Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ooo wilkołaków dużo :multi::multi::loveu:
wszystkie śliczne...
tylko czemu dziewucho straszysz mnie tym pająkiem :placz::placz:

wystarczy że dzisiaj wydarłam ryja wchodząc do łazienki :roll:

Posted

czesc :multi:

w koncu do was zajrzalam, bo sie zbieralam od dawna :p ale Bajutek sliczny :loveu:

a ja dzis widzialam na wilenskim jak ktos szedl z wilczakiem, jakis facet, ale to bylo z autobusu wiec podejsc nie moglam :D :hmmmm:

pozdrawiam pa!!

Posted

ile grzybów :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nooo tego to ja zazdraszczam :loveu: dzisiaj muszę się poszwędać po naszych laskach, bo w tym roku to grzybów za bardzo jeszcze nie jadłam :placz:

Posted

betty_labrador napisał(a):
czesc :multi:

w koncu do was zajrzalam, bo sie zbieralam od dawna :p ale Bajutek sliczny :loveu:

a ja dzis widzialam na wilenskim jak ktos szedl z wilczakiem, jakis facet, ale to bylo z autobusu wiec podejsc nie moglam :D :hmmmm:

pozdrawiam pa!!

Trzeba było krzyczeć przez okno ;)

eria napisał(a):
ile grzybów :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nooo tego to ja zazdraszczam :loveu: dzisiaj muszę się poszwędać po naszych laskach, bo w tym roku to grzybów za bardzo jeszcze nie jadłam :placz:

Grzyby nie nasze, ale fakt, że tam ich było dużo. :lol:

Posted

AngelsDream napisał(a):
A bo mnie jająki nie wzruszają.

jonQuilla napisał(a):
a mnie i owszem :roll:
cholera nie znoszę i nie mogę tego przemóc :oops:

Łeeeee, ja pająków bardzo nie znochammmm, do takiego tylko z kapciem mogę podejść :mad:

Baaj dziabie w tyłek, bo jest wysoki i mu wygodnie :diabloti:
Saidi lubi mnie pozaczepiać, ale obrywają moje kolana, bo na szczęście wyżej nie sięga :eviltong:

Posted

jamnicze napisał(a):
Łeeeee, ja pająków bardzo nie znochammmm, do takiego tylko z kapciem mogę podejść :mad:

ja nawet nie..
jeśli jest ktoś w domu to wołam żeby ta osoba zabiła pająka...
w ostateczności ja to mogę zrobić ale w życiu rzeczą która należy do mnie np. kapciem bo już go nie ubiorę, chyba że po praniu :roll::roll:

Posted

Na biwaku mieszkałam z koleżanką miłośniczką pająków. Jak któregoś zobaczyłam, to zaraz ja wołałam a ona szybko brała go na ręce i a ze słowami " mój malutki, mój kochany, chodź do mnie, bo ten wstrętny babsztyl cie zabije" wynosiła na zewnątrz. :)

Posted

jamnicze napisał(a):
Na biwaku mieszkałam z koleżanką miłośniczką pająków. Jak któregoś zobaczyłam, to zaraz ja wołałam a ona szybko brała go na ręce i a ze słowami " mój malutki, mój kochany, chodź do mnie, bo ten wstrętny babsztyl cie zabije" wynosiła na zewnątrz. :)

Mnie by się przydała taka koleżanka 24 godziny na dobę:lol:. Na szczęście mam Kropka:evil_lol:. Tylko on jest troszkę mniej humanitarny:razz:.