Ewelina & Hera Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Imię rodowodowe : Hera z Koszanowa Imię domowe: Hira, Hera Ur.: 03.01.2007 r. Quote
chicken Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Bardzo ladna wyzlica :cool3: Na niektorych zdjeciach przypomina mi bardzo Zahre diablice :diabloti::evil_lol: U niemcow tez jest chyba tak, ze nie ma dwoch identycznych osobnikow? Zawsze sie czyms roznia... ?:lol: Quote
Iza. Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 http://i29.tinypic.com/sv1lk2.jpg Oczka ma śliczniaste :loveu::loveu: Quote
lafuma-82 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Ewelina ale Twoja Hera ładnie stoi:eviltong:. Daj więcej zdjęć Chicken bywają podobne do siebie psy ale częściej z charakteru niż wyglądu, ale jak już pewnie zdążyłaś zauważyć bywają wybitne jednostki:evil_lol: Quote
Ewelina & Hera Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 [quote name='chicken']Bardzo ladna wyzlica :cool3: Na niektorych zdjeciach przypomina mi bardzo Zahre diablice :diabloti::evil_lol: U niemcow tez jest chyba tak, ze nie ma dwoch identycznych osobnikow? Zawsze sie czyms roznia... ?:lol: Zapewne, nie ma identycznych łatka do łatki :lol:, chyba, że... [quote name='Iza13']http://i29.tinypic.com/sv1lk2.jpg Oczka ma śliczniaste :loveu::loveu: Nom, wiem, wiem :evil_lol::diabloti: [quote name='lafuma-82']Ewelina ale Twoja Hera ładnie stoi:eviltong:. Daj więcej zdjęć Chicken bywają podobne do siebie psy ale częściej z charakteru niż wyglądu, ale jak już pewnie zdążyłaś zauważyć bywają wybitne jednostki:evil_lol: Ładnie, jak ładnie, uparcie daje przednie nogi do przodu,kiedy poprawiam jej tylnie :lol: Quote
Cimi Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Przygotowalaś już choreografie :diabloti: ? :eviltong: Quote
Iza. Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Lounelines napisał(a): Nom, wiem, wiem :evil_lol::diabloti: Cóz za skromność :evil_lol: Quote
Ewelina & Hera Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='Cimi']Przygotowalaś już choreografie :diabloti: ? :eviltong:[/quote] jeszcze nie :), ale coś tam "skrobiemy" :eviltong: [quote name='Iza13']Cóz za skromność :evil_lol:[/quote] Nom, wiem jestem bardzo skromna :eviltong::diabloti: Quote
Ewelina & Hera Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 [quote name='M&T']Przepiękna wyżlica :D:D[/quote] To tak nawiązując w dalszym ciągu do mojej skromności to powiem - wiem :razz::D [SIZE=1]Ale ja skromna jestem, bo przecież nie mówię o sobie tylko o mojej krówce :diabloti:[/SIZE] Quote
M&T Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Lounelines']To tak nawiązując w dalszym ciągu do mojej skromności to powiem - wiem :razz::D [SIZE=1]Ale ja skromna jestem, bo przecież nie mówię o sobie tylko o mojej krówce :diabloti:[/SIZE][/quote] No to wiadomo! xD Nikt nie jest skromny jeśli chodzi o jego ulubieńca!! ;D Quote
Cimi Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Lounelines']jeszcze nie :), ale coś tam "skrobiemy" :eviltong: [/QUOTE] To tyle dobrze :eviltong::lol: Quote
Ewelina & Hera Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 M&T napisał(a):No to wiadomo! xD Nikt nie jest skromny jeśli chodzi o jego ulubieńca!! ;D :) Cimi napisał(a):To tyle dobrze :eviltong::lol: Nom, na razie ćwiczymy wszystko osobno, potem złączymy to w układ :). M&T napisał(a):A tak w ogóle to żądam więcej zdjęć!!! :D:D Ok,ok postaram się wieczorkiem ;) Quote
M&T Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Czekam i czekam i czekam...i nie mogę się doczekać :(:(:(:( JA CHCę ZDJęć!!! Quote
M&T Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 No to czekam niecierpliwie :loveu: wieczorkiem zajrzę i wszystko pokomentuję :D Quote
Anza&Hacker Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Czemu ta galeria tak zamarła? :-( Pamiętam Was z DCDC we Wrocławiu - bardzo sympatyczna ta Twoja psinka :loveu: Quote
Recommended Posts