakąś książke napisać o swoich czterołapnych,rozejdzie sie jak świeże bułeczki.Prosze o więcej opowieści o ślicznej kocio-psiej ekipie.Pozdrawiam.

Posted

tia ja tez sie na tą ksiażkę już zapisuje bo jak dojdzie do wydania to się kolejki ustawia i moze braknąc a historyjki i fotki świetne.
M@d Ty naprawdę sfotografowałeś YETI!!!!

Posted

Mowisz o tym?
Picasa Web Albums - Robert - Lump 2009
:evil_lol:
BTW - nie linkujcie bezpośrednio do zdjęć z albumów Google Picasa, tylko do stron www albumu, bo wredne Google aby nie podlinkowywać samych zdjęć nadaje im dynamicznie zmienne adresy i po kilku godzinach już ich nie widać pod tym adresem co się wklei na forum :shake: