AngelsDream Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Goi się, tylko skóra mu się odparza. :( No i żadnego biegania nawet do dwóch miesięcy po operacji. Teraz nie dziwię się, że psy nagle tyją. Quote
Darianna Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 wow, aż dwa miesięce bez biegania? Mam nadzieje że Baaj nie oszaleje... Wy z nim również.... Quote
Unbelievable Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='AngelsDream']Goi się, tylko skóra mu się odparza. :( No i żadnego biegania nawet do dwóch miesięcy po operacji. Teraz nie dziwię się, że psy nagle tyją.[/QUOTE] dwóch miesięcy? : O gram biegał 3 dni po, a i szfów żadnych nie miał... czemu te operacje tak się róznią...? Quote
AngelsDream Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Bo normalna kastracja to zabieg, a Baaj miał operację - pisałam o tym już ze sto razy: Baaj to wnętr, więc miał cięte powłoki brzuszne tuż przy prąciu, blisko pęcherza. :) Baaj już jest nieznośny - będzie gorzej, ale warto. Quote
Doginka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Spętaj powrozem Baaja jak kunie się pęta;):diabloti: - nie bedzie biegał:diabloti: Quote
Katarama Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Mizianko dla Baaby szybko doszedł do siebie. Hmm.. 3 miesiące... a potem w tydzień nadrobi :) Może jakieś nowe fotki? Co u Celarka? Quote
Unbelievable Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='AngelsDream']Bo normalna kastracja to zabieg, a Baaj miał operację - pisałam o tym już ze sto razy: Baaj to wnętr, więc miał cięte powłoki brzuszne tuż przy prąciu, blisko pęcherza. :) Baaj już jest nieznośny - będzie gorzej, ale warto.[/QUOTE] wiem że jest ( był?) wnętrem ale nie pomyślałam że to może być inna operacja :oops: Quote
AngelsDream Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Myślę, że zawsze będzie wnętrem, bo w końcu to również geny, a nie tylko cechy fizyczne. :) Mam nadzieję, że to ostatnia operacja w jego życiu. :) Witajcie. Zdjęć nie ma i na razie nie będzie, bo za bardzo nie ma co fotografować. Quote
zuzolandia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 spiewaj mu kolysanki ..Baaju baju baj :cool3::cool3: czy ten konkurs juz ??? bo mi teskno do U :eviltong: Quote
AngelsDream Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Tak, konkurs już, ale U. na razie leżą odłogiem. Siostra Baaja nie żyje. Potrzebuję trochę innego pisania, ale przynajmniej wreszcie mam swoją stronę z tekstami i nowe włosy. Quote
Darianna Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 włosy fajne - widzę że oprócz cięcia zmieniłaś kolor? Przykro mi z powodu siostry Baaja... Jak to się stało? :( Quote
jonQuilla Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 [FONT=Georgia]przykra sprawa z Baajuchnową siostrą :shake: a nowa fryzurka ładna, kolor również :cool3: [/FONT] Quote
Pestka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Przykro mi z powodu siostry Baaja :( A w nowych włosach bardzo Ci ładnie ;) Quote
Doginka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Ładnie Ci w nowych włosach:loveu::p Co się Baajowej siostrze przytrafiło?:crazyeye: [*] [*] [*] Quote
AngelsDream Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Miała padaczkę pourazową. Ostatnio bardzo się pogorszyło i została uśpiona. Dla nas jest to trudne, ale dla Magdaleny jeszcze bardziej. Blitz pożegnanie - Page 2 - Wolfdog.org forum Na pierwszej stronie wszystko napisane. Quote
Angelika_Roser Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 :-([FONT=Comic Sans MS] tu smutne i pełne bólu ...[/FONT][FONT=Comic Sans MS]nawet sobie nie umiem i nie chcę tego wyobrażać[/FONT] :-( Quote
zuzolandia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 http://i576.photobucket.com/albums/ss210/asaurus/Netka%2005-11/09-11-05-01.jpg oo wloski skrócone kolor wysycony no no ..:loveu::loveu: dla Baajowej siostry.. ..czytałam ...to takie przykre... Quote
evel Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Biedna Blitz :-( Bardzo współczuję Wam i Właścicielom, najpierw Dona, teraz młoda...:-( Nowe włosy super!!! Quote
offelia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Zobaczcie! Bajj ;- ) - Profil - Zoorbit.com <-- To fałszywy BAAJ . Quote
Darianna Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 czechosłowacki wilczur.... ehhh.... Komuś się nudziło.... Quote
jamnicze Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 swoich psów nie maja, to za cudze się biorą :angryy::angryy::angryy: Quote
AngelsDream Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Dzięki za informację - zaraz to zgłoszę. Quote
Bonsai Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Co za chamstwo! :[ Aż strach umieszczać swoje fotki w internecie. :( Quote
AngelsDream Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Zgłosiłam, ale bez odzewu na razie. Aż mną zatrzęsło. Quote
Recommended Posts