Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AngelsDream napisał(a):
Owszem skarpetka, którą Baaj przyniósł i położył sobie pod głową :P

masochista :evil_lol::evil_lol: :D

Posted

AngelsDream napisał(a):
On naprawdę tylko wydaje się taki wielki. :cool3:

bo wy się już przyzwyczailiście! :P a czemu na Zlot nie jedziecie? ;>

Posted

Głodzony, a jakże! Micha niby konkretna ale kulek w niej malutko. Trzeba było wypełnić po brzegi a nie tak skąpić. :lol:

Uwielbiam to jak szczurzyska ziewają - prawie można zobaczyć jak wyglada szczur od środka :) I ten nosek wtedy zmarszczony .. :loveu:

Posted

[quote name='fattyciak']Głodzony, a jakże! Micha niby konkretna ale kulek w niej malutko. Trzeba było wypełnić po brzegi a nie tak skąpić. :lol:[/QUOTE]

Teraz będzie gorzej - karma się skończyła.:diabloti:

[quote name='fattyciak']Uwielbiam to jak szczurzyska ziewają - prawie można zobaczyć jak wyglada szczur od środka :) I ten nosek wtedy zmarszczony .. :loveu:[/QUOTE]

Ba! :loveu:

Posted

[quote name='fattyciak']Głodzony, a jakże! Micha niby konkretna ale kulek w niej malutko. Trzeba było wypełnić po brzegi a nie tak skąpić. :lol:

Uwielbiam to jak szczurzyska ziewają - prawie można zobaczyć jak wyglada szczur od środka :) I ten nosek wtedy zmarszczony .. :loveu:[/quote]

Noo, micha konkretna:lol:.

A ja pierwszy raz zobaczyłam ziewającego szczura i byłam pewna, że on się drze:evil_lol:.

Posted

[quote name='AngelsDream']Hehehe - aż takie zdolne to one nie są.[/quote]
mi mój Ikon tylko raz narobił potężnego wrzasku na cały dom- złapała szczurzyna cukierka, a ja(jakże wredna! ) go dorwałam i zaczęłam cukierka wydzierać. Aż moja rodzina się zleciała, zeby zobaczyć co sie dzieje.
Ale fakt to nie był krzyk z rozdziawioną paszczą, tylko krzyk przez zacisniete na cukierku zęby:eviltong: , no bo jak mogłam zabrać ogonowi taką pychotę...