Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wybaczcie, że się wtrącam :p
Piękne szczury :loveu: Czarny prawie identyczny jak mój Mefisto (jeśli ma też biały brzuszek ;)).
Skąd wytrzasnęłaś takiego boskiego dumbo?

Posted

Delph napisał(a):
Wybaczcie, że się wtrącam :p
Piękne szczury :loveu: Czarny prawie identyczny jak mój Mefisto (jeśli ma też biały brzuszek ;)).
Skąd wytrzasnęłaś takiego boskiego dumbo?

Nie ma całego białego, ale ma białe znaczenia na brzuchu.

A dumbo, jak i resztę szczurów mamy z polskich hodowli szczurów rodowodowych :)

Posted

1. Żeby mógł w nim swobodnie biegać, otwierając pysk.

2. Po to, że to duży pies i kaganiec musi umieć nosić, dodatkowo zbiera śmieci, więc jak biega luzem [zresztą tak jest zgodnie z przepisami], to się o niego nie martwię.

Posted

AngelsDream napisał(a):
1. Żeby mógł w nim swobodnie biegać, otwierając pysk.

2. Po to, że to duży pies i kaganiec musi umieć nosić, dodatkowo zbiera śmieci, więc jak biega luzem [zresztą tak jest zgodnie z przepisami], to się o niego nie martwię.

1. A no tak :eviltong: Nie jestem przyzwyczajona do takich dużych kagańców, bo mój to ma mały pyszczek i takie wielkie wyglądaja dla mnie jak mini klatka :evil_lol: ale grunt, żeby pies miał wygodnie :lol:

2. To już wszystko rozumiem :lol::lol:

Posted

W kagańcu Baaj wygląda groźniej niż bez :) Jakoś tak dla mnie, jak pies ma kaganiec, to znaczy, że gryzie :evil_lol: Chociaż wiem, że tak nie jest, nie umiem się opędzić od tego wrażenia :)

Posted

jonQuilla napisał(a):
[FONT=Georgia]Baaj nie próbuje zdjąć namordnika? :)
bo Salsa głównie szura pyskiem po ziemi na spacerach jak ma namordnik i biega luzem :evil_lol:
[/FONT]

Próbuje, dlatego ma przypięty do obroży. Jak idzie na smyczy też ma przypięty, bo mu jeden koleś zdjął do pogłaskania... A tak to mu przeszkadza, więc powoli się przyzwyczaja i tak coś czuję, że za tydzień, to on już go nie będzie czuł.

jbk napisał(a):
W kagańcu Baaj wygląda groźniej niż bez :) Jakoś tak dla mnie, jak pies ma kaganiec, to znaczy, że gryzie :evil_lol: Chociaż wiem, że tak nie jest, nie umiem się opędzić od tego wrażenia :)

Większość osób myśli podobnie i dobrze - mamy spokój ;)

eria napisał(a):
ja na pytanie czemu Foxi nosi kaganiec odpowiadam ,zgodnie z prawdą, że ratuje jej życie każdego dnia ;)

Ja odpowiadam, że zbiera śmieci, to i nosi kaganiec. Chociaż jestem przekonana, że sąsiedzi myślą, że to zasługa ich dogadywań. Niech się łudzą - to oni musieli wywoływac psu wymioty, jak zjadł nie wiadomo co...

deer_1987 napisał(a):

Od-Nowa napisał(a):
nie widzę ani jednego zdjęcia... same krzyzyki :placz:

Chyba serwery padły :(

Posted

crazydaisy napisał(a):
Mi się fotki wyświetlają :)
Spory ten kaganiec, ciekawa jest jak Vega wyglądałaby w czymś takim :evil_lol:

Mierzył go już berneńczyk - mieścił się razem ze swoją piłką ;)

Posted

to dosc stresujący dzień dla Was jutro ;)
Trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło się pomyślnie i z niecierpliwością czekam na relację ;)