Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AngelsDream napisał(a):
Znajoma, u której jest Celar, przez przypadek potwierdziła moje obawy. Młody boi się iść blisko nogi, na klatce schodowej wciska się w ściany... Kurr... On musiał być kopany, u nas nigdy nie było takiej sytuacji, oprócz jednego czy dwóch przyypadkowych potrąceń, ale takie nie zostawiłyby aż tak wyraźnego śladu. Podejrzewałam to od samego początku, ale teraz już mam pewność... :(

Może jednak niekoniecznie był kopany:razz:
Gordon całe życie jest kochany, głaskany, nigdy nie był kopnięty, a na klatce schodowej idzie tuż przy ścianie, najchętniej wszedłby na scianę:evil_lol:, albo idzie tuz za mną, ale nie przy nodze. A przecież doskonale wie, co znaczy komenda "noga";)

Posted

Doginka zgadzam się z tobą w 100%.... dla mnie wstawanie przed godziną 10 to zbrodnia :mad:. Dzisiaj przypadkiem odkryłam, że moje dziecko wstaje ok. 7-8 rano, ale do 10 grzecznie bawi się klockami w swoim łóżeczku - wie, że z mamą lepiej rano nie zadzierać :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Doginka zgadzam się z tobą w 100%.... dla mnie wstawanie przed godziną 10 to zbrodnia :mad:. Dzisiaj przypadkiem odkryłam, że moje dziecko wstaje ok. 7-8 rano, ale do 10 grzecznie bawi się klockami w swoim łóżeczku - wie, że z mamą lepiej rano nie zadzierać :evil_lol:

śpioch :cool3:

A.

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Nawet nie wiesz jak mi z tym dobrze :loveu:... kocham moje łóżeczko, a ono kocha mnie :loveu:

wyobrażam sobie, kochane łóżeczko...:p

A.

Posted

AngelsDream napisał(a):
Ludziska, padł nam router - net jest tylko na komputerze Michała.

My zamienilismy sie routerem ze znajomymi bo ich cos nie dziala a nasz tak i Tz im oddal nasz i wzial ich. dzialal troche a eraz coraz czesciej wlasnie mnie z laptopa na bezprzewodowej wywala i nie chce laczyc... czas na kupno nowego routera :diabloti: