M@d Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 Lekcja była chyba przypadkowa, ale pewnie zapamięta... :eviltong: Może i dobrze że ją niechcący nadepnął, bo specjalnie ten ciapuś takiej małej kruszynie nic by nie zrobił i wlazła by mu na łeb (co i tak pewnie niestety zrobi :evil_lol:) BTW - odwołuję to co napisałem wcześnie - "nieszczekliwa" Wsparta obecnością Lumpa, idąc po Skaryszu zaczęła obszczekiwać wszystkie psy w promieniu 100 m :eviltong: Musiałem ja do porządku doprowadzać i strofować. Mam nadzieję, ze niedługo się tego oduczy ;) Quote
ariss Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 M@d napisał(a):Sznupkową dziewczynę, tyle że miniaturową do towarzystwa świetna ta mała dominantka:evil_lol: a to się w skaryszaku chyba było????bo jakiś znajomy psiak tam się plącze:diabloti::razz: Quote
M@d Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Ano było :evil_lol: ... Potem Mafia chciała tam zostać i nas olać :eviltong: Quote
mru Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 hahaha nie wiedziałam, że Mafijka to dopiero przyjechała do Was :D kochana mała ;) poznałam ją wczoraj na zlocie dogo ;) ja to ja od tych potworów: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108295 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107219 szczególnie jednak spodobał mi się Lump :loveu::loveu::loveu: na jego widok normalnie serce mi mocniej zabiło, bo sami mieliśmy niedawno... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78401 :(:(:( i jakbym mogła to bym też miała takiego potwora :D kiedyś na pewno... wstawiam parę zdjęć zdrajczyni Mafii i prześlicznego Lumpika spotkanie z Jimmy'm (czy jak to się tam pisze) śliczność: i nie-cała reszta ferajny ;) w tym mój niepewny terierek :evil_lol: pozdrawiam serdecznie ;) Quote
dog193 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/zlot%20dogo/SDC13156.jpg http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/zlot%20dogo/SDC13172.jpg Hej - powiedz mi czy to byl ten pan: http://nasza-klasa.pl/profile/3253489/gallery/5 ?? Quote
mru Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 co? a podobny choć trochę? :P chyba nie :eviltong: ten "twój" ma z 50 lat, a ten "mój" 24 ;) nie, to na pewno nie ten pan :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co, tamten pan poszukiwany? Quote
dog193 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Nie no, bo bylo takie niewyrazne zdjecie i wydawali mi sie podobni:eviltong: Mozna tak powiedziec:eviltong: Quote
mru Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 hehe :) absolutnie to nie on zapewniam, znam tego od paru dobrych lat ;););) powinnam zamazywać twarze :hmmmm: jakby co to M@d na pewno potwierdzi, że to nie on :p edit: zamazałam, żeby nie było ;) myślę, że nadal można zauważyć, że to nie ten sam ;) Quote
dog193 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Zamazuj, bo sie jeszcze przyczepi jakas tam z dogo i bedzie wmawiac, że to inny facet:evil_lol::evil_lol: Quote
mru Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 ej nie, ja za złe nie mam :eviltong: rozumiem doskonale! :p bardzo dobrze, że jesteś czujna ;):diabloti: ale nawet nie zapytałam, czy mogę go pokazać na dogo :eviltong: a skoro jest podobny do kogoś, to wiesz :cool3: ten mój nawet psa nie ma, bo uczulony :shake: biedak Quote
dog193 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Oj to rzeczywiscie... ale przynajmniej z Mafia się zakumplował:cool3: Quote
mru Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 no Mafia uciekła do niego jak psy szalały :) i tak jej było dobrze, że ruszyć się nie chciała ba - iść do domu nie chciała :eviltong: Quote
anouk92 Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 No to teraz z niecierpliwością będę czekała na dalsze opowieści M@d'a.;) Quote
mru Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 ja dopiero tu trafiłam (wyobraźcie sobie pierwsza styczność z Lumpem - na żywo! :-o) mad tak ciekawie i mądrze pisze, że na pewno przeczytam wszystkie historyjki strona po stronie ;) jutro w pracy :cool3: zaczynam :loveu: Quote
M@d Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Kupki małej są coraz gęstsze (rzadkie lecz uformowane), a krwi nie ma śladu !! Mała jest sprytna i bezczelna. :eviltong: Pcha się do wyra i nie zważa, że jest eksmitowana 10 razy a swoje posłanko - kilka sekund później już jest z powrotem i pokazuje brzuszek patrząc niewinnie swymi sznaucerzymi łobuzerskimi oczkami :evil_lol: Dzisiaj mieliśmy ponownie gości z dzieckiem. Mafia wykazywała wielką cierpliwość, a wręcz zadowolenie :crazyeye: tym, że chłopczyk ją "maltretuje" (nosi głaszcze, buja na huśtawce itd ... Każda forma zainteresowania ją cieszy, a nawet sama już domaga się atencji (czasem odważnie, ale przeważnie nieśmiało) Po wyjściu gości znalazła sobie gdzieś pod schodami stare kapcie i się nimi zajęła na fotelu, gdzie dość często urzęduje ... Gania też za kotem, który nadal podchodzi do sprawy dość histerycznie... (właśnie osaczyła go w łazience, gdzie przyszedł za Pańcią) :diabloti: Quote
