bonsai_88 Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Jeszcze Grosz, Pens i Euro by pasowało :evil_lol:.... Quote
MickeyM Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 [quote name='bonsai_88']Jeszcze Grosz, Pens i Euro by pasowało :evil_lol:....[/quote] Euro jak najbardziej na czasie. :evil_lol: Quote
cholinka Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Dolar, to w obecych czasach niezbyt szczesliwe imie :roll: :D Quote
szymonsz Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ponieważ jeżdze na rolkach i jednym z moich ulubionych rolkarzy jest Eric Bailey mój pies został nazwany Bejlej (czytane Bailey). Na początku miałbyć natomiast Majlo :) Quote
kuncewmr Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 A ja szkukam imion na E Najchetniej polskich i latwowymawialnych. Czy przychodzi wam cos do glowy? To strasznie trudna litera jezeli nie chce sie ani geografii ani greki Quote
bonsai_88 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Euro, Ekran, Ela :cool3:.... ile imion i dla jakiej płci? Bo mogę słownik wyciągnąć i czegoś poszukać :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ja uważam ze przy wyborze dla psa powinna natchnąć wena- patrzysz na psiaka i mowisz "O bedzie..." a nie ze z gory ustalamy imię nawet na dana literke :evil_lol: Co prawda u mnie to wypadlo dziwacznie- zawsze mialam ulubione imie, do psa pasujacego kolorem. Nera=czarna po polsku a moj pies hmmm brązowy- ma tylko czubek ogona czarny :diabloti: Quote
Rybka_39 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Nie znalazłam na 1 stronie: Czesław, Rexus, Kaja Quote
kuncewmr Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Bursztynka13 napisał(a):Może Edek? Albo Enter? Edka mam a Enter swietny Dzieki Quote
martitaa Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Erni,Eden,Echo,Elza,Etan,Ester,Erwin,Emo:)Pozdrawiam Quote
Bletka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Koka Joka Dziara Badyl Dziura (Dziurka) Fiolka Quote
ewtos Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 kuncewmr napisał(a):Edka mam a Enter swietny Dzieki Edi,Edgar, Quote
Ciepol Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 Baster ... dobre imie dla malamuta ??? czy proponujecie cos innego? Quote
miloszz8 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 ja od kiedy spotkałem na spacerze ze swoim psem buldoga o imieniu "Połówka" :cool3:uwazam ze kazde imie sie nada:D o dziwo pies reagował na swoje imie:evil_lol: Quote
kredka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Ja wymienie kilka imion które są mi bliskie ;) może któreś się przydadzą? -Oskar -Abra -Czuczu -Dżeki -Siro -Aza -Pusia -Puszek -Brutus -Nestor -Taro -Epos (to imię nosił koń) -Pesal ( to imię również nosił koń) -Cyryl -Miki -Nestor -Szaman -Hati -Dżesi -Brejk -Heksa,Haksa -Roksi -Kredka -Diuna -Kuba -Szarik -Clifford -Alba -Kumpel -Dżana -Fafik -Bili -Benek Jak coś mi się fajnego przypomni to dopiszę :) Quote
meow Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 San, Yubaba, Haku i Chihiro :) dla miłośników japońszczyzny :cool3: Quote
kredka Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Powiem wam szczerze że przydatny ten wątek :cool3: Quote
michalina88 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Kilka, które chyba się nie powtarzają;). PSY: Tequila Szon Pluto Lucky Pimpon SUCZKI: Saba Mucha Delia Rosa Quote
JaMajka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Ja mam bzika na punkcie angielskich imion:loveu: ale teraz jakoś nie mogś sobie żadnych nie wymienionych wyżej przypomnieć:roll:. Miałam mieszańca amstaffa i wabiła się Cześka, niektórzy pukali sie w czoło i pytali czy sie wstydze się tak do niej wołać na spacerach:stupid: Quote
Kisses Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 A mi się strasznie podoba imie FRUGO. Nie wiem dlaczego :razz: Być może tak na imię będzie miał moj pies /chyba, ze znajde inne lub imię hodowlane będzie fajne :loveu: / O, jeszcze imię UNGA (Dog Niemiecki) Quote
akira Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 izastefa napisał(a):bakrus co sądzicie o tym imieniu ładne :) ja zawsze miałam dziwną tendencje do wybierania imion moim zwierzaką np. psa nazwałam shado a kota chayan :loveu::diabloti: Quote
ola&neo Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 mój pies ma na imię Neo.bo jak go wzięłam z schroniska to miał być wtedy matrix na TVN a że był trochę chudy jak w matrixie neo to takie imie już zostało :p:p Quote
Recommended Posts