majqa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Założyciel wątku? Może weź namiar do jego wujka, skoro wujek, o ile pamiętam dokarmia psy. Może on Cię popilotuje lub potowarzyszy? Quote
Koperek Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 No to jedynie, jak Adam wejdzie na wątek to może mi podać tel. do Jego wujka. Bo tak z odległości to też się nie dogadam! Muszę znów pojechać i na miejscu się zdzwonić z kimś, kto je dokarmia. Matko- tyle czasu (chyba z 3 godziny mi to zajęło:crazyeye:) i nawet fotek nie mam!:placz: Pieski poczekajcie jeszcze troszkę! Głupia ciotka na pewno Was znajdzie! (...kiedyś:-() Quote
majqa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Koperuś, zamiast czekać na wejście Adama, zadzwoń do niego i poproś o kontakt do wujka. Tel. masz w 1 poście. Quote
Koperek Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 No też racja! Zapomniała ciemna pała, że jakiś telefon jest podany:oops: Zamiast rozumem się kierować, to emocje się (niepotrzebnie) włączają!:angryy: Quote
TYGRYS-ica. Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 a moze jakby w tytule watku napisac miejscowosc itp to bylby wiekszy odzew?? mod chyba moze to zrobic :roll: Quote
majqa Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):a moze jakby w tytule watku napisac miejscowosc itp to bylby wiekszy odzew?? mod chyba moze to zrobic :roll: Mod??? Załozyciel wątku wchodzi w ustawienia zaawansowane i zmienia tytuł według uznania. Quote
TYGRYS-ica. Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 majqa napisał(a):Mod??? Załozyciel wątku wchodzi w ustawienia zaawansowane i zmienia tytuł według uznania. ale jesli zalozyciela watku dlugo nie ma?? a tytul trzeba zmienic to chyba moderator moze to zrobic?? :razz: Quote
majqa Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):ale jesli zalozyciela watku dlugo nie ma?? a tytul trzeba zmienic to chyba moderator moze to zrobic?? :razz: Tak, jasne. Nie wpadłam na to, że założyciel wątku tu nie zagląda...:roll: Quote
TYGRYS-ica. Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 male przeoczenie :eviltong: ciekawe co u psiakow... Quote
majqa Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):male przeoczenie :eviltong: ciekawe co u psiakow... Wolę się nie domyślać...chora sytuacja, żeby nie znalazł się nikt na miejscu, kto dopytałby Adama o działkę, nie pojechał i nie zrobił rozeznania w sytuacji, o fotkach nie wspominając. :lmaa::hmmmm: Quote
TYGRYS-ica. Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 dlatego bardzo by sie przydal ktos na miejscu ... a co z Koperkiem?? :oops: Quote
Koperek Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 A Koperek zarósł problemami i nie ma kto tego odchwaszczyć!!!:roll: Myślę o nich, ciągle myślę... Quote
majqa Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Koperek, nie masz się kim wesprzeć z pomocą??? :-( Quote
majqa Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Czy naprawdę nikt z miejscowych ludzi nie jest w stanie podjechać i sprawdzić, co dzieje się z tymi psami??? Quote
tibi89 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 mogę podjechać jutro, jest tylko problem, że nie wiem za bardzo jak komunikacją miejską tam dojechać, jakie autobusy, tramwaje, na jakim przystanku wysiąść. jeśli ktoś mi pomoże to jutro będą zdjęcia i cała reszta.. Quote
majqa Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 tibi89 napisał(a):mogę podjechać jutro, jest tylko problem, że nie wiem za bardzo jak komunikacją miejską tam dojechać, jakie autobusy, tramwaje, na jakim przystanku wysiąść. jeśli ktoś mi pomoże to jutro będą zdjęcia i cała reszta.. Tibi w pierwszym poście masz telefon do Adama, zadzwoń proszę. Jego rodzina dokarmia psy (o ile one jeszcze są na chodzie :-(), na pewno dobrze Tobą pokierują. Nadałam sprawę jeszcze komuś i liczę na odzew, bo nie mogę uwierzyć, że dotąd nikt, zupełnie nikt nie znalazł czasu (na tak duże miasto) by się nie ruszyć i nie podjechać zobaczyć, co się dzieje z biedakami. Z góry dziękuję. Jeśli Tobie się uda, poobserwuje je na max - wiek, zachowanie, dopytaj o nie osoby dokarmiające (czy aby na pewno nie mają właściciela) i zrób zdjęcia. Quote
tibi89 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 jak załatwię samochód na rano to będzie mi łatwiej. jak nie to będę kombinować. jestem z drugiego końca miasta, tamte tereny to dla mnie czarna magia ;| nie ma za co dziękować :) jak odnajdę to będę z siebie dumna :) spiszę też numery do zarządu działek. oni powinni już dawno reagować, tym bardziej, że we wro jest na działkach obowiązek psów w kagańcach i na smyczy. wzięłabym biedaki na DT ale tatuś za bardzo nie jest za ;| poza tym nie wiem jak by zareagowały na moją sukę ;| Quote
majqa Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 I tak skaczę z radości, że coś wreszcie drgnie na polu informacyjnym. Bardzo, bardzo Ci dziękuję!!!:loveu: Quote
tibi89 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 jedzonko dla piesków gotowe, mapka narysowana więc lecę. trzymajcie kciuki żebym je znalazła :) Quote
majqa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 tibi89 napisał(a):jedzonko dla piesków gotowe, mapka narysowana więc lecę. trzymajcie kciuki żebym je znalazła :) No jasne, że trzymamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
TYGRYS-ica. Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 tibi89 napisał(a):jedzonko dla piesków gotowe, mapka narysowana więc lecę. trzymajcie kciuki żebym je znalazła :) tzrymamy trzymamy ;) jak to dobrze ze ktos zaoferowal pomoc w sprawdzeniu psiakow :loveu: Quote
Recommended Posts