Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale podobny do Celara! Gdyby nie to, że jest w Katowicach i przed nami przeprowadzka, to może udałoby mi się namówić TŻ'ta na DT dla małego. Choć nie wiem czy nadaję się na DT, pewnie bym się za bardzo do psiaka przywiązała, a warunków na drugiego psa na razie nie mamy... :eviltong: Co innego tymczas na czas określony.

Posted

AngelsDream napisał(a):
Próbowałaś kiedyś przekonać psa ze szczękościskiem na spokojnie, żeby oddał swój skarb?

to chyba trzeba mieć jakiś specjalny sposób, pomiziać pod bródką czy coś :evil_lol: ostatnio jak próbowałam jednemu wyjąć piłeczkę tenisową to owszem wypluł po chwili... w dwóch kawałkach... :cool1:

Posted

Ewa, ja ci powiem, że twoje zdjęcie po lekkiej obróbce zdobi mój profil na forum Zmierzchu. ;)

Jestem ogromną fanką Zmierzchu, gigantyczną... A nie powinnam, ale już za późno, wpadłam.

Posted

[quote name='AngelsDream']Ewa, ja ci powiem, że twoje zdjęcie po lekkiej obróbce zdobi mój profil na forum Zmierzchu. ;)

Jestem ogromną fanką Zmierzchu, gigantyczną... A nie powinnam, ale już za późno, wpadłam.

odrazu nie powinnam;)

jakie????:p

Posted

Eee tam, moim zdaniem, to jest dość uniwersalna książka i w stanach czytają to zarówno córki jak i matki.
Oo, jestem ciekawa jak to wyjdzie, mam nadzieje, że wstawisz zdjęcie :razz: Ja mam bransoletke ze sklepu, co prawda, tania nie była, ale nie mogłam się powstrzymać. Dobra, nie zaśmiecam juuż :eviltong: