C&B Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Dziś na sapcerku państwa z dwoma psami- Syredaszem i Esortem:eviltong: Quote
Ciemna2 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Ja nazwałam swojego yorka - Klusek Iż dostałam go niespodziewanie i niemiałam pomysłu na imię. Quote
stratoos Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 mój pies nazywa się Timek, bo podczas wybierania imienia na te właśnie zareagował :cool3: Z śmiesznych imion to znam lub znałam psa: parówkę proboszcza ganja baton kapsel korea fotka budyń :evil_lol: Aha i moja koleżanka ma kota, który teraz jest Maxem, ale jeszcze pół roku temu był Wasylem :evil_lol: Zmieniła mu imię, bo uznała, że krzywdzi kota wołając na niego Wasyl. Kot z radością przyjął zmianę imienia :diabloti: Quote
Kisses Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Pies Simba, prawie jak lew. Ten Simba. Tamten się podszywał... :diabloti: Zwany również wombatem ew. chomikiem :loveu: Quote
zuziaM Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Mam teraz dwoch chlopcow tymczasowiczow : dobcio - KARO boksio/labradorek - SEMIR. I dwie sunie tymczasowiczki : TOSIA i BALBINKA Quote
Bowtruckle Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [FONT=Times New Roman]Arona nie ma![/FONT] Quote
roots23 Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 [B]DORCIA[/B] :) a żeby było śmieszniej, tak ma wpisane w książeczce zdrowia :) Quote
szprotka_89 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Iryska oczywiście :D i jeszcze Stenia vel. Stefcia :D Quote
Kaidar Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 ze śmiesznych imion to spotkałam się z Ajaxem:D Quote
Sock Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Kaidar napisał(a):ze śmiesznych imion to spotkałam się z Ajaxem:D Ajax to fajowe imię a mój pies wabi się fuks, a jakie imię byście dali dla ps dużego owczarka niemieckiego który pracuje w policji i tropi narkotyki xD?? takie dziwne pytanie :PP:eviltong::eviltong::multi: Quote
Balbina. Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Big :cool3: krótkie,zwięzłe i na temat :eviltong: Quote
andromeda Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Sock napisał(a):Ajax to fajowe imię a mój pies wabi się fuks, a jakie imię byście dali dla ps dużego owczarka niemieckiego który pracuje w policji i tropi narkotyki xD?? takie dziwne pytanie :PP:eviltong::eviltong::multi: Hugo Boss Drab Koka :cool3: Quote
Recommended Posts