Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taka praca na pewno dużo warta ale podejrzewam ,że jak to bywa na tym świecie... już chińskie dzieci siedzą i strugają "wszystko po 5 zł" :-(
nie ceni się pracy człowieka na tym świecie... tylko masówki maszynowe...

pozrzędziłam :p

bardzo mi się ten wilczek podoba! chociaż jeszcze szyjkę i poliki możnaby mu podkasać :cool3:

Posted

ariss napisał(a):
jak mi zrobi średniaka czarnego to też zamówie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Tylko musiałby mieć opuszczony ogon, bo taka antena jak ma Gassira w twoim podpisie bardzo łatwo może się ułamać lub ogon będzie dużo grubszy.

jbk napisał(a):
A samka mi zrobi??

Z darmozjadami też nie ma problemu tylko dajcie mi trochę czasu bo robota mi się na głowę zwaliła więc na razie zbieram zamówienia.

Od-Nowa napisał(a):
bardzo mi się ten wilczek podoba! chociaż jeszcze szyjkę i poliki możnaby mu podkasać :cool3:

Wiem, to jedno miejsce mi się też jeszcze nie podoba a wyszło tak bo chciałem sierściuchowi dużą kryzę zrobić a do tego wzorowałem się na Baaju więc ma otwarte kąciki paszczy.

Posted

Asaurus napisał(a):
Tylko musiałby mieć opuszczony ogon, bo taka antena jak ma Gassira w twoim podpisie bardzo łatwo może się ułamać lub ogon będzie dużo grubszy.

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:naprawde będę miała swoją gassule:crazyeye::loveu::loveu::loveu:

to ja wole grubszy ogon bo sznaucer z opuszczonym to jakiś zestrachany sznaucer:evil_lol:
ewentualnie jak się nie da to wersja bez ogoniasta(czyli kopiowany sznup)

Posted

To spróbuję ze stojącym ogonem a jak się ułamie to będzie kopiowany :] Tylko musiałabyś mi dostarczyć zdjęcie z profilu takie jak masz w podpisie, w takiej pozycji jak miałaby być figurka. No i oczywiście kwestia wielkości i koloru. Max wielkość to 15mm w szerokości patrząc z góry i 100mm w długości. Jeśli chodzi o kolor to jeżeli ma być czarna to bym musiał kupić odpowiednią bejcę.