Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i wizyta musiała być odłożona, niestety. Czas wolny miałam dopiero od 19:00, a ponieważ zaczęło się ciemno robić, więc nie zaryzykowałam wyjazdu w "nieznane", bo z fotek nici by wyszły.

Umówiłam się z ojcem na początku tego tyg. także się nie martwcie- muszę tam pojechać, bo psiakom trzeba pomóc, i tyle!

P.S. Powód braku wolnej niedzieli: chuligani pobili mi ciocię:-(, a ponieważ w jej rodzinie auta brak, więc woziłam szpital-dom-szpital.

Posted

Sam jestem Ciekaw co u psiaków. Niestety po powrocie z Bratysławy byłem godzinę we wrocławiu i pojechałem do Gdańska. Ledwo żyję zero snu i 1000 km przejechanych. Może będę na weekend we wrocku to zaczerpnę troszkę informacji od kuzyna

Posted

Już tak prawdę pisząc to postaram się w tym tyg. Cholernie brzydka pogoda, ale już na to nie zważam, bo w życiu tam nie dojadę :roll:- a zdjecia wyjdą, jakie wyjdą- ważne, zeby były! Znajdę luźniejszy dzień i podskoczę z aparatem- juz wiem, gdzie to mniej więcej jest. Poza tym w piątek babcia zaadoptowała suczynkę i dzisiaj pojechałyśmy do weta, bo grzybka trzeba się pozbyć.

...i tak wiecznie coś- nie ma dnia bez kłopotu :(

Posted

Zdumiewa mnie, że nikt z Wrocławia nie zareaguje by pomóc, podjechać na miejsce, zrobić rozeznanie w sytuacji i charakterze psów, zrobić dodatkowe zdjęcia. Dopytać ponadto, czy na pewno są niczyje, by móc je np. bezpiecznie poogłaszać (słowem, by nie szukać domu dla cudzego psa).

Posted

majqa nie denerwuj się! Ja na prawdę nie mam prawie czasu dla swojego zwierzyńca, a co dopiero dla takich akcji...:placz::placz::placz:Żal mi strasznie, że do tej pory nic nie pomogłam, ale z każdej strony jakiś psiak oczekuje pomocy i zaczynam się zwyczajnie gubić w tym wszystkim:placz:

Trzymajcie kciuki, żebym jutro trafiła! Wsiadam w tramwaj/autobus (nie wiem, jeszcze co tam dojedzie:shake:) i jak znajdę działkę to wejdę ze smakołykami i porobię choć kilka fotek- może coś w ten sposób pomogę... No i może rociak wyjdzie do mnie (Boże, żebym tam je znalazła!:-()? Zobaczymy...

Posted

[quote name='Koperek']majqa nie denerwuj się! (...)
Skarbie Koperkowy, ja się nie denerwuję, a na Ciebie to już w ogóle!!!:loveu: Jest mi tylko smutno, że na dobrą sprawę tylko Ty chcesz się zmierzyć z problemem. Głowa do góry (o uszach nie wspomnę ;)) !!!

Posted

Najpierw pojechałam tramwajem, potem na autobus przesiadka. Wysiadłam (wg takiej starszej pani) na przystanku "działki" no i...
...nie znalazłam tych psiaków:shake:

Chodziłam po okolicach chyba z godzinę- już mnie nogi nie chcialy nosić- już sama nie wiem, czy dobrze wysiadłam:roll:- tak mi ludzie podpowiedzieli, co tym autobusem jechali, że działki na Stabłowicach to właśnie tam.

Chyba się muszę z kimś do towarzystwa wybrać- co dwie głowy to nie jedna (głupia:-().

Może ma ktoś chęć i czas???:roll: