M@d Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 To była Mafia, a królika albo zająca to ona w rodzinie ma na pewno :eviltong: Wystarczy się przyjrzeć innym zdjęciom :D Quote
Izuuus Posted March 2, 2009 Posted March 2, 2009 Witamy ;) Śliczne fotki i fajne 'dialogi' :cool3: Quote
Cybulka_m Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 A co tam u Lumpa?? Kiedy kolejna historyjka?:cool3::cool3: Quote
Doginka Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 anouk92 napisał(a):Zachęcam do poczytania, aż się nie chce wierzyć:shake: zabilimipsa.pl Jestem przerażona:crazyeye: - często po wystawach idę z psami na długi spacer na pobliskie łąki lub do lasu. Boże nawet nie chcę myśleć .......:placz: Quote
miloszz8 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 własnie:roll:co u Lumpa, Mafii i Kamyka?:p Jestem cichym fanem calej Ferajny i troche niepokoji mnie ta cisza :roll: Quote
M@d Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Ostatnio miałem sporo roboty i mało weny ;) (depresja przesileniowa :eviltong:) Zdjęć też z powodu pogody żadnych fajnych nie zrobiłem :shake: Nic się też ciekawego u nas nie wydarzyło, więc i pisać nie było o czym. Dziękujemy za zainteresowanie i obiecujemy, że w związku z przestawieniem czasu, lepszym światełkiem i słoneczkiem, zbierzemy się w sobie i szybciutko coś tu wrzucimy... A może i zwierzaki się z letargu zimowego przebudzą i coś wymyślą godnego opisania :diabloti: Quote
Doginka Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Oooooo i Lumkowości się odezwali:diabloti::multi: To teraz czekamy na powrót radości i odrzucenie deprechy;) .............i na foty:loveu: Quote
M@d Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 SANTO CANITO - czyli pies o złotym sercu... W życiu Lumpa najważniejsze jest głaskanie, ale jedzenie plasuje się zaraz po nim :eviltong: Jeżeli chodzi o jedzenie, to najwyższą rangę wśród przysmaków ma ciasto i żwacz! ;) W całym stadzie najbardziej żarcia broni Mafia. Potrafi szczerzyć zęby na kota (któremu zresztą sama potrafi wyrwać kawałek sera ... trzymanego przez kota w pysku :evil_lol:), kiedyś nawet szczerzyła zęby i warczała na Lumpa... :lol: Sama zaś jak skończy swoje to pcha się Lumpowi do miski :mad: Nawet wyżera mu jego najświętsze przysmaki !!!:razz: A Lump ... nic... :crazyeye: Co najwyżej śpieszy się zjeść przed nią, albo tak manewruje swym wielkim pyskiem, żeby jej utrudnić podbieranie mu przysmaków ... A tutaj dowody zbrodni na Psim Kodeksie Przysmakowym... Atak na ciasto... Zabór żwacza .... Niejeden pies odgryzł by za to łeb ... :diabloti: Quote
miloszz8 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 To sobie Mafia Lumpa wychowała:diabloti: ja prawde mówiac mialem długo uraz do sznaucerów po jednym spotkaniu ( zakonczylo sie krwiakiem na nodze dla mnie) ale po poznaniu Lumpa mi przeszło jak reka odjął:p kto wie gdybym wczesniej tu trafił to zamiast onka byłby sznaucer:eviltong: Quote
M@d Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 To nie zależy od rasy ;) Ja wprawdzie nie mam urazu, ale w "bliskich spotkaniach 3 stopnia" mamy 1:1:eviltong:. Kiedy byłem szczeniakiem, Onkowy szczeniak chciał się "bliżej zapoznać", a ja nie chciałem ;), próbowałem zwiać, ale ... był szybszy :evil_lol: Na szczęście była zima, więc miałem tylko siniaki po zębach na tyłku, bo próbował mnie zatrzymać (jak umiał -czyli pyskiem) :diabloti: Nie wiem kto zaliczył większą traumę, bo jak się rozdarłem, to Onek mało łap ze strachu nie pogubił uciekając :lol: Quote