eria Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 melduję iż byłam, o wszelakich nowościach poczytałam :loveu: Fotki miodziooo....:loveu: Tutaj Lump mi się strasznie podoba:loveu: : http://i249.photobucket.com/albums/gg232/mrufczak/zlot%20dogo/SDC13128.jpg Quote
mru Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 jak mówiłam - przeczytałam :multi: i na pewno będę tu regularnie wpadać parę spóźnionych komentarzy: mój Gacek też umie odkręcać butelki :) uwielbia ukraść niedokończony napój (nooo, nie nowy, żeby za ciężki nie był:razz:), odkręcić go przytrzymując zgrabnie łapkami (ah te szorstkie łapki) i chłeptać jak przystało na eleganckiego terierka - wprost z gwinta :cool3: (oblewając przy tym podłogę:loveu:) wypija i ekologicznie zgniata/zgryza butelkę i jeszcze oczywiście trzeba pochwalić, że butelka gotowa do wyrzucenia... (a korek w 100 kawałkach trzeba wydrapywać z dywanu) no a mój poprzedni psiak Atosek (to był taki sznaucerkowaty pudel :evil_lol:, kiedyś zapostuję fotkę) też rozumiał słowa na dźwięk słowa spacer biegał jak szalony :D na szczekaj :cool3: - szczekał radośnie (wiem, wiem, ale ja miałam 6 lat jak mama przyprowadziła go z ulicy - nie wszystkie moje i siostry pomysły były wspaniałe:roll::eviltong:)... na gdzie pan? szukaj pana, szukał pana :eviltong: itd. ;) wiele rozumiał i to tylko właśnie przez przemawianie do niego ;) imo sesja z kompem wymiata :evil_lol: zachował się jak prawdziwy informatyk... piesku, jesteś cudowny! M@d - co do Twojego pisania to na początku wydało mi się - o czym tu można pisać? to nie będzie całością... ale myliłam się :loveu: w stronę "techniczną" nie wątpiłam ani chwili piszesz coś? :roll: Quote
M@d Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Też myślełem, że nie będzie o czym ;) Dlatego zacząłem pisać wiele miesięcy po wzięciu Lumpa, gdy trochę się zebrało historii... Co do pisania, to w życiu napisałem (do szuflady) tylko kilka opowiadań i Short Stories z tematyki S-F (głównie o tematyce historii alternatywnych, podróży w czasie i polemice z paradoksem Einsteina), ale to było dawno temu (w liceum). Niestety po tym jak stwierdziłem, że jedno z moich opowiadań może śmiało być potraktowane jako plagiat (znalazłem bardzo podobną historię w książce zakupionej PO napisaniu opowiadania) to się zniechęciłem (no bo komu uwierzą? Mnie czy uznannemu autorowi ...:eviltong: ) A potem to już tylko pisałem jakieś programy na studiach,m albo zestawienia ekonomiczne w robocie :lol: Quote
mru Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 M@d napisał(a): Co do pisania, to w życiu napisałem (do szuflady) tylko kilka opowiadań i Short Stories z tematyki S-F (głównie o tematyce histerii alternatywnych, podróży w czasie i polemice z paradoksem Einsteina), ale to było dawno temu (w liceum). Niestety po tym jak stwierdziłem, że jedno z moich opowiadań może śmiało być potraktowane jako plagiat (znalazłem bardzo podobną historię w książce zakupionej PO napisaniu opowiadania) to się zniechęciłem (no bo komu uwierzą? Mnie czy uznanemu autorowi ...:eviltong: ) od razu widać, że nie poszło na marne :) wszystko co piszesz jest bardzo mądre, ale jednocześnie urocze (i nie przesłodzone) <gromkie brawa> ja też do szuflady, dużo fantasy w gimnazjum ;) czyli dobrych paaaarę lat temu... :evil_lol: teraz czekam natchnienia... Quote
weszka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Jaką śliczność macie do kompletu :crazyeye::loveu: Słodkości :loveu: Gratuluję powiększenia stada! Quote
M@d Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Mafia na razie nie potrafi korzystać z naszego przejścia dla zwierząt do ogrodu. Intensywnie ją szkolimy, ale jest duże - dla Lumpa i na razie ja onieśmiela. Gania po lesie jak wściekły królik budząc zdumienie Lumpa. Chwyta szyszkę, albo patyk i biegnie, potem ja upuszcza, zawraca i chwyta i tak w kółko... Żywe srebro normalnie ;) To samo wcześniej robił kot ... Mamy więc zpsiałego kota i zkociałego psa :eviltong: Kot nadal w panice, ale trochę jakby chyba mniejszej... Quote
anouk92 Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Jeśli kot się nauczył przechodzić przez przejście to i Mafia się nauczy. Tak myślałam że on się Wam rozkręci i pokaże swój charakterek - na początku spokojne, grzeczne dziecko a za chwilę mały diabełek:evil_lol: Quote
M@d Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 No ... "rozkręca" się księżniczka Mafia...:eviltong: Puszka weterynaryjna w ząbki kole, chce bardziej wykwintnego menu! Miska pełna, a ona odchodzi i łapkami prosi o inny zestaw obiadowy :mad: Podkrada Lumpowi też to czego on nie zje ;) Miskę Lumpa wczoraj "umyła" do czysta :evil_lol: Quote
AnkaG Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 Ooo jakie zmiany w rodzinie Lumpa. :-o Gratki z okazji przysposobienia diabełka. :lol: Młode to, to i postrzelone :lol: Musisz mod byc przystojny skoro nawet suki cię atakują ...:eviltong: Quote
Recommended Posts