Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ponieważ jeżdze na rolkach i jednym z moich ulubionych rolkarzy jest Eric Bailey mój pies został nazwany Bejlej (czytane Bailey). Na początku miałbyć natomiast Majlo :)

Posted

Ja uważam ze przy wyborze dla psa powinna natchnąć wena- patrzysz na psiaka i mowisz "O bedzie..." a nie ze z gory ustalamy imię nawet na dana literke :evil_lol: Co prawda u mnie to wypadlo dziwacznie- zawsze mialam ulubione imie, do psa pasujacego kolorem. Nera=czarna po polsku a moj pies hmmm brązowy- ma tylko czubek ogona czarny :diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

Ja wymienie kilka imion które są mi bliskie ;) może któreś się przydadzą?

-Oskar
-Abra
-Czuczu
-Dżeki
-Siro
-Aza
-Pusia
-Puszek
-Brutus
-Nestor
-Taro
-Epos (to imię nosił koń)
-Pesal ( to imię również nosił koń)
-Cyryl
-Miki
-Nestor
-Szaman
-Hati
-Dżesi
-Brejk
-Heksa,Haksa
-Roksi
-Kredka
-Diuna
-Kuba
-Szarik
-Clifford
-Alba
-Kumpel
-Dżana
-Fafik
-Bili
-Benek

Jak coś mi się fajnego przypomni to dopiszę :)

• 2 weeks later...
Posted

Ja mam bzika na punkcie angielskich imion:loveu: ale teraz jakoś nie mogś sobie żadnych nie wymienionych wyżej przypomnieć:roll:. Miałam mieszańca amstaffa i wabiła się Cześka, niektórzy pukali sie w czoło i pytali czy sie wstydze się tak do niej wołać na spacerach:stupid:

Posted

A mi się strasznie podoba imie FRUGO. Nie wiem dlaczego :razz: Być może tak na imię będzie miał moj pies /chyba, ze znajde inne lub imię hodowlane będzie fajne :loveu: /

O, jeszcze imię UNGA (Dog Niemiecki)

Posted

izastefa napisał(a):
bakrus co sądzicie o tym imieniu

ładne :) ja zawsze miałam dziwną tendencje do wybierania imion moim zwierzaką np. psa nazwałam shado a kota chayan :loveu::diabloti:

Posted

mój pies ma na imię Neo.bo jak go wzięłam z schroniska to miał być wtedy matrix na TVN a że był trochę chudy jak w matrixie neo to takie imie już zostało :p:p