miloszz8 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 wiem ze nie od rasy , ale od tego momentu tzn od jakichs 10 lat nie spotkałem zadnego sznaucera który by mi to wytłumaczył , sorry jest lump:eviltong: Quote
M@d Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Czeeść! Chciałem Wam powiedzieć, ze dzisiaj była straaaszna afera... Znowu mnie strzygli :mad: Niestety tym razem mimo walki :olympic: zostałem pokonany i ostrzygli mnie bez usypiania ... straszny wstyd :oops: pokonali mnie :bigcry: Teraz przeżuwam gorycz porażki na kanapie ... Strzyżenie Lumpa to NEWS DNIA (wiwat p. Lutomscy :multi: pogromcy nieposkromionych!), więc spacerowe weekendowe zdjęcia zostaną dodane później. ;) Quote
bonsai_88 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Biedny :placz:.... Co wyście mu zrobili, że go pokonaliście :mad: Quote
M@d Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Ja tam nie wiem, ale jak wychodziłem, to ktoś przykręcał do stołu 4 imadła, ktoś kombinował coś z kablami przy kontakcie, a na podłodze leżał kłąb drutu kolczastego ... :diabloti: :megagrin: Jak widać grunt to doświadczenie groomerów i odpowiednie podejście ;) A teraz weekendowe obiecane foty ... Quote
madziamn Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 a my nie widzimy fot:placz: ale pokonanie Lumpa to musiał byc niezły wyczyn:evil_lol: Quote
M@d Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Już powinny być, wgrałem jeszcze raz bo poprzednie były, ale po jakimś czasie przestały się wyświetlać ... :roll: A teraz nowa historyjka ... Lump dzisiaj dokonał zemsty za wczorajsze strzyżenie i przegłodzenie (na wszelki wypadek przed strzyżeniem nie dostał jeść, gdyby jednak trzeba było go usypiać ...) Wprawdzie dostał po powrocie, ale widać uznał to za naruszenie zasad i postanowił też naruszyć zasady ... (czego od wieków nie robił ...) Otóż kolega Lump pozbawił swych właścicieli obiadu dokonując zaboru mienia! Otworzył sobie ...piekarnik, w którym czekało na przygotowane na obiad pół kilo wołowiny ... i je zjadł w czasie gdy ja spałem, a żona zajmowała się ogródkiem :rotfl: A potem walił skruchę chcąc dostać jeszcze z mojego śniadania kawałek tosta, ale jak się domyślacie było to bezowocne ... :P A oto aktorzyna próbuje swych zdolności mimicznych :D A tutaj w pełnej krasie ostrzyżony Lump :multi: UPDATE: Sezon rowerowy uznajemy za otwarty, właśnie wróciliśmy z inauguracji :evil_lol: Mafia biega we wszystkie strony robiąc 5 razy dłuższy dystans, a Lump się zasapał :eviltong: Znowu będziemy próbować zrzucić mu sadełko którego nabrał jeszcze w schronisku ... Quote
M@d Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Spróbuj "odśwież" stronę, u mnie są ... :roll: Jak nie ma, to dam link do albumu. Jest tam nawet kilka fot jeszcze nie publikowanych :D Lump 2009 Quote
miloszz8 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 dobrze ze moja mama nie widzi Lumpa bo by mi kazała Dunaja wystrzyc podobnie:lol:zaczyna sie okres zrzucania zimowego futra:p a Lumpowi przekaz ze fajnie wyglada :p Quote
bonsai_88 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Picasa Web Albums - Robert - Lump 2009 Z trudem, ale przeskoczył :evil_lol: Quote
M@d Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Taaa, i to już za 3 razem! Pierwszy raz wziął za mały rozbieg i poszedł pod poprzeczką. Drugi raz strącił, ale za 3 razem się skoncentrował (widać proszę Państwa ten wyraz skupienia na pysku!) i ... skoooczyyył!! Jeeest, jeeest zlootyyy meedaal!! :evil_lol: Quote
Recommended Posts