Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Katarama napisał(a):
Tak teraz sobie myśle, czy rocznego psiaka da rade nauczyć, że dla szczurków trzeba być miłym i nie wolno im krzywdy robić?? :)

Znajoma nauczyła trzyletnią sunię i zachowuje się nawet lepiej, niż Baaj, bo on jest jeszcze nakręcony. Jeszcze bawić by się chciał.

W sensie, że zimną kranówkę? Ja myślę, że to kwestia duchoty. W poidłach już były resztki, to i pewnie niesmaczne.

Posted

[quote name='AngelsDream']Znajoma nauczyła trzyletnią sunię i zachowuje się nawet lepiej, niż Baaj, bo on jest jeszcze nakręcony. Jeszcze bawić by się chciał.

no wiesz.. teq wyklada sie na kanapie, a szczury po niej biegaja.. jesli nie chca sie ruszac, to traca je delikatnie nosem;)
jak cola byla chora [goraczke miala], to ladnie wtulone w siebie lezaly [znaczy.. 2 szczury i pies].
poza tym, oczywiscie ogony zawsze trzeba wylizac;)
z czeslawem tak fajnie nie ma, ale trzeba go ubezjajecznic.. udalo mu sie raz dziabnac teq w nocha- na szczescie leciutko- bo sie pchala tam, gdzie jej nie prosili;)

kanapowe zabawy oczywiscie sa w mojej obecnosci. jak szczury sa w klatkach [na podlodze], teq uklada sie przed klata, ciule na poleczkach.. i tak na siebie spogladaja;]

teq jakos tak od samego poczatku jest bardzo lagodna w stosunku do ogonow, a dziewczyny [czeslaw jeszcze nie] tak samo w stosunku do niej. i sielanka jest;] co widac tutaj

Posted

Baaja sukcesem jest to, że nauczył się ogonki ignorować, ale jak mają pobiegać dłużej, to on idzie do klatki - tak jest po prostu bezpieczniej i on agresywny nie jest, tylko nakręcony - to gorsze od agresji ;)