orpha Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 hahaha Ty zbijesz jej kojec a ona go w pył rozniesie :evil_lol: Quote
M@d Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 To do przewidzenia,. dlatego też pozostałe jeszcze drewno od kilku dni moczę w roztworze Chili habanero :diabloti: ... niech próbuje gryźć :lol: Kupiłem jej też wiadro na wodę zamiast miski, bo może mieć pragnienie ... :eviltong: Quote
AnkaG Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 M@d - ja ci Nukę podeślę bo ty taki cierpliwy człowiek - będziesz dodatkowo jeszcze koo i sioo sprzątać dla urozmaicenia. :diabloti::eviltong: Ona też taka mała myszka jak Mafia. Wiem, że temat nie jest do śmiechu .... ale zawsze mnie rozbrarają twoje opisy.:lol: To czekamy na fotę kojca. A budzik to na pewno pańcia sama gdzieś posiała i zwala na niewinnego psa. :cool3: Quote
Barbara_B Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Może Mafija bombę buduje. Znudziła jej się demolka domku na raty?! :evil_lol: PS A nie mówiłam, żeby psiny Mafią nie nazywać, bo się spełni?:diabloti: PS2 Kundzia tęskni.:loveu: Quote
madziamn Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 co do budzika sprawdz w kojcu może sobie Mafija mieszkanko urządza i co lepsiejsze kąski z domu wynosi:diabloti: Quote
M@d Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Taaa... wszystko już ma, tylko zegara do detonatora jej brakowało :evil_lol: No właśnie miła sąsiadko, jakoś się mijamy w spacerach :-( Chyba trzeba się jakoś zmówić na konkretna godzinę w sobotę i niech się wyszaleją!! :cool3: UPDATE: Pragnę poinformować, że nasze stado utraciło ze swego składu kota... Kot od małego miał problemy psychiczne i kryzys tożsamości... Na początku uważał się za psa... Potem zaczął dumać, że być może jest człowiekiem? Niedawno myśleliśmy, że mu przechodzi i staje się kotem ... Niestety od dwóch dni zaczął domagać się chodzenia z nami na spacery :crazyeye: No i wyłazi za nami i idzie za nami na spacer :roll: Tak więc nie wiem czym on teraz jest, albo się za co/kogo się sam uważa, ale kotem to on już chyba nie jest, nie...? :hmmmm: Quote
Barbara_B Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Ależ kotem jest! Kotem o bardzo pełnej osobowości, kotem inteligentnym i poszukuącym. Kotem ludzkim i psim ale też przede wszystkim kotem kocim. Próbuje różnych smaków życia ale i tak zawsze wróci do swej prawdziwej natury. A umiejętności zdobyte w trakcie poszukiwań może wykorzytać przeciwko lub dla dobra swojego stada. Pozdrawiam Pana Kota Kamyka. Quote
M@d Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 @ Izus - Witamy u Lumpa & kompanii @ Barbara_B - Pięknie i głęboko napisane, choć chyba za głęboko ;) jak na naszego kotka ciaptusia, któremu trzeba pilnować przysmaków, bo sam o siebie nie umie zadbać i mu kradną ... nawet z pyska :evil_lol: Quote
Barbara_B Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Kamyk jest młody jeszcze się nauczy. A tu filmik z istrukcjami: YouTube - hungry cat Quote
AnkaG Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 To czekamy teraz na jakieś zabawowe psio-kocie foty.:lol: Koło mnie mieszkała (juz S.P.) wilkowata ogromna sunia, która chadzała na spacery z dwoma kotami. Czasami jeden z nich szedł na spacer ... siedząc na jej grzbiecie. Sunia powoli człapała a on się tylko na boki rozglądał. Super widok. Quote
orpha Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 jaaaaa alez to musialo rewelacyjnie wyglądać :evil_lol: Quote
Barbara_B Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 W tytule adres do filmu instruktarzowego dla Kamyka jak walczyć o swoje. Jest jeszcze młody, ale wierzę w niego. Quote
M@d Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Muszę to pokazać Kamykowi - dzięki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: BTW - o której w soboty zwykle wasze stado udaje się na spacer? Bo byśmy dołączyli, niech sobie Kundzia z Mafią poszaleją :razz: Quote
Barbara_B Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Bardzo chętnie się spodkamy, a jak Wam pasuje? 10,11,12? Quote
M@d Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Jeżeli możemy wybierać to 12 była by idealna :multi: Quote
Barbara_B Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Dla nas też idealnie. Do widzenia jutro o 12.:lol: Quote
M@d Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Będziemy o 12 koło Was pod lasem. Mafii należy się nagroda! Mamy już 3 dni bez zniszczeń!! WOW! :multi: :evil_lol: Quote
M@d Posted January 30, 2009 Author Posted January 30, 2009 Albo to, albo się przyczaiła, bo udaremniliśmy skończenie bomby! Odsunęliśmy kanapę i znaleźliśmy sprytnie zamaskowany między zawleczonymi tam zabawkami budzik ...:diabloti: Quote
M@d Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Witanko Izuuus ;) Spacerek się odbył i udał :lol: - Oooo, cześć , bawimy się?? - Dobra, w ganianego! - A szczypanego też?? :diabloti: - A ty przystojniak się nie bawisz? - Wy się gówniary bawcie, a my pospacerujemy! Quote
Recommended Posts