Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Doginka']To w końcu ćwiczycie z psami czy piszecie?:razz::diabloti:
Ratuj, bo wpadłam w "Zmierzch" na dobre:loveu: Czy znasz jakieś antidotum:diabloti:

Jak to dobrze wiedziec ze nie jest sie osamotnionym w tym szalenstwie ...nocki z całego tygodnia zarwałam zeby wszystkie 4 czesci przeczytac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale było wartoooo ....

alez mnie tu dawnoo nie było....ten kociamber to nowy nabytek?

http://i311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/2009_07_28/09-07-28-14.jpg

noooooooo genialnaaa fota buhahabiuhahahaahah...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pozdrawiamy kudłato :loveu:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuzolandia napisał(a):
Jak to dobrze wiedziec ze nie jest sie osamotnionym w tym szalenstwie ...nocki z całego tygodnia zarwałam zeby wszystkie 4 czesci przeczytac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale było wartoooo ...

Ja to zwariowałam po obejrzeniu filmu:diabloti: I jak te wszystkie małolatki JA TEŻ CHCĘ TAKIEGO EDWARDA!!!CHCĘ BYĆ NIEŚMIERTELNA!!!:diabloti:Dałabym Mu się zagryźć bez zastrzeżeń:evil_lol: :loveu:

Ps. Aktualnie mam wersję limitowaną filmu i czekam z niecierpliwością do listopada na New moon:loveu:

Posted

[quote name='Doginka']Ja to zwariowałam po obejrzeniu filmu:diabloti: I jak te wszystkie małolatki JA TEŻ CHCĘ TAKIEGO EDWARDA!!!CHCĘ BYĆ NIEŚMIERTELNA!!!:diabloti:Dałabym Mu się zagryźć bez zastrzeżeń:evil_lol: :loveu:

Ps. Aktualnie mam wersję limitowaną filmu i czekam z niecierpliwością do listopada na New moon:loveu:

...widzialam zwiastuny NEW MOON :evil_lol: ...i pozostałych 2 czesci...i chciałabym zeby juz był listopad hihihih... i TEZ DAŁABYM SIE UKĄSIĆ :evil_lol::evil_lol:..

Posted

[quote name='AngelsDream']Kot tymczasowy.

Wilczak rudy, nie żółty. ;)

Ja Edzia nie kocham i ten, kto kocha, niech nie czyta moich tekstów. ;)

Edzio jak dla mnie troche groteskowy ...filmowy Edzio naturlisz ...ksiązkowy czyli taki z mojej wyobrazni ..niczego sobie :eviltong:
Za to JACOB .....mozna by sie zakochac ...a w kazdym bądz razie gdybym była nastolatką i akt:eviltong:ualnie obejrzała zwiastun 2 czesci ...ów zmiennokształtny byłby moim bóstwem :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Doginka']Jackob ma nos jak kartofel:eviltong::diabloti:
Stanowczo wolę Pattinsona:loveu::loveu::loveu:

a widziala Ona Jacoba w zwiastunie ??? tam mu ten nochal zmienili :eviltong::eviltong:....i jest ładniejszy niz Edzio :evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']a widziala Ona Jacoba w zwiastunie ??? tam mu ten nochal zmienili :eviltong::eviltong:....i jest ładniejszy niz Edzio :evil_lol:

Ona widziała:evil_lol: I nadal twierdzę, że Rob fajniejszy:loveu: Bardziej męski:loveu:

Ps. Może podebatujemy nad męską fizjonomią w mojej galerii, bo nas zaraz Angel pogoni:evil_lol::mad::diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']Ona widziała:evil_lol: I nadal twierdzę, że Rob fajniejszy:loveu: Bardziej męski:loveu:

Ps. Może podebatujemy nad męską fizjonomią w mojej galerii, bo nas zaraz Angel pogoni:evil_lol::mad::diabloti:

ta wilkołaka nasle do kompletu z musztardą :evil_lol:

Posted

No dobra, ja czytałam i nadal nie wiem co znaczy FF:oops:

Wiem tylko, że nie chcę się wypowiadać, bo za bardzo "lubię" Edwarda:diabloti:, ale jeśli chodzi o "pióro", to podziwiam Cię Aniołku:siara:

Posted

Doginka napisał(a):
No dobra, ja czytałam i nadal nie wiem co znaczy FF:oops:

Wiem tylko, że nie chcę się wypowiadać, bo za bardzo "lubię" Edwarda:diabloti:, ale jeśli chodzi o "pióro", to podziwiam Cię Aniołku:siara:

dokładnie zgadzam się z Twoją opinią:loveu:

Ale styl pisania wspaniały, przeczytane jednym tchem.

Posted

Fan Fiction - Czyli twórczość fanowska do kanonu.

Kanonu Pottera, Zmierzchu, Władcy, czy czegokolwiek innego.

Jak ktoś lubi takie trochę bardziej mroczne historie, polecam Nienasycenie. Edward jest bardzo Edwardowy.

Posted

[quote name='AngelsDream']Fan Fiction - Czyli twórczość fanowska do kanonu.

Jak ktoś lubi takie trochę bardziej mroczne historie, polecam Nienasycenie. Edward jest bardzo Edwardowy.

Nienasycenie to ksiązka czy Twój FF????

jesooo ja jakas ograniczona chyba jestem :evil_lol:

Posted

AngelsDream napisał(a):
Fan Fiction - Czyli twórczość fanowska do kanonu.

Czy dobrze rozumiem, że Nienasycenie jest o Edwardzie? Czy coś pogmatwałam?:evil_lol:

Posted

Nienasycenie to mój FF - 20 rozdziałów. Nie jest o Edwardzie. A przynajmniej nie tylko o nim. To Zmierzch dla bardziej niegrzecznych dzieci. Z krwią, intrygą i wieloma odcieniami szarości. Ale Edward jest i Bella nawet też. Myślę, że jak ktoś się wczyta, to wsiąknie, chociaż nie ukrywam - historia dość rozbudowana i na dodatek ponad 60 stron lektury.

Posted

[quote name='AngelsDream']Nienasycenie to mój FF - 20 rozdziałów. Nie jest o Edwardzie. A przynajmniej nie tylko o nim. To Zmierzch dla bardziej niegrzecznych dzieci. Z krwią, intrygą i wieloma odcieniami szarości. Ale Edward jest i Bella nawet też. Myślę, że jak ktoś się wczyta, to wsiąknie, chociaż nie ukrywam - historia dość rozbudowana i na dodatek ponad 60 stron lektury.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:multi::multi:

jak nic trzeba tam wleżc ..chyba ze mozesz swoją twórczosc przesłac /:eviltong:

Posted

[quote name='zuzolandia']OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO:multi::multi:

jak nic trzeba tam wleżc ..chyba ze mozesz swoją twórczosc przesłac /:eviltong:
No właśnie Żanetko, możesz na emilka przesłać?