Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Jak wilku dogaduje sie z innymi psami?

Jakby ci to... ZABAWA, ZABAWA, ZABAWA, w ostateczności ignor. Dlatego szkolenie teraz, zanim przyjdzie wiek w którym może się to zmienić.

Posted

Dziękować. :)

Strasznie, strasznie bym chciała, żeby mu zostało dobre podejście do psów. Kiedy tylko mogę i znajduję odpowiedniego psa - samca pozwalam Baajowi na małe randki i liczę, że coś w tym czerepie zostanie. Na szkoleniu nie stoimy blisko siebie, bo wszystkie psiaki chciały się bawić ;)

Ano szelciak - niestety pannica niezbyt kocha Baaja, a on ją tak bardzo!

Posted

W zasadzie to ona go lubi, bo jak go kiedyś inny pies okrzyczał, to go pocieszała, ale ona nie lubi tego, że on taki nachalny i by ją lizał po nosie, a ona jedzeniem się dzielić nie będzie ;) Generalnie oficjalnie pozwoliłam Bezie skasować Baajowe futerko i przestał się narzucać. Musi chłopiec zrozumieć, że nie do każdego można podchodzić tak żywiołowo i wylewnie.

Posted

A nie macie nic mojego(Beza cudna:loveu::loveu::loveu:, Baju tez jak zwykle,żeby się chłopiec nie poczuł nie doceniony;);)), bo widziałm,że coś tam Tz celował lufą w naszym kierunku;);):p:cool3:

Posted

Odmiana: Uszy: dumbo[uszy na boki] Sierść: rex[loczki;)] (satin?[dluzsza, blyszczaca, miękka]) Kolor: lilac Znaczenia: blazed [strzalka] berkshire[biale znaczenie brzuszne] :)

To kawałek sernika, Misiek włożył w to zapałki i cyknął fotę ze statywu. Wyszło całkiem ciekawie.