Doginka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Moje życzenia dla Was Kliknij Tu też kliknij Quote
zuzolandia Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 świateczne buziaczki przesylamy !!!!!!!!!!!! Quote
AngelsDream Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 Kot, piękny kot, a my nie możemy. Dlaczego?! Quote
AngelsDream Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Wiesz, gdzie możesz sobie to wsadzić? :P No. Quote
Doginka Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Coś nie zakumałam dwóch ostatnich postów o kocie:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Doginka napisał(a):Coś nie zakumałam dwóch ostatnich postów o kocie:evil_lol: hmmmm..........czy pod tymi tekstami nie miało byc przypadkiem fot? witankoo.;-) Quote
AngelsDream Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Nie, nie powinno. Kot: http://allegro.pl/item861926498_slodki_srebrzysty_stiepan_szuka_domku.html Quote
AngelsDream Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Jest tak blisko i tak daleko. Ktoś ma zmieniacz rzeczywistości? Quote
bonsai_88 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Angels kot rzeczywiście wspaniały... i wprost wymarzony dla was ;) Quote
Strawberry Shampoo Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 witam po raz pierwszy : DD piękny Baaj i szczurki : ** Wilczór posiada rodowód ? Tak się pytam, bo nie chce mi sie przeglądać wszytskich stron ;] . Bedziemy wpadać częściej : bb . Quote
evel Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Strawberry Shampoo napisał(a):witam po raz pierwszy : DD piękny Baaj i szczurki : ** Wilczór posiada rodowód ? Tak się pytam, bo nie chce mi sie przeglądać wszytskich stron ;] . Bedziemy wpadać częściej : bb . Hm... Lol? AngelsDream w pierwszym poście tego wątku napisał(a):Urodziłem się 29 stycznia 2008 roku w krakowskiej hodowli czechosłowackich wilczaków. Stąd właśnie wziął się Galicyjski Wilk. Moi Państwo długo zastanawiali się, czy wziąć właśnie mnie - w końcu decyzja zapadła i chyba wszyscy są zadowoleni. Dobra, koniec tych czułości :evil_lol: AD, kot świetny. Co Was powstrzymuje? :razz: Quote
AngelsDream Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Posiada. Inaczej nie byłby w galerii wilczaków. To chyba oczywiste. Sama mu przydomka nie wymyśliłam. Kot jest piękny, zabawowy - myślę, że Baaj by go pokochał, ale... 1. Mieszkamy w kawalerce. 2. Kasa. Quote
bonsai_88 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Angel no widzisz, ja byłam bardziej pomysłowa - przydomek mojej suki wymyślałam sama :D Quote
zuzolandia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='AngelsDream']Posiada. Inaczej nie byłby w galerii wilczaków. To chyba oczywiste. Sama mu przydomka nie wymyśliłam. . Moje tez posiadają a nie umiescilam ich w galeriach poszczególnych ras :cool3::eviltong: Galerie bywają zmylkowe :evil_lol::evil_lol: Ale to tak na marginesie .. jak tam moje ulubione U ??? Quote
AngelsDream Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Baaj śpi obok mnie, Celar na nim. Kot miałby ciepłą poduszkę z włosów, ale wiadomo, że 2010 jest tak samo gówniany jak rok poprzedni tylko etykietkę zmienił. Co do U. - zaczęłam siedemnasty. Quote
Charly Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Strawberry Shampoo napisał(a):witam po raz pierwszy : DD piękny Baaj i szczurki : ** Wilczór posiada rodowód ? . nie ma- dlatego tylko w typie wilczura jest..niestety:( Quote
eria Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 tom se poczytała :D o wilczurze,wilczórze i wilczaku i rodowodzie :evil_lol: Quote
Asaurus Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Korzystając z 5 minut słońca udało się uchwycić chłopaków w czasie popołudniowych pieszczot na łóżku... Podpisy specjalnie na zdjęciach w ramach protestu przeciwko idiotycznym ustawieniom skryptu dogomanii. Poniżej porównanie oczętów naszych przystojniaków: Quote
Recommended Posts