Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AngelsDream']

Zobaczyłam to zdjęcie i zaczęłam się zastanawiać co to jest :lol:.. Dopiero po chwili skojarzyłam, że szczurzy pychol ;).

A swoją drogą... cieszysz się, że nie przyjadę, tak :mad:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Zobaczyłam to zdjęcie i zaczęłam się zastanawiać co to jest :lol:.. Dopiero po chwili skojarzyłam, że szczurzy pychol ;).

Niestety uświadomię, że to ta druga strona szczura ;) Fakt, że szczury jajka mają większe od głowy ale jeszcze nasze chłopy nie są takie brzydkie ;)

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Padłam... :lol:
Zaczęłam się tak śmiać, że aż Kamil się obudził.... Kamil śpiący po 2 stronie mieszkania :evil_lol:

Chciałabym zobaczyć Twoją minę jak to przeczytałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Celar ma jakiś taki swój urok osobisty :razz:
Angels, czy na Lubelszczyźnie żyje jakiś znajomy Ci CV? Chciałabym pooglądać wilczaste w akcji na żywo :cool3::oops:

Posted

evl napisał(a):
Celar ma jakiś taki swój urok osobisty :razz:
Angels, czy na Lubelszczyźnie żyje jakiś znajomy Ci CV? Chciałabym pooglądać wilczaste w akcji na żywo :cool3::oops:

Trzeba sobie wejść na wolfdoga i poszukać :D

Jesteśmy za spacerem - tylko posty przeskoczyły i nie wiedziałam.

Posted

AngelsDream napisał(a):
To nie do końca tylko taktyka Celara - Baaj dla bezpieczeństwa woli się przewrócić, niż przyjąc impet na tylne nogi, choć może dziwnie to brzmi.

Też myślałam jak Żonkilcia, pewnie temu, że byłam świadkiem, jak Fialka całym ciałem rzuciła się na Vadira, aż ten przekoziołkował ;)

Super filmiki ;)