Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poprostu coś s...pieprzyłam:angryy:Gordon nie słucha i tyle:angryy:Nie wiem czemy, ale tak jest:placz:A taki był karny:loveu:Teraz Raper jest karniejszy od niego:cool3:

Idziemy na spacerek póki słoneczko świeci:p

Posted

chyba właśnie za mało czasu z nim pracujesz:eviltong:i śmiem wątpić,że go przetresowałaś:diabloti::eviltong:

ale Gorduś jest fajnym psiakiem więc myśle,że troche wysiłku i sę naprawi:razz:

Posted

[quote name='AngelsDream']Ja po prostu muszę to napisać!

Wyszłam z Baajem na spacer, zaprosili nas znajomi, którzy mają goldena. Baaj grzecznie szedł przy nodze - nie zaczepiał tamtego psa. W parku puszczony luzem [na obroży bez kagańca] pięknie wracał na każde zawołanie. Wracał na smyczy i mijaliśmy grupę psów luzem - w tym na pewno husky i samoyed - do żadnego z nich Baaj nie pociągnął. Nie było urywania rąk, kręcenia młynka - nic. Dopiero jak samoyed wyraził chęć krycia Baaj mruknął i pies został zabrany. Droga powrotna idealna - żadnych cudów, a Goldi wąchał się z innym psem metr przed nosem Baaja. Mijaliśmy innego psa i też nic. Jak ja długo na to czekałam.

MOJE GRATKI :multi::multi::multi:

Piekne foty wlochatego :loveu:

Posted

oglądałam już Baaja(:loveu::loveu:) kilka razy, ale jakoś nie pisałam :eviltong:
ale ostatnio przeczytałam twoje dwie historie na onet.pies.pl i tak stwierdziłam że może wejdę :evil_lol:

Posted

Teraz on jest w klatce wtedy, kiedy chce sam. Czasem jak potrzebujemy zrobić coś, co jemu mogłoby zaszkodzić, kiedy by przeszkadzał - o np. szklanka się stłukła i trzeba sprzątnąć, czasami śpi półprzymknięty w nocy, czasami jest zamykany jak przychodzi ktoś obcy, kto psa się boi. Generalnie jednak większość czasu klatka jest otwarta.

Witamy nowe twarze :D

Coś dla Ewy: Wolfdog.org forum - View Single Post - Galicja Bis - Baaj w nowym domu...

On się przecież z pół godziny bawił na dwie piłki!