BlackSheWolf Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 przekonanie rodzicow to bedzie ciezkie :( oj... :( wydaje sie wręcz niemożliwe... ale spróbuje dziś z nimi pogadac... Quote
Martunia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 No pogadaj trochę o niej z nimi, może się zgodzą. Ona tyle czeka na właściciela. :( I taka śliczna jest, może to właśnie Ty zostaniesz jej właścicielką? :cool3: Quote
BlackSheWolf Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 z miła chęcia. ale jak wiadomo nie ode mnie to zalezy :( Quote
magdyska25 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 no to pozostaje nam tylko zacisnąć kciuki mocno!!!!!!! Życzę powodzenia....pamiętaj o argumentach!!!!! Quote
BlackSheWolf Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 no podsuncie mi wiecej argumentow Quote
Sweet Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ja nie mam pomysłu:P w sumie to nie moich rodziców nie musiałam długo przekonywac:P Moze to że bedziesz sie nią zajmowac, kupowac jej to co bedzie potrzebowała, wychodzic bedziesz na spacery, że bardzo bys chciała miec znowu pieska i nie wiem wiem że to są sprawy o których napewno twoi rodzice wiedzą... Quote
BlackSheWolf Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):ja nie mam pomysłