M@d Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Nic specjalnie nowego o czym warto by pisać :eviltong: Lump grzeczny jak zwykle, Kamyk wredny jak zwykle, a Mafia jak zwykle robi demolkę :diabloti: Dzisiaj posunęła się jednak dalej niż zwykle bo oprócz przywleczenia patyka i zmasakrowania go na łóżku, oprócz podarcia kolejnej torby foliowej, zmasakrowania kolejnej podkładki ściągniętej ze stołu, dzisiaj wynalazła gdzieś letnie buty Pani, zaniosła je sobie na łóżko i pogryzła ... No cóż uczenie jej różnych rzeczy idzie jak po grudzie, czasami ma wrażenie, że albo ona jest zbyt uparta, albo przytępawa :evil_lol: Przykład: Gryzie patyk na łóżku, zabierasz patyk, mówisz FE!, wynosisz patyk na werandę, rzucasz, zaczyna gryźć, chwalisz, idziesz do pokoju, a ona ... za tobą biegnie z patykiem, wali się na łóżko i zaczyna gryźć... Mówisz FE! zabierasz patyk, wynosisz patyk na werandę... I tak już 1001 razy przez miesiąc ... :niewiem: Nadal brak jakiegokolwiek znaku, ze coś do niej dociera :mad: :eviltong: Quote
bonsai_88 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 M@d powinieneś się cieszyć z niezwykle inteligentnego psa - Mafia wie, że może robić wszystko, co najwyżej różowe kleksy jej nad uchem po brzęczą :razz: Quote
M@d Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 To się może pomylić ... :diabloti: Czasem z prawdziwych przesłanek wyciągamy błędne wnioski ... Kliker u nas w szufladzie wcale nie oznacza, że stosujemy WYŁĄCZNIE pozytywne szkolenie :cool3: A teraz komunikat specjalny! ;) W lesie w okolicach Białołęki zaginął fotograf. W godzinach popołudniowych fotografował okoliczną przyrodę Natknął się na nieznany gatunek zwierzęcia. Specjaliści sugeruja, że jest to jakaś nieznana odmiana psa nadrzewnego! Niestety prawdopodobnie psu towarzyszyło jakieś inne zwierzę. Oto ostatnie zdjęcie z aparatu zaginionego fotografa! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie, co to za potwór czai się w tym lesie, proszony jest o kontakt z najbliższa jednostką Policji... :eviltong: P.S. Niektórzy to zrobią wszystko, żeby znaleźć się w kadrze :mad: Quote
bonsai_88 Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Ja wiem.. ja wiem.. U was w lasach po prostu jest rzadki okaz Lumposmoka straszącego :evil_lol: Quote
M@d Posted October 18, 2008 Author Posted October 18, 2008 Dziękujemy za informacje! Jest to prawdopodobne wyjaśnienie ;) Mamy też nowe wstrząsające szczegóły tej afery! Okazuje się, ze psy nadrzewne są wysoce agresywne i niebezpieczne! Oto zdjęcia nadesłane w odpowiedzi na nasz apel! Pies spacerujący po tym lesie został zaatakowany przez psa nadrzewnego! Pies i jego właściciele ledwo uszli z życiem!! Quote
M@d Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Lump to ma pecha do współmieszkańców. Spokojny, zrównoważony - wręcz flegmatyczny pies, a tu trafiły mu się same zwierzaki z syndromem ADHD :evil_lol: Ej! Tu jest ograniczenie prędkości, tu się spaceruje!! No nie pchaj się pod łapy!! Quote
M@d Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Ty to chyba masz owsiki w tyłku, wiesz? Biegać, skakać, biegać, biegać ....... Wcale nie mam ADHD! Biegać, biegać .... Quote
M@d Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Przystanek na wspólne wąchanie... Jedno z nielicznych ostrych zdjęć Mafii :evil_lol: Quote
madziamn Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 fajowe fotki i historia nadrzewnego psa mrożaca krew w zyłach;) Quote
M@d Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 Taaaa, było by jeszcze jedno fajne nadrzewne (poszła dalej do góry), ale jak je robiłem, to mi się jakiś inny szary pysk wpakował w obiektyw :mad: (to właśnie tak powstało to zdjęcie - ten Lumposmok Straszący :eviltong:) Quote
madziamn Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='M@d']Taaaa, było by jeszcze jedno fajne nadrzewne (poszła dalej do góry), ale jak je robiłem, to mi się jakiś inny szary pysk wpakował w obiektyw :mad: (to właśnie ten Lumposmok Straszący :eviltong:) Moze u Lumposmoka nutka zazdrości się pojawiła:eviltong: Quote
M@d Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Może troszkę taaak... :evil_lol: Pewnie chciał na siebie zwrócić uwagę :eviltong: Tak jak ona ciągle chce zwrócić jego uwagę na siebie i go podgryza :diabloti: Quote
eria Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 ale fajne fotki z jesiennego spacerku pieprzastych ! :loveu: Quote
M@d Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 - No dobra pobiegaliśmy sobie ... - Ale ja już nie jestem szczeniaczek i w sumie można by już wracać... Co? - Proszę ... Quote
mru Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 ładnie tam macie :) niezły las jakiś fajny szczeniak :eviltong: i niedźwiedź też fajny :loveu: Quote
M@d Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 Las jest mega wypas, ciągnie się kilometrami, można tu spotkać dziki, sarny, lisy i zające. ;) Dlatego właśnie TU się niedawno przeprowadziliśmy :multi: I to wszystko w granicach administracyjnych Warszawy :evil_lol: Za naszym osiedlem kończy się asfalt i zaczyna lesny dukt :eviltong: Quote
anouk92 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Super fotki! Mafia zakochała się w Lumpie i po prostu go podrywa:evil_lol: Quote
mru Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 M@d napisał(a): Za naszym osiedlem kończy się asfalt i zaczyna lesny dukt :eviltong: u nas tez niby juz koniec ale tak - Las Kabacki to porażka... pielgrzymki ludzi w weekendy, człowiek na człowieku... :/ a przed lasem korowody samochodów... ja nie wiem jak mieszkańcy lasu to znoszą... powinno się zabronić wchodzenia tam. Pola Wilanowskie - tez coraz większa nędza chociaż to moje ulubione miejsce (ale już idą nimi w naszą stronę osiedla) :shake: kiedyś to były nasze bloki i już pod sam las nic :D ale to było 15 lat temu... Quote
AnkaG Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Biedny Lump - trafiła mu się zwariowana kolezżnka. No ale może rozrusza trochę leniwego faceta.:evil_lol: Super fotki :lol: Quote
M@d Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Do niedawna przez 3 lata mieszkałem przy Polach i też tam codziennie łaziliśmy ;) A przy lesie Kabackim mieszkają moi rodzice, więc też tam czasem bywam, tyle, ze od strony Puławskiej i jak się trochę pokombinuje bocznymi ścieżkami, to jakoś tam się daje ludzi omijać :cool3: Quote
basiapron Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 narazie zaczynam zbierać jej zdjecia w kupę,historyjki też sobie przypominam http://www.dogomania.pl/forum/f80/kudlata-na-fotoblogu-lata-123225/ Quote
Recommended Posts