Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to jedynie, jak Adam wejdzie na wątek to może mi podać tel. do Jego wujka.

Bo tak z odległości to też się nie dogadam! Muszę znów pojechać i na miejscu się zdzwonić z kimś, kto je dokarmia.

Matko- tyle czasu (chyba z 3 godziny mi to zajęło:crazyeye:) i nawet fotek nie mam!:placz:
Pieski poczekajcie jeszcze troszkę! Głupia ciotka na pewno Was znajdzie! (...kiedyś:-()

Posted

TYGRYS-ica. napisał(a):
a moze jakby w tytule watku napisac miejscowosc itp to bylby wiekszy odzew?? mod chyba moze to zrobic :roll:

Mod??? Załozyciel wątku wchodzi w ustawienia zaawansowane i zmienia tytuł według uznania.

Posted

majqa napisał(a):
Mod??? Załozyciel wątku wchodzi w ustawienia zaawansowane i zmienia tytuł według uznania.

ale jesli zalozyciela watku dlugo nie ma?? a tytul trzeba zmienic to chyba moderator moze to zrobic?? :razz:

Posted

TYGRYS-ica. napisał(a):
ale jesli zalozyciela watku dlugo nie ma?? a tytul trzeba zmienic to chyba moderator moze to zrobic?? :razz:

Tak, jasne. Nie wpadłam na to, że założyciel wątku tu nie zagląda...:roll:

Posted

TYGRYS-ica. napisał(a):
male przeoczenie :eviltong: ciekawe co u psiakow...

Wolę się nie domyślać...chora sytuacja, żeby nie znalazł się nikt na miejscu, kto dopytałby Adama o działkę, nie pojechał i nie zrobił rozeznania w sytuacji, o fotkach nie wspominając. :lmaa::hmmmm:

Posted

mogę podjechać jutro, jest tylko problem, że nie wiem za bardzo jak komunikacją miejską tam dojechać, jakie autobusy, tramwaje, na jakim przystanku wysiąść. jeśli ktoś mi pomoże to jutro będą zdjęcia i cała reszta..

Posted

tibi89 napisał(a):
mogę podjechać jutro, jest tylko problem, że nie wiem za bardzo jak komunikacją miejską tam dojechać, jakie autobusy, tramwaje, na jakim przystanku wysiąść. jeśli ktoś mi pomoże to jutro będą zdjęcia i cała reszta..

Tibi w pierwszym poście masz telefon do Adama, zadzwoń proszę. Jego rodzina dokarmia psy (o ile one jeszcze są na chodzie :-(), na pewno dobrze Tobą pokierują. Nadałam sprawę jeszcze komuś i liczę na odzew, bo nie mogę uwierzyć, że dotąd nikt, zupełnie nikt nie znalazł czasu (na tak duże miasto) by się nie ruszyć i nie podjechać zobaczyć, co się dzieje z biedakami.
Z góry dziękuję. Jeśli Tobie się uda, poobserwuje je na max - wiek, zachowanie, dopytaj o nie osoby dokarmiające (czy aby na pewno nie mają właściciela) i zrób zdjęcia.

Posted

jak załatwię samochód na rano to będzie mi łatwiej. jak nie to będę kombinować. jestem z drugiego końca miasta, tamte tereny to dla mnie czarna magia ;|

nie ma za co dziękować :) jak odnajdę to będę z siebie dumna :) spiszę też numery do zarządu działek. oni powinni już dawno reagować, tym bardziej, że we wro jest na działkach obowiązek psów w kagańcach i na smyczy.

wzięłabym biedaki na DT ale tatuś za bardzo nie jest za ;| poza tym nie wiem jak by zareagowały na moją sukę ;|

Posted

tibi89 napisał(a):
jedzonko dla piesków gotowe, mapka narysowana więc lecę. trzymajcie kciuki żebym je znalazła :)

No jasne, że trzymamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

tibi89 napisał(a):
jedzonko dla piesków gotowe, mapka narysowana więc lecę. trzymajcie kciuki żebym je znalazła :)

tzrymamy trzymamy ;) jak to dobrze ze ktos zaoferowal pomoc w sprawdzeniu psiakow :loveu: