Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tytuł wątku mówi sam za siebie.
Nie wiem, czy psa "przygnębia" sytuacja schroniska, czy jest na coś chory. Od samego początku, od pierwszych dni na kwarantannie był flegmatyczny, ale chociaż wychodził z budy, podchodził do ludzi. Kilka dni temu zszedł z kwarantanny, nikt się po niego nie zgłosił, chociaż miałam cichą nadzieję, że właściciel po niego przyjdzie: nie wyglądał ani na zabiedzonego, ani na specjalnie niezadbanego..

Teraz, jest w boksie całkiem sam i mimo mojego cmokania, wołania, klaskania, nawet nie poruszył głową w moją stronę. Totalne dno!

Jest młody, był z innymi samcami w boksie i nie widziałam, by między nimi coś było nie tak.

Wydaje mi się, że trzeba mu BARDZO PILNIE pomóc..

Posted

Hala napisał(a):
a co wiesz o tym psie oprócz tego że jest smutny? I ile razy go widziałaś? Opowiedz coś więcej.

Widziałam go trzy razy. Nie wiem nic o jego przeszłości, podejrzewam , że został oddany przez właściciela i po prostu tęskni..
Nie wygląda na chorego, jest może trochę za chudy..
W piątek nawet nie wyszedł z budy, a byłam w schronisku przeszło godzinę czasu..

Posted

Haszczak dalej jest w schronisku, wciąż taki zdołowany. Jest w boksie z dobermanowatym, bardzo wychudzonym samcem i dobrze się ze sobą dogadują.

Posted

Jest cień nadziei, moja znajoma powiedziała, że porozmawia dzisiaj ze swoją ciocią, której umarł bernardyn. Ich drugi pies, owczarek, jest samotny. Husky miałby mieszkać w budzie, ale to naprawdę dobrzy ludzie.

• 2 weeks later...