AngelsDream Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Losowe 20 zdjęć dla leniwych: Quote
AngelsDream Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 A gryzie w tyłek na kolejnej focie ;) Quote
M&T Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 http://i311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/Dogomania/2008_08_29%20Pozna/Resizeof080901_pozna2008_114.jpg fajne foto :evil_lol: pasujecie do siebie :) Quote
jonQuilla Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 ooo wilkołaków dużo :multi::multi::loveu: wszystkie śliczne... tylko czemu dziewucho straszysz mnie tym pająkiem :placz::placz: wystarczy że dzisiaj wydarłam ryja wchodząc do łazienki :roll: Quote
AngelsDream Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 A bo mnie jająki nie wzruszają. Quote
jonQuilla Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 a mnie i owszem :roll: cholera nie znoszę i nie mogę tego przemóc :oops: Quote
betty_labrador Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 czesc :multi: w koncu do was zajrzalam, bo sie zbieralam od dawna :p ale Bajutek sliczny :loveu: a ja dzis widzialam na wilenskim jak ktos szedl z wilczakiem, jakis facet, ale to bylo z autobusu wiec podejsc nie moglam :D :hmmmm: pozdrawiam pa!! Quote
eria Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 ile grzybów :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nooo tego to ja zazdraszczam :loveu: dzisiaj muszę się poszwędać po naszych laskach, bo w tym roku to grzybów za bardzo jeszcze nie jadłam :placz: Quote
AngelsDream Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 betty_labrador napisał(a):czesc :multi: w koncu do was zajrzalam, bo sie zbieralam od dawna :p ale Bajutek sliczny :loveu: a ja dzis widzialam na wilenskim jak ktos szedl z wilczakiem, jakis facet, ale to bylo z autobusu wiec podejsc nie moglam :D :hmmmm: pozdrawiam pa!! Trzeba było krzyczeć przez okno ;) eria napisał(a):ile grzybów :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nooo tego to ja zazdraszczam :loveu: dzisiaj muszę się poszwędać po naszych laskach, bo w tym roku to grzybów za bardzo jeszcze nie jadłam :placz: Grzyby nie nasze, ale fakt, że tam ich było dużo. :lol: Quote
pusia2405 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Baaj po piwku rewelaśny:lol:. Tylko pająk wstrętny:eviltong: Quote
AngelsDream Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 On nie po piwku tak padł - tylko po żarciu i Memoriale. Quote
zuzolandia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 http://i311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/Dogomania/2008_08_29%20Pozna/Resizeof080901_pozna2008 oooooooooooo ale keta .........i jak sie blyszczy hihihihii ooooooo foteczki swietne....to chyba taka wioska byla tak? bo domki takie starodawne.....lubie takie klimaty;-) Quote
AngelsDream Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 No niestety na takich spotkaniach łańcuch jest niezbędny. http://s311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/Pozna%202008/?action=view¤t=PICT2067.flv Kurcze - pokazałąbym wam jak on szczeka, ale to wstyd, bo taki burek z niego wylazł. A Późna to mala miejscowość pod granicą niemiecką. Quote
zuzolandia Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 plywa i pije wode przy okazji ihhihihih Quote
AngelsDream Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Macie szczekacza: http://s311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/Pozna%202008/?action=view¤t=PICT2109.flv http://s311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/Pozna%202008/?action=view¤t=PICT2110.flv Quote
jamnicze Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 AngelsDream napisał(a):A bo mnie jająki nie wzruszają. jonQuilla napisał(a):a mnie i owszem :roll: cholera nie znoszę i nie mogę tego przemóc :oops: Łeeeee, ja pająków bardzo nie znochammmm, do takiego tylko z kapciem mogę podejść :mad: Baaj dziabie w tyłek, bo jest wysoki i mu wygodnie :diabloti: Saidi lubi mnie pozaczepiać, ale obrywają moje kolana, bo na szczęście wyżej nie sięga :eviltong: Quote
LadyK Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Baaj to więcej strachu ma niż obrony w sobie :evil_lol::diabloti: Quote
AngelsDream Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 To był jego pierwszy raz i tak jestem zadowolona :) Ważne, że się nie cofał z ogonem pod brzuchem. Quote
jonQuilla Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 jamnicze napisał(a):Łeeeee, ja pająków bardzo nie znochammmm, do takiego tylko z kapciem mogę podejść :mad: ja nawet nie.. jeśli jest ktoś w domu to wołam żeby ta osoba zabiła pająka... w ostateczności ja to mogę zrobić ale w życiu rzeczą która należy do mnie np. kapciem bo już go nie ubiorę, chyba że po praniu :roll::roll: Quote
jamnicze Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Na biwaku mieszkałam z koleżanką miłośniczką pająków. Jak któregoś zobaczyłam, to zaraz ja wołałam a ona szybko brała go na ręce i a ze słowami " mój malutki, mój kochany, chodź do mnie, bo ten wstrętny babsztyl cie zabije" wynosiła na zewnątrz. :) Quote
pusia2405 Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 jamnicze napisał(a):Na biwaku mieszkałam z koleżanką miłośniczką pająków. Jak któregoś zobaczyłam, to zaraz ja wołałam a ona szybko brała go na ręce i a ze słowami " mój malutki, mój kochany, chodź do mnie, bo ten wstrętny babsztyl cie zabije" wynosiła na zewnątrz. :) Mnie by się przydała taka koleżanka 24 godziny na dobę:lol:. Na szczęście mam Kropka:evil_lol:. Tylko on jest troszkę mniej humanitarny:razz:. Quote
AngelsDream Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Ludziska, toż to Baajowy temat, a nie pająkowy ;) Baaj się obrazi, o ;) Quote
Recommended Posts