AngelsDream Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 pusia2405 napisał(a):A może sweterek sprawić łysolkowi?;) Próbowaliśmy - nie chciał ;) Quote
Delph Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Wybaczcie, że się wtrącam :p Piękne szczury :loveu: Czarny prawie identyczny jak mój Mefisto (jeśli ma też biały brzuszek ;)). Skąd wytrzasnęłaś takiego boskiego dumbo? Quote
AngelsDream Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 Delph napisał(a):Wybaczcie, że się wtrącam :p Piękne szczury :loveu: Czarny prawie identyczny jak mój Mefisto (jeśli ma też biały brzuszek ;)). Skąd wytrzasnęłaś takiego boskiego dumbo? Nie ma całego białego, ale ma białe znaczenia na brzuchu. A dumbo, jak i resztę szczurów mamy z polskich hodowli szczurów rodowodowych :) Quote
M&T Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 1. Czemu Baaj ma taki ogromny kaganiec?? :shock::evil_lol::evil_lol: 2. Czemu w ogóle miał kaganiec :eviltong: Quote
AngelsDream Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 1. Żeby mógł w nim swobodnie biegać, otwierając pysk. 2. Po to, że to duży pies i kaganiec musi umieć nosić, dodatkowo zbiera śmieci, więc jak biega luzem [zresztą tak jest zgodnie z przepisami], to się o niego nie martwię. Quote
Unbelievable Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 tak sobie pomyślałam... kupcie baajowi różową obrożę :loveu::loveu::diabloti: Quote
M&T Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 AngelsDream napisał(a):1. Żeby mógł w nim swobodnie biegać, otwierając pysk. 2. Po to, że to duży pies i kaganiec musi umieć nosić, dodatkowo zbiera śmieci, więc jak biega luzem [zresztą tak jest zgodnie z przepisami], to się o niego nie martwię. 1. A no tak :eviltong: Nie jestem przyzwyczajona do takich dużych kagańców, bo mój to ma mały pyszczek i takie wielkie wyglądaja dla mnie jak mini klatka :evil_lol: ale grunt, żeby pies miał wygodnie :lol: 2. To już wszystko rozumiem :lol::lol: Quote
jonQuilla Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [FONT=Georgia]Baaj nie próbuje zdjąć namordnika? :) bo Salsa głównie szura pyskiem po ziemi na spacerach jak ma namordnik i biega luzem :evil_lol: [/FONT] Quote
jbk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 W kagańcu Baaj wygląda groźniej niż bez :) Jakoś tak dla mnie, jak pies ma kaganiec, to znaczy, że gryzie :evil_lol: Chociaż wiem, że tak nie jest, nie umiem się opędzić od tego wrażenia :) Quote
eria Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 ja na pytanie czemu Foxi nosi kaganiec odpowiadam ,zgodnie z prawdą, że ratuje jej życie każdego dnia ;) Quote
taxelina Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 http://images6.fotosik.pl/320/dba3b7e5865f3938.jpg ale mokry psiak.. Quote
Od-Nowa Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 nie widzę ani jednego zdjęcia... same krzyzyki :placz: Quote
AngelsDream Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]Baaj nie próbuje zdjąć namordnika? :) bo Salsa głównie szura pyskiem po ziemi na spacerach jak ma namordnik i biega luzem :evil_lol: [/FONT] Próbuje, dlatego ma przypięty do obroży. Jak idzie na smyczy też ma przypięty, bo mu jeden koleś zdjął do pogłaskania... A tak to mu przeszkadza, więc powoli się przyzwyczaja i tak coś czuję, że za tydzień, to on już go nie będzie czuł. jbk napisał(a):W kagańcu Baaj wygląda groźniej niż bez :) Jakoś tak dla mnie, jak pies ma kaganiec, to znaczy, że gryzie :evil_lol: Chociaż wiem, że tak nie jest, nie umiem się opędzić od tego wrażenia :) Większość osób myśli podobnie i dobrze - mamy spokój ;) eria napisał(a):ja na pytanie czemu Foxi nosi kaganiec odpowiadam ,zgodnie z prawdą, że ratuje jej życie każdego dnia ;) Ja odpowiadam, że zbiera śmieci, to i nosi kaganiec. Chociaż jestem przekonana, że sąsiedzi myślą, że to zasługa ich dogadywań. Niech się łudzą - to oni musieli wywoływac psu wymioty, jak zjadł nie wiadomo co... deer_1987 napisał(a):http://images6.fotosik.pl/320/dba3b7e5865f3938.jpg ale mokry psiak.. Od-Nowa napisał(a):nie widzę ani jednego zdjęcia... same krzyzyki :placz: Chyba serwery padły :( Quote
crazydaisy Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Mi się fotki wyświetlają :) Spory ten kaganiec, ciekawa jest jak Vega wyglądałaby w czymś takim :evil_lol: Quote
AngelsDream Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 crazydaisy napisał(a):Mi się fotki wyświetlają :) Spory ten kaganiec, ciekawa jest jak Vega wyglądałaby w czymś takim :evil_lol: Mierzył go już berneńczyk - mieścił się razem ze swoją piłką ;) Quote
pusia2405 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Ja niestety też tych ostatnich fot nie widzę:cool3:. Quote
jbk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 A jutro się wybieracie po drugiego psiaka? Dobrze pamiętam? Quote
AngelsDream Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Jutro, około 13. Jeszcze dziś zadzwonię i potwierdzę. :) Quote
crazydaisy Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Oby wszystko poszło po Waszej myśli. Quote
eria Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 to dosc stresujący dzień dla Was jutro ;) Trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło się pomyślnie i z niecierpliwością czekam na relację ;) Quote
Recommended Posts