Rybc!a Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Tytuł wątku mówi sam za siebie. Nie wiem, czy psa "przygnębia" sytuacja schroniska, czy jest na coś chory. Od samego początku, od pierwszych dni na kwarantannie był flegmatyczny, ale chociaż wychodził z budy, podchodził do ludzi. Kilka dni temu zszedł z kwarantanny, nikt się po niego nie zgłosił, chociaż miałam cichą nadzieję, że właściciel po niego przyjdzie: nie wyglądał ani na zabiedzonego, ani na specjalnie niezadbanego.. Teraz, jest w boksie całkiem sam i mimo mojego cmokania, wołania, klaskania, nawet nie poruszył głową w moją stronę. Totalne dno! Jest młody, był z innymi samcami w boksie i nie widziałam, by między nimi coś było nie tak. Wydaje mi się, że trzeba mu BARDZO PILNIE pomóc.. Quote
madzia828 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 śliczny :loveu: oczka smutne:-( napisze pw do dziewczyn od huskych;) Quote
Avaloth Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 jaki cudniasty ! :loveu: zakłądam wątek :) a nie wiesz ile mniej więcej ma lat? Quote
Rybc!a Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 chester07 napisał(a):jaki cudniasty ! :loveu: zakłądam wątek :) a nie wiesz ile mniej więcej ma lat? Maksymalnie dwa.. Quote
masienka Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 wrzucilam info na BS. Niestety tylko tyle moge pomoc :( Quote
madzia828 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 dzieki;) ogłoszenia by się przydały:roll: Quote
Hala Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 a co wiesz o tym psie oprócz tego że jest smutny? I ile razy go widziałaś? Opowiedz coś więcej. Quote
Rybc!a Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Hala napisał(a):a co wiesz o tym psie oprócz tego że jest smutny? I ile razy go widziałaś? Opowiedz coś więcej. Widziałam go trzy razy. Nie wiem nic o jego przeszłości, podejrzewam , że został oddany przez właściciela i po prostu tęskni.. Nie wygląda na chorego, jest może trochę za chudy.. W piątek nawet nie wyszedł z budy, a byłam w schronisku przeszło godzinę czasu.. Quote
masienka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Rybcia, byc moze mam chetnego w Katowicach ale jeszcze do sprawdzenia. Czy on jest/bedzie wykastrowany? Quote
Rybc!a Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 masienka napisał(a):Rybcia, byc moze mam chetnego w Katowicach ale jeszcze do sprawdzenia. Czy on jest/bedzie wykastrowany? Niestety nie. Quote
masienka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 schron nie robi bo nie ma kasy czy dla zasady? Quote
Rybc!a Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Kasy ma . I wystarczyłoby pewno na każdą sukę. Ale nie robią, ani dla suk, ani dla psów. Quote
Rybc!a Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Hala napisał(a):Nie sterylizują suk? :crazyeye: No pięknie Nie, nie sterylizują. Zresztą, ja bym tam swojej suki na sterylkę nie oddała. Quote
masienka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Rybcia, podalam namiary na Ciebie chetnej z Torunia. Moze sie kontaktowac. Dom zaprzegowy z wysterylizowana sunia husky. Quote
Rybc!a Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Okej, niech dzwonią, piszą-czekam! :) Quote
Valeur248 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Taki piękny, a jednak w schronisku:shake: Quote
Rybc!a Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Haszczak dalej jest w schronisku, wciąż taki zdołowany. Jest w boksie z dobermanowatym, bardzo wychudzonym samcem i dobrze się ze sobą dogadują. Quote
Rybc!a Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Jest cień nadziei, moja znajoma powiedziała, że porozmawia dzisiaj ze swoją ciocią, której umarł bernardyn. Ich drugi pies, owczarek, jest samotny. Husky miałby mieszkać w budzie, ale to naprawdę dobrzy ludzie. Quote
masienka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Buda to nie przeszkoda przy takim futrze. Tylko, ze jemu ruchu duzo trzeba, spacerow porzadnych albo roweru, biegania z nim itp. No i porzadnego ogrodzenia naturalnie. ;) Quote
Rybc!a Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Tak bardzo chciałabym, żebyś psiaczku spędzał już czas w nowym domu... Quote
Recommended Posts