OlimpiaK Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 AngelsDream napisał(a):Pewnie 120 problemów nie przewidzieliśmy, ale liczymy na pomoc każdej chętnej ku temu osoby. Nr znasz. W końcu u mnie nie tylko teoria, ale i praktyka jakaś jest. ;) AngelsDream napisał(a): Denerwuję się. Nawet wyprawka pojawi się po fakcie. Nie ma czego się bać. Część rzeczy macie. Duszek do mnie trafił na zasadzie: zobaczyłam zdjęcie i kazałam do siebie przywieźć na DT. To, że został to już inna bajka. :evil_lol: Czasem liczy się szybka decyjza. AngelsDream napisał(a):więc lepiej jak reguły zna od początku - przynajmniej nie ma takiego zaskoczenia. Może ich nie rozumieć, z czym zapewne też się liczycie. Quote
AngelsDream Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 To mu się wytłumaczy na parówkach, płuckach i spokojnym głosie. Część Baaj pokaże, część pewnie popsuje. Nie jestem napaloną optymistką, ale staram się myśleć na plus, tylko, że tak trochę chłodniej. Teraz czeka nas powiększanie serc ;) Quote
C&B Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Nowy piesio ? Super:multi:( jeżeli się pomyliłam , to sorry:roll:) Rasowy czy jakiś ,,odratowany" ? Quote
Doginka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Aby tylko się zaakceptowały to wszystko będzie dobrze;) @ psy super się razem chowają:p Quote
ariss Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 fajne fotki:multi:ale podziwiam,bo mi by się nie chciało aż tyle naraz wstawiać:shake: Quote
Doginka Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Przestawiło posty:crazyeye::angryy::angryy::angryy: Quote
AngelsDream Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Dziękujęmy za kolejne zdjęcia :) Owszem - od jakiegoś czasu posty znów się przestawiają. Quote
Bonsai Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ale zdjęć! :crazyeye: http://images6.fotosik.pl/318/6347d453aa175130.jpg piękne zaproszenie do zabawy!:loveu: Quote
AngelsDream Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Do zabawy, jednak z wyraźnym pokazaniem, kto nada jej kierunek :) Baaj kocha przekonywać do siebie psy i jest nieszczęśliwy, jeśli to się nie udaje. Quote
Od-Nowa Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 piękne sa te zdjęcia... ten mały wygląda zupełnie jak moja Lira gdy do nas trafiła. Nawet nosiła wtedy brązową skórkową obróżkę! Quote
AngelsDream Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 Zapomniałam dodać, że Baaj kocha również zdejmować psom obroże ;) Quote
Recommended Posts