Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No masz racje Gorzała

Ja taM PRZYDUPASEM SZPICLEM JAKIES GOSCIA Z "HODOWLI HISZPAŃSKIEJ" nie chcialabym byc. W kraju mamy takie piekne psy, nie rozumiem po co sprzedawac sie za gówno...????????? :evil:

Ciekawi mnie dodatkowo fakt dlaczego w jednej z hodowli, nagle po monografice zniknely ze strony dwie bardzo ladne suczki, Agema i Angela, były już po nich mioty i to ponoć calkiem udane!

Hmm moze to jakis nieszczesliwy wypadek, a moze po prostu po monografice okazalo sie ze to nie sa prawdziwe majorki?????? i trzeba sie bylo ich pozbyc ze strony????

No dla mnie wielka zagadka! :o

Posted

Panie Jodzon, szkoda kasy, i tak nie dowiemy sie prawdy.

Ponawiam pytanie do Pana w sprawie zmianie wzorca. Podważył Pan to co Pan Gorzala napisal, wiec teraz chcilibysmy uslyszeć Pana zdanie, bo z Pańskiej wcześniejszej wypowiedzi wynika, że wie Pan bardzo duzo w tej kwestii

Posted

@ jodzon

Ja wyslalam maila do pani Malgosi przed monografika - bo zastanawialam sie czy na nia polece. Maila napisalam jak najbardziej w dobrym tonie <hehe> ale niestety, pani Malgorzata nie uwazala, ze mozna by odpisac wiec chec mojego kontaktu z ta osoba jest wrecz rowna ZERO.

Historia z zycia wzieta:

Przed wystawa swiatowa w Dortmundzie 2003 pani ta prosila mnie bym zorientowala sie w Dortmundzie w ktorym hoteliku moglaby z mezem i psem spac. Podala mi numery tel. do w necie znalezionych hoteli. Dzwonilam do owych - w jednym malym moteliku nikt nie odbieral a w innych mowiono mi, ze nocleg z psem nie jest mozliwy. Przekazalam te dane pani Malgorzacie.

Po wystawie osoba owa zrobila mi afere i wyzwala mnie od klamcow bo ponoc w jednym z tym hotelikow nocowali wlasnie z psem!

Sorry, to nie moja wina jezeli jakis hotelowy dupek opowiada mi co innego a co innego robi.

Ta sytuacja pokazala mi, ze od tego typu ludzi nalezy sie trzymac z daleka!

• 4 weeks later...
Posted
Grom, to chyba pytanie do

Ciebie: dlaczego na postach Gorzaly widze tylko "oooooooo" ? a inni jakby prowadzili monolog w jego kierunku... ?

Kolega Gorzala, z natury nieco wstydliwy wyedytowal swoje posty i usunal tresc. To nie jest pierwszy przypadek.

Faktem jest jednak, ze obecnie tematy wygladaja bardzo ciekawie.

Gorzala:

ooooooo

Olcia.P

No masz racje Gorzała

8)