Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hehe Zainteresowanie wielkie :) Moja jedna sunia ucieka na 2 koniec mieszkania jak tylko wyjmuje się odkurzacz. Shadow potrafi połozyc się obok i ma w nosie ,że pod nim tez trzeba odkurzyc :P A u nas tez fotki :)

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://i311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/Dogomania/2008_09_29%20Odkurzacz/Resizeof080929_09.jpg

hihihi jak pieknie rozwalony na swym łozu ;-) hihih

ja tak na temat szkolenia..krotka historyjka...
no coz u nas to byla kompletna porazka...poszlismy sie szkolic do jednej z podobno najlepszych szkól na slasku ;-),,,,wczesniej bylo psie przedszkole z ktorego bylam bardzo zadowolona i w zasadzie moglam zostac w tej malej szkolce ..jakies ZŁE mnie podkusilo i na PT udalismy sie do renomowanej szkoly ......i tutaj na 2 zajeciach Zuzol został ;;zgwałcony;przez tresera-pozoranta ;poniewaz nie stosowal sie do jego polecen .Efekt był masakryczny ...jego skutki uboczne choc w 80% zniwelowane dzieki mojej ciezkiej pracy z nia sa jednak widoczne do dzisiaj głownie w kontaktach z obcymi ludzmi.. co przełozyło sie tez na odstawienie wystepów na ringach a potencjał to kudłate miało no aleee.........to tak w telegraficznym skrócie...

pozdrowionka!