Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AngelsDream']A tu ciekawstka - to był mój błąd. ;) Energicznie wydana komenda Chodź. Pies wybiegł do przodu, było ślisko, ja się wyrżnęłam, pies poleciał rozpędem jeszcze parenaście metrów, po czym stanął i patrzył. Ja wstałam, otrzepałam się, zawołałam psa. Pies się odwołał, po czym za wczasu zaparłam się mocno nogami, bo znów chciał odbiec. Myślał, że to taka zabawa w odbieganie i wracanie ;)

Antybiotyk bierze z powodu zielonych glutów, które ciekły mu z nosa. Pan doktor stwierdził, że to zwykły katar, ale nie chciał ryzykować, że zejdzie w oskrzela.

Z dziś też są leśne foty ^^

No ja głupia, jak mogłam podejrzewać Baaja, wybacz piesku ;) Oczywiście, ze wina pańci, niedość, że wydaje niezrozumiałe komendy, to jeszcze nie pozwala wykonać! :mad: :evil_lol:

I słusznie! Narazie wytrzymamy brak wodnych fotek ;)

Czeekam!

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jakby on pojechał, to by było więcej medali ;)

A ze spaniem na kanapie to jest problem, bo my generalnie mamy łóżko, ale śpimy raz tu, raz tu, więc raz pościel jest tu, raz tam. Na szczęście komenda Zejdź działa bez zarzutu. W ostateczności zostaje nam klatka i podłoga ;)

Posted

Super fotki, nie ma jak wilk w lesie:loveu::loveu::loveu::loveu:, a na jednej Twoja czerwień włosów nasunęła mi natrętne skojarzenie z bajką o "Czerwonym kapturku" :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Witam siępo przerwie:lol:

Posted

[quote name='AngelsDream']Jakby on pojechał, to by było więcej medali ;)

A ze spaniem na kanapie to jest problem, bo my generalnie mamy łóżko, ale śpimy raz tu, raz tu, więc raz pościel jest tu, raz tam. Na szczęście komenda Zejdź działa bez zarzutu. W ostateczności zostaje nam klatka i podłoga ;)

W łucznictwie, czy wioślarstwie? :diabloti:

Moi nie pozwalają Szaremu spac na łóżku :mad: Tylko na specjalnym kocyku, bo on się cały rok leni... Ale jak nikogo nie ma :knuje: :evil_lol: Zejdź też działa, ale nikt nie ma serca stosować :roll: :loveu: