Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale ten baaj ma dobrze, lulają go do snu jak niemowle. Nie moge tego nie napisać, ale masz genialne poduszki. Ja uwielbiam poduszki, a te Twoje czarne i czerwone do pokoju by mi pasowały ^_^
Ja niestety dorabiam sie poduszek od nowa :( bo jak mój psiak był mały to sobie je masowo przywłaszczał i sprawdzał z czego są zrobione w środku jak mu sie podobała zawartość to spał na nich, a jak nie to wrzucał za łóżko :P

Posted

Mój ma 2 kocuki bo na jednym musi się rozłożyć a do drugiego przytulić :P
Ostatnio w ramach akcji "poduszka" moja kochana mamcia mi z zakopanego taką świetnę poduche przywiozła. Jutro idę do sklepów w poszukiwaniu jakiejś kóra ma to coś w sobie ;) Oczywiście dla bezpieczeństwa jak mam zamiar wyjść poduszki lądują na szafie ;)
Do pudełek nie mam sentymentu wole skrzynki bo do nich sie więcej mieści :P Ewentualnie kubki :)

Posted

[quote name='jonQuilla']moja sucza mimo że mała i waży 20kg to mnie kiedyś zrzuciła z łóżka :roll:
od tamtej pory to ona śpi od brzegu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hmm.. to tez jest niebezpieczne..:diabloti: ktoregos dnia, jak teq miala pol roku, tak sie rozpychala, ze zepchnela mnie w te dziure miedzy lozkiem a sciana.. o ile od zewnetrznej strony lozka latwo sie pozbierac, to od sciany juz tak pieknie nie bylo:diabloti:

Posted

[quote name='zoil']hmm.. to tez jest niebezpieczne..:diabloti: ktoregos dnia, jak teq miala pol roku, tak sie rozpychala, ze zepchnela mnie w te dziure miedzy lozkiem a sciana.. o ile od zewnetrznej strony lozka latwo sie pozbierac, to od sciany juz tak pieknie nie bylo:diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie jest źle, jeszcze się mieści na kolanach :evil_lol::evil_lol: :eviltong: :diabloti:
http://i311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/2008_08_22%20Psies/Resizeof080822_01.jpg

Posted

[quote name='zoil']hmm.. to tez jest niebezpieczne..:diabloti: ktoregos dnia, jak teq miala pol roku, tak sie rozpychala, ze zepchnela mnie w te dziure miedzy lozkiem a sciana.. o ile od zewnetrznej strony lozka latwo sie pozbierac, to od sciany juz tak pieknie nie bylo:diabloti:

u mnie na szczęście nie ma takiej opcji bo przy ścianie od łóżka jest deska :evil_lol::evil_lol:

witam :multi::loveu: