eria Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 wilczak nawet mokry jest piękny i dostojny, czego np o sznupie nie można powiedzieć :evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='AngelsDream']Wilczysko śpi mi na stopach. :loveu:[/quote] To masz osobisty grzejniczek ;):lol: A. Quote
AngelsDream Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 [quote name='eria']wilczak nawet mokry jest piękny i dostojny, czego np o sznupie nie można powiedzieć :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Szczególnie mokry. :evil_lol: [quote name='Maks i Spark']To masz osobisty grzejniczek ;):lol: A.[/QUOTE] Tak! :loveu: Quote
zuzolandia Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='eria']wilczak nawet mokry jest piękny i dostojny, czego np o sznupie nie można powiedzieć :evil_lol::evil_lol: ...taaaa o briardzie niestety też :diabloti::diabloti: to jest dopiero widok -porażka :evil_lol: http://i842.photobucket.com/albums/zz344/beriet_baaj_2/2009_09_27%20Pole/09-09-27-32.jpg skrzyżowanie zająca z sarną :cool3::cool3::cool3: witanko :loveu: jest 7???? Quote
AngelsDream Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 Siódemki jeszcze nie ma. YouTube - Baaj - aport z wody III A ja mam jeszcze pojedynek literacki do wymyślenia i napisania. Quote
jonQuilla Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [FONT=Georgia]no pływacz z niego pierwsza klasa :loveu: i jak ładnie przynosi :)[/FONT] Quote
Angelika_Roser Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Nie ma co, masz psa na medal :loveu:[/FONT] Quote
AngelsDream Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 7. jeszcze bez szlifów, ale już jest: Wrzuta.pl - ROZDZIAŁ SIÓDMY Quote
zuzolandia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='AngelsDream']7. jeszcze bez szlifów, ale już jest: Wrzuta.pl - ROZDZIAŁ SIÓDMY I le bedzie rozdziałow??? czekam na 8, 9 .....itd ... Quote
zuzolandia Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='AngelsDream']Około dwudziestu. :) to pisz dziolcha pisz :eviltong: potem se to wydrukuje :cool3: Quote
taxelina Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Wow az tyle? no to niezle! powodzenia! Quote
Kasia&Rika Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 pisz, pisz .... świetne. aż się nie mogę doczekać co będzie później :D Quote
jamnicze Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Mi zębolki też się bardzo podobają, trzeba było wysłać na ten konkurs - wygrana murowana :p http://i842.photobucket.com/albums/zz344/beriet_baaj_2/2009_09_21%20bozita%20baaja/bozita_baaja_10.jpg Ech, a moja nie chce aportować :shake:, nie mam na co ja nakręcić. Zabawki nawet w domu rzadko ja ruszają, a i do smaczków wybredziocha okropna :diabloti: a bajus ślicznie aportuje z wody :) Quote
Asaurus Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='jamnicze']Mi zębolki też się bardzo podobają, trzeba było wysłać na ten konkurs - wygrana murowana :p http://i842.photobucket.com/albums/zz344/beriet_baaj_2/2009_09_21%20bozita%20baaja/bozita_baaja_10.jpg Ech, a moja nie chce aportować :shake:, nie mam na co ja nakręcić. Zabawki nawet w domu rzadko ja ruszają, a i do smaczków wybredziocha okropna :diabloti: a bajus ślicznie aportuje z wody :) I tak dodali tylko dwa z 6 wysłanych zdjęć i to te najgorsze bo tam dobrze smaki widać... co było do przewidzenia. Baaj zaczął aportować właśnie z wody, po tym jak podpatrzył labka i tylko dlatego, że uwielbia wodę w każdej postaci i nie przepuści żadnej okazji aby się zamoczyć. Może połącz aport z czymś co twoja lubi i tak ją zachęć. Baajowy aport nadal jest jeszcze mocno oszukiwany bo nie dość, że trzeba do wody rzucać, to jeszcze konkretne piszczące piłki Konga, trzeba w ręku mieć drugą taką piłkę i jeszcze przechwycić i wyciągnąć ją z gardła wilczaka. Quote
Katarama Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='AngelsDream']YouTube - Męskie zabawy Łaaaaa walki psów , walki psów :mad::diabloti: Quote
Bonsai Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 A czemu Baaj aportuje przypięty na lince? To niebezpieczne, by pies pływał z linką, może łatwo się zaplątać i nieszczęście murowane (ja wiem, że w stawie na PM jest płytko, ale jednak). Quote
Asaurus Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Bonsai napisał(a):A czemu Baaj aportuje przypięty na lince? To niebezpieczne, by pies pływał z linką, może łatwo się zaplątać i nieszczęście murowane (ja wiem, że w stawie na PM jest płytko, ale jednak). Baaj od małego pływał z linką, jest nauczony nie zaplątywać się i nie panikować w wodzie. Po drugie on tam praktycznie chodził po dnie, nie pływał a przypiętą miał dlatego, że uczymy go nie podbiegania do psów a na polach jest pełno kretynów podchodzących do nas lub nie pilnujących swoich psów, więc wolimy mieć dodatkową kontrolę nad Baajem aby nie marnować swojej pracy. Demonizowanie linki jest mocno przesadzone, jedyne rany, przez półtora roku używania, to obtarta noga w kostce Żanety jak wyszła ćwiczyć w krótkich butach bez skarpetek i nie odskoczyła w porę przed linką i moje dłonie jak nie chciało mi się wkładać rękawiczek. Baaj nigdy nic sobie nie zrobił linką chociaż czasami oplątywał się nią jak baleron. Ważne aby linka ciągnęła się zupełnie swobodnie za psem i aby uważać co się z nią dzieje gdy chcemy pociągnąć. Quote
jonQuilla Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [FONT=Georgia]jak Celar fajnie Baaja żuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Baajuch delikatny, widać zdaje sobie sprawę że jest znacznie większy[/FONT] Quote
Asaurus Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]jak Celar fajnie Baaja żuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Baajuch delikatny, widać zdaje sobie sprawę że jest znacznie większy[/FONT] Tak szczególnie jak Celar go zrzuca z łóżka ;) Quote
Recommended Posts