Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w sumie to żaden dar losu gdyż ogólnie mówiąc się w sumie nie przydałam :P po 1,5 godziny walki w autobusach (w jedną stronę :P ) dotarłyśmy na miejsce :) znalazłyśmy miejsce które trzeba.. parę desek, jakieś śmieci, zarośnięte maksymalnie. wyglądało na to że trafiłyśmy, sprawdziłyśmy wszystko.. chyba sie nigdy tak nie naciumkałam i nagwizdałam :P i ciągle nic.. tyle dobrze, że spisałam nr tel pana Adama :) zadzwoniłam i żałuję, że tak późno :) psiaki już tam nie mieszkają :)
rottek trafił do rodziny AdamaG. :) jest leczony z krzywicy
a mieszaniec jamniczka jest ze starym właścicielem (z tego nieszczególnie jestem zadowolona, ale najważniejsze, że już nie marznie i ma co jeść)

więc temat do zamknięcia bo psiaki są bezpieczne :)

a tak w ogóle jak będzie jeszcze jakiś problem kiedyś we Wrocławiu to mój nr gg 11255890. zawsze się postaram pomóc i dowiedzieć jeśli tylko będę mogła ;) szczególnie jeśli chodzi o bullowate i rottki :)

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki za wieści :lol:
To dzięki Tobie wiemy jak wygląda sprawa!

Dobrze, że psy bezpieczne, szkoda tylko że sam Adam tego nie napisał...

Posted

tibi89 napisał(a):
w sumie to żaden dar losu gdyż ogólnie mówiąc się w sumie nie przydałam :P po 1,5 godziny walki w autobusach (w jedną stronę :P ) dotarłyśmy na miejsce :) znalazłyśmy miejsce które trzeba.. parę desek, jakieś śmieci, zarośnięte maksymalnie. wyglądało na to że trafiłyśmy, sprawdziłyśmy wszystko.. chyba sie nigdy tak nie naciumkałam i nagwizdałam :P i ciągle nic.. tyle dobrze, że spisałam nr tel pana Adama :) zadzwoniłam i żałuję, że tak późno :) psiaki już tam nie mieszkają :)
rottek trafił do rodziny AdamaG. :) jest leczony z krzywicy
a mieszaniec jamniczka jest ze starym właścicielem (z tego nieszczególnie jestem zadowolona, ale najważniejsze, że już nie marznie i ma co jeść)

a tak w ogóle jak będzie jeszcze jakiś problem kiedyś we Wrocławiu to mój nr gg 11255890. zawsze się postaram pomóc i dowiedzieć jeśli tylko będę mogła ;) szczególnie jeśli chodzi o bullowate i rottki :)

O matko i córko- w końcu ktoś mi sumienie oczyścił! Padam do nóg i dziękuję :modla::modla::modla:
Następnego dogomaniaka mamy we Wrocku! HURRRAAA!!:multi: :lol:

A może w schronie chcesz pomóc- zapraszam do współpracy!;) Bo nie sądzę, żebyśmy się znały...

Posted

tibi89 napisał(a):
(...) chyba sie nigdy tak nie naciumkałam i nagwizdałam :P hm...zwykle na psy cmokam, z ciumkaniem jeszcze nie próbowałam. :evil_lol: (...) a tak w ogóle jak będzie jeszcze jakiś problem kiedyś we Wrocławiu to mój nr gg 11255890. zawsze się postaram pomóc i dowiedzieć jeśli tylko będę mogła ;) szczególnie jeśli chodzi o bullowate i rottki :) moje ukochaństwa...i tu Cię rozumiem. :loveu:

Przeogromnie dziękuję, odetchnęłam.

Koperuś, a zapuść mi się w kierunku Łodzi...to popamiętasz ruski miesiąc.:evil_lol: A na poważnie, ważne, że sprawa już wyjaśniona.

Posted

majqa napisał(a):
Koperuś, a zapuść mi się w kierunku Łodzi...to popamiętasz ruski miesiąc.:evil_lol:

A wiesz majqa, że może i by się przydało:roll:- wtedy może będę działać 24h na dobę- z większym pożytkiem dla psiaków!:cool3:

Posted

po wielu trudach udalo mi sie dzisiaj dostac do netu. pisze z niemiec wiec od razu przepraszam za bledy. wiec tak: ten rottkowaty ok miesiaca temu trafil do mojego wujka do domu. jest pod opieka lekarza leczony z krzywicy i paru innych chorob. apetyt mu dopisuje karmiony jest royal caninem i eukanuba. jednak nadal boi sie ludzi ywlaszcza facetow. jednak po dluzszym czasie przebywania z nim powoli sie daje poglaskac, za wujkiem chodzi krok w krok praktycznie jak cien. miejmy nadzeije ze u psa trauma szybko minie. aha teraz wabi sie FIDO :)

Posted

Koperuś przece wiesz, że żartujemmmmm...:evil_lol: To Twoja doba ma tylko 24h (ja swoją staram się wyciągać do 36ciu).

Adamie, skoro już się pojawiłeś. O rottka jestem spokojna (uściślij tylko, czy on dostał u wujka dom na stałe czy dom stały nadal jest dla niego szukany) ale...czy sytuacja tego drugiego psa, który wrócił do własciciela, jest rzeczywiście w miarę różowa? Masz jakieś bliższe info? Najpierw psy były pozostawione same sobie, a teraz nagle właściciel przypomniał sobie, że zwierzakiem trzeba się opiekować.:roll:

Posted

Koperek napisał(a):
O matko i córko- w końcu ktoś mi sumienie oczyścił! Padam do nóg i dziękuję :modla::modla::modla:
Następnego dogomaniaka mamy we Wrocku! HURRRAAA!!:multi: :lol:

A może w schronie chcesz pomóc- zapraszam do współpracy!;) Bo nie sądzę, żebyśmy się znały...

pewnie, że pomóc mogę. :) ale jakoś sentymentu do schroniska naszego nie mam, szczególnie przez usypianie bullowatych :-x ale jeśli możesz napisz do mnie na gadu gadu :) jak będę w stanie, tak postaram się pomóc :)

ja tam ciumkam :lol:

Posted

tibi89 napisał(a):

hahahah tyle strachu, czekania i szukania kogos do sprawdzenia psiakow i takie wiesci :evil_lol::evil_lol:

rottkowi sie poszczescilo ciekawe jak u jamnisia oby i on mial takie szczescie jak jego towarzysz :roll:

Posted

wiec tak. rottek a wlasciwie bardyiej dobermanowaty ma dom na stale wujek jak juz go wzial to nie pusci od siebie a warunki ma Fido ma lepsze niz nie jeden z nas. to moge zagwarantowac. nawet do kotow sie powoli przyzwyczaja. co do drugiego psa to wujek obiecal ze sprawdzi jego warunki ale czy wezmie go do siebie w razie czego tego nie wiem maly kilka razy uciekal od wujka raz podkop pod ogrodzeniem innym razem jakos inaczej sie wymknal. w razie czego napisze na forum jesli sytuacja by sie zmienila.