Szarik Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='AngelsDream']A tu ciekawstka - to był mój błąd. ;) Energicznie wydana komenda Chodź. Pies wybiegł do przodu, było ślisko, ja się wyrżnęłam, pies poleciał rozpędem jeszcze parenaście metrów, po czym stanął i patrzył. Ja wstałam, otrzepałam się, zawołałam psa. Pies się odwołał, po czym za wczasu zaparłam się mocno nogami, bo znów chciał odbiec. Myślał, że to taka zabawa w odbieganie i wracanie ;) Antybiotyk bierze z powodu zielonych glutów, które ciekły mu z nosa. Pan doktor stwierdził, że to zwykły katar, ale nie chciał ryzykować, że zejdzie w oskrzela. Z dziś też są leśne foty ^^ No ja głupia, jak mogłam podejrzewać Baaja, wybacz piesku ;) Oczywiście, ze wina pańci, niedość, że wydaje niezrozumiałe komendy, to jeszcze nie pozwala wykonać! :mad: :evil_lol: I słusznie! Narazie wytrzymamy brak wodnych fotek ;) Czeekam! Quote
jonQuilla Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 hmm... podobają mi się foty leśnego Baaja... wygląda tak dziko :loveu::loveu: Quote
zoil Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 jeeeej! błocko!!:loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Misiek pod kosiarke wpadl?:evil_lol: Quote
AngelsDream Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 To jego zwyczajowa długość włosów, o ile mam chwilę, żeby mu te włosy obciąć. Quote
Szarik Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Nie wiem co cytowac, bardzo podoBaają mi się zdjecia ;) Baajek chciał uciec do Chin? Na Olimpiadę? :evil_lol: http://i311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/Dogomania/2008_08_17/Resizeof080817_03.jpg rzypomina mi się scena z Króla Lwa, nie wiem czy oglądałas, jak Mufasa pokazywał Simbie Jego przyszłe terytorium :evil_lol: Pytania? - Skoro Baaj tu, to gdzie Wasze posłania? :diabloti: Quote
AngelsDream Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Jakby on pojechał, to by było więcej medali ;) A ze spaniem na kanapie to jest problem, bo my generalnie mamy łóżko, ale śpimy raz tu, raz tu, więc raz pościel jest tu, raz tam. Na szczęście komenda Zejdź działa bez zarzutu. W ostateczności zostaje nam klatka i podłoga ;) Quote
zoil Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 no przeciez angels w klatce mieszka..:evil_lol: Quote
zoil Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 hmm.. to raczej jakas dziupla by sie przydala.. ;) Quote
AngelsDream Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 No ale w kawalerce drzewo się nam nie zmieści ;( Quote
Paulina_mickey Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 Nawet nie wiem, które zdjęcie zacytować:crazyeye::loveu: Wszystkie są super :loveu: http://i311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/Dogomania/2008_08_17/Resizeof080817_31.jpg :evil_lol:widać,że spacerek się udał Quote
zoil Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 AngelsDream napisał(a):No ale w kawalerce drzewo się nam nie zmieści ;( no to podpiac jakies do tego super-hiper-wielkiego balkonu:D Quote
Mudik Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Super fotki, nie ma jak wilk w lesie:loveu::loveu::loveu::loveu:, a na jednej Twoja czerwień włosów nasunęła mi natrętne skojarzenie z bajką o "Czerwonym kapturku" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witam siępo przerwie:lol: Quote
AngelsDream Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Ale moje wilczysko jest grzeczne :D Quote
M&T Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 http://i311.photobucket.com/albums/kk473/beriet_baaj/Dogomania/2008_08_17/Resizeof080817_22.jpg Jejciu, tunel chciał wykopać, czy co? :evil_lol: Quote
Szarik Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='AngelsDream']Jakby on pojechał, to by było więcej medali ;) A ze spaniem na kanapie to jest problem, bo my generalnie mamy łóżko, ale śpimy raz tu, raz tu, więc raz pościel jest tu, raz tam. Na szczęście komenda Zejdź działa bez zarzutu. W ostateczności zostaje nam klatka i podłoga ;) W łucznictwie, czy wioślarstwie? :diabloti: Moi nie pozwalają Szaremu spac na łóżku :mad: Tylko na specjalnym kocyku, bo on się cały rok leni... Ale jak nikogo nie ma :knuje: :evil_lol: Zejdź też działa, ale nikt nie ma serca stosować :roll: :loveu: Quote
Recommended Posts