Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakaś ewidencja powinna być jednak. Wszystko to mnie dobija. Najgorsze są takie niejasne sytuacje. Miejmy jednak nadzieję, ze Milka trafiła do domu, w którym będzie kochana. przy tej okazji chce zwrócić uwage na fakt, ze chciałabym pomoc innym psiakom z tego schroniska- pisałam na watku Lori, odkąd zaporoponowałam fundacje jako Dt zapadła głucha cisza. Wielka szkoda zeby nie wykorzystac tej szansy- dwa psy mogłyby pojechać.

• Replies 137
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybc!a napisał(a):
Ewka, ja nie mam 13 lat.. :eviltong:
A z postem zupełnie się zgadzam.. Niestety, takie są realia..

Zastanawiało mnie to 13 lat, bo te wypowiedzi nadzwyczaj dojrzałe jak na 13 lat:evil_lol:

Posted

Właśnie wróciłam z podróży i oczom nie wierze..:crazyeye: Nie wiem, czy się niepokoić, czy cieszyć.. Wolę jednak przyjąć tą lepszą opcję i myśleć, że nasza Mileczka wygrzewa się już na czyjejś kanapie..;)
Pozostaje się więc cieszyć.. Szkoda tylko, że nie można tego potwierdzić:shake:

Posted

Milki nie ma. Dzis powiedziano, ze zostala wyadoptowana. Nie widzialam zadnego jamnikowatego. Ale...za to maja slicznego spanielka zlotowlosego. Sliczny i kochany. Starszy juz. Wyglada pieknie. Po mordce i oczkach widac ze jest starszy. Siedzi w trawce w ladnym nowym kojcu razem z inna malizna, ktora wpadla pod auto. Spanielek zostal podobno wyrzucony z domu i ktos go tam przyniosl. Tydzien temu. Jest podobno troche chory i razem ze slicznym, czarnym malym mieszancem idzie na izolatke lub kwarantanne. Pracownik raz mowil izolatka raz kwarantanna, wiec nie wiem dokladnie. zobacze w przyszlym tygodniu gdzie bedą

Jakby kto chcial spaniela albo czarnego slicznego malego kudlacza....ja mam zdjecia