danka1234 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Isadora7 napisał(a):Ja się zaraz poryczę:placz: Kurcze ,nikt sie nia nie interesuje a taka milutka. Quote
Argat Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 "Wciąż niespełnione marzenia jednakowe dni wygasająca nadzieja I nic się nie zmienia Dzień za dniem mija A ja nadal nie mam przyjaciela Opieram się o kraty I wypatruje człowieka oczami pełnymi tęsknoty A mogłabym inaczej żyć Cieszyć się z każdego dnia I szczęśliwa być… Mogłam mieć dzieciństwo beztroskie Pełną miskę, legowisko, piłeczkę I pana który tuliłby mnie Przyjdź... Ty tylko możesz me życie odmienić Ty jesteś moją jedyną nadzieją Przyjdź, pomóż marzenia spełnić A kiedy wreszcie podejdziesz do krat Spojrzę ufnie na ciebie Z nadzieją że pokażesz mi inny świat" Quote
Timonek Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ten wzrok :placz:jaka bidulka , jak bym mogla to bym poszukala kogos w niemczech , ale jak pszewos do niemiec ? Nie mam Samochodu :placz:Ja sama bym go wziela na ten czas ,ale jak wsykle mam jeden problem ,ze zadaleko mieszkam .:shake: Quote
basia0607 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 MIleczka nadal prosi o domek. Jej łapki wyciągają sie do każdego kto podejdzie do kraty ! Quote
danka1234 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 [quote name='Rybc!a']Lepszy byłby domek w Polsce.. Najwazniejsze żeby był dobry i odpowiedzialny, który zabrałby to maleństwo z tego okropnego miejsca i otoczył opieka i miłością a kraj w tym przypadku nie powinien stanowic problemu. Quote
Rybc!a Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Kraj nie stanowi problemu, bo ok. 9 "moich" piesków jest już w Niemczech, 2 w Szwecji, ale największym kłopotem byłby po prostru transport i pieniądze.. Quote
danka1234 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Rybc!a napisał(a):Kraj nie stanowi problemu, bo ok. 9 "moich" piesków jest już w Niemczech, 2 w Szwecji, ale największym kłopotem byłby po prostru transport i pieniądze.. Niechby sie domek znalazl to mysle ze i z resztą dalibyśmy rade.;) Quote
Isadora7 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 danka1234 napisał(a):Niechby sie domek znalazl to mysle ze i z resztą dalibyśmy rade.;) Dokładnie tak, sama mam za sobą w tej chwili szczęśliwego Ziutka w Niemczech tu miał być do uśpienia. Podobnie Elfik, ma domek w Dani a teraz szykowane są formalności i transport. Quote
danka1234 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Może dzisiaj szczęście się do niej usmiechnie i ktoś ją wypatrzy. Quote
Rybc!a Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Ola164 napisał(a):Może dziś bedzie ten ścześliwy dzień.... Oby, cioteczki, oby. Milka tak długo już czeka! A może jakiś DT? Quote
Rybc!a Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Dobranoc skarbie.. :( Wytrzymaj jeszcze, wytrzymaj.. Quote
lovefigaro Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 madzia828 napisał(a):no właśnie transport i kasa:roll: Jezeli chodzi o transport, to służe pomocą. Raz w miesiącu jadę do Danii przez Niemcy. Jeśli znalazłby sie domek dla małej w Niemczech, to chętnie pomogę! Quote
basia0607 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Juz myślalam , ze Mileczce znalazlam dom ale uparli sie na samca ! tzn. psa. Quote
Recommended Posts