M&S Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Hello w niedzielne popołudnie :) życzę weny twórczej ;) A. Quote
Doginka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Zaczęłam czytać "Cynamonowy wiatr":p - zapowiada się fajnie:multi: Quote
AngelsDream Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Cieszę się - bardzo lubię ten tekst. Quote
jonQuilla Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 bo nie ma to jak się wygodnie położyć :cool3: Quote
Doginka Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Baaj karmiący:evil_lol::loveu: http://i842.photobucket.com/albums/zz344/beriet_baaj_2/2009_09_07%20Loki/09-09-07-04.jpg Quote
zuzolandia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 [quote=AngelsDream;12920613 Będzie romantycznie, ale chyba nie w twoim guście. Ale mam też Cynamonowy, który jest i romantyczny, ale bardzo prościutki. Wyślę ci. czekammmmm:eviltong::eviltong: a tak na marginesie tez chce Cynamonka :evil_lol: witanko...czy to co w opisie na gg to TEN Loki??? Quote
AngelsDream Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Nasz łysy Loki. Dziś miał kryć samiczkę i... no nie wyszło. YouTube - Loki I oto nadszedł Ragnarok. Loki stanął na czele armii olbrzymów i zwrócił się przeciwko innym bogom. Walczył z Heimdallem i dowiódł, że jest przyjacielem ognia, kłamstwa, a także śmierci, która przywitała go z otwartymi ramionami. Niemal czule. Skłonił się jej lekko i wykrzywił w złośliwym uśmieszku. - Myślałem, że już o mnie zapomniałaś, Pani! - powiedział. - Ja nigdy nie zapominam, mój drogi - stwierdziła w odpowiedzi Śmierć. - Ty tak twierdzisz - odparł i zmrużył oczy. - Ja wiem swoje - szepnął tak, by go nie usłyszała. Na granicy światła i mroku - tam, gdzie oszustwo wyciąga swoje krótkie nogi, by odpocząć - właśnie tam, Loki urodzi się na nowo. Imię zobowiązuje. Quote
jonQuilla Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 przykro mi że tak wyszło :roll::roll: Quote
Doginka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Zaraz ja nie rozumiem, czemu Ariss dała to - [*] Quote
taxelina Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Doginka napisał(a):Zaraz ja nie rozumiem, czemu Ariss dała to - nie widzialas na filmiku? napisane bylo kiedy sie urodzil i kiedy odszedl.. Quote
Doginka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Filmik widziałam, ale chyba coś przegapiłam, bo mnie mamcia zagadała:razz: Przykro mi [*] [*] [*] Quote
taxelina Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Doginka napisał(a):Filmik widziałam, ale chyba coś przegapiłam, bo mnie mamcia zagadała:razz: Przykro mi na samym poczatku jest data urodzin i smierci Quote
Doginka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 deer_1987 napisał(a):na samym poczatku jest data urodzin i smierci Już wiem:-( Quote
jamnicze Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 [*] [*] [*] Gryzonie tak krótko są z nami :-( Quote
AngelsDream Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 Za krótko. Zdecydowanie. Nowy tekst ma już prolog i pierwszy rozdział. Pierwszą piosenkę na playliście również. ;) No i tytuł: Uwikłani. Quote
Recommended Posts