Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wobec tego następnym razem może się odważę podejść. Od jutra też będę miała dwóch chłopaków (biorę tymczas) to mi doda odwagi ;)

A swoją drogą masz jakąś złotą receptę na bezkrwawe poznanie dwóch dorosłych samców? Jakimś cudem Ci się to udało, a ja muszę przyznać, że trochę się martwię co to jutro będzie.

Posted

Delph napisał(a):
Wobec tego następnym razem może się odważę podejść. Od jutra też będę miała dwóch chłopaków (biorę tymczas) to mi doda odwagi ;)

A swoją drogą masz jakąś złotą receptę na bezkrwawe poznanie dwóch dorosłych samców? Jakimś cudem Ci się to udało, a ja muszę przyznać, że trochę się martwię co to jutro będzie.

Nasze samce nie są dorosłe ;) Może stąd taki efekt.

Posted

bonsai_88 napisał(a):
Pierwsze co zrobi to zabrać chłopaków na wspólny, dłuuugi spacer ;)

To już przerobiłam - zignorowali się zupełnie. Później weszli razem do mieszkania, obcy zajął się obwąchiwaniem kątów i zignorował mojego Jaggera, więc było ok. Problem powstał, gdy Jagger zaczął bronić swojego fotela i posłania, powarkiwał jak głupi, na szczęście nie uzyskał odpowiedzi. Martwie się jednak co będzie na dłuższą metę, są podobnej wielkości i w podobnym wieku (ponad 5 lat).

Posted

AngelsDream napisał(a):
Od 10 do 12 mamy szkolenie na polach, chyba, że pogoda będzie tragiczna, więc będziemy :)

Na 10:30 spotykamy się ze znajomymi z forum Jacka Gałuszki szkoleniepsow********** na spotkanie towarzysko-szkoleniowe. ;) Koło pomnika psa, a Wy w którym miejscu się szkolicie?

Edit: nie ma to jak cenzura... :roll: