Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Es geht Aaron jedenfalls recht gut, und er ist ein süßer Fratz.
Allerdings hat er manchmal einen Dickkopf. Aber er kann auch im Garten
sehr fröhlich rumhopsen wie ein Gummiball. Es macht großen Spaß mit ihm,
er ist so unproblematisch"

"Bisiek ma sie juz całkiem dobrze i jest słodkim brzdącem. Czasami potrafi byc uparty. W ogrodzie skacze sobie radosnie jak pilka gumowa. Bisiek to sama przyjemnosc i zabawa. Jest absolutnie nieskomplikowany"

ps. :):)... Ręcznik nie zakrywa zadnej rany ani nic innego. Bisiek jest po kąpieli. Wyjasniam, bo juz 3 osoby mnie o to pytały.

Posted

Tu nasz Bisiek ukochany. Był dzis ze swoja panią ogladac kabaret. Lezal pod stołem i był podobno taką sama atrakcja jak sam kabaret. wszyscy go głaskali, a on sie cieszył. Mam taka cicha nadzieje, ze w koncu jego oczki zmienia wyraz. Ze uwierzy, ze tak juz zostanie na zawsze i pozwoli odejsc złym wspomnieniom. Ze kiedys dostaniemy zdjecie, na ktorym Bisiek bedzie sie usmiechal.

A tak w ogóle fajnie sie ma, ze jest w Berlinie. Berlin to miasto kochajace psy. prawie wszedzie sa mile widziane. w restauracjach, ogrodach piwnych, podworkowych teatrach, parkach.

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img175.imageshack.us/img175/4824/aaron015gm2.jpg[/IMG][/URL]

• 2 weeks later...
Posted

kurcze Kasiu. Ten ryjek nie jest jeszcze szczesliwy na moje oko. niestety. to jednak trwa. u innych krocej u innych dluzej. jest tam dopiero miesiac i 10 dni. po tym czasie to moj krzyczkowy dopiero zaczal na wadze przybierac.....a do usmiechania jeszcze pare tygodni musialo minac....Tak to juz jest. Biedne psiska

Posted

I ja pamietam watek Bisia:lol:. Jak miło go widzieć.
A na uśmieszek poczekajmy, napewno się uśmiechnie:p.
Teraz to onpewnie wszysko sobie w główce :hmmmm: ;)układa.

• 1 month later...
Posted

Tutaj nowe fotki Bisieczka. Te zdjecia nadal sa smutnawe. Ale jego pani obiecała zwrócic uwage na to i przysłać takie, kiedy piesia jest też wesoły. Bisiek w ogrodku sobie podskakuje czasem, pogania sie, poszczeka na psy zza ogrodzenia. Ale to są krótkie momenty. Zaraz potem utyka i kładzie się spać. Generalnie Bisiek spi przez cały dzien. Jego sen jest przerywany na krótkie spacery czy wyjscia zeby sie załatwic. Potem jednak chce do domu i spać. Po krótkim czasie utyka. dostaje wtedy srodki homeopatyczne, które mu pomagają na jakis czas.

Jego pani razem z wet. uważa, że Bisiek bedzie potrzebowal około roku,żeby naprawde nabrac sił oraz przezwyciężyc psychiczne urazy.

Bardzo się cieszę, że ostatnią część swojego życia jest kochany i ma wszystkiego pod dostatkiem.

Bisiek potrafi brykac i fikac, ale smutek zawsze mu towarzyszy. Często spacerowicze pytają jego włascicielkę, czemu on ma taki niesamowicie smutny wyraz w oczach.
Zastanawiam sie jak żyją i myslą ludzie, którzy doprowadzili go do takiego stanu oraz Ci, którzy go w tym stanie pozostawili bez pomocy

jak tak patrze na te zdjecie ostatnie to zastanawiam sie co mu sie stalo z tym ogonem..Wyglada jakby był połamany. Powinnam sie cieszyc. ale jakos nie moge. Ale ciesze sie. ciesze:)

Posted

A ja myslę, że Bisiacek - piesek po przejsciach jest bardzo dojarzył psem, zrównoważonym i może oszczędnym w ujawnianiu radości. Wiele przeżył - nie wiemy co dokładnie, jest chory pewnie pomino otrzymywanych leków czasmi go boli, moze jest osłabony i jak człowiek chory dobrze mu jest jak sobie pośpi, popatrzy, pomruczy piesek ;)- nie człowiek - ale w tym swoim takim wyciszonym, leniwym świecie może zaczynac czuć się spokojnie - a to chyba najważniejsze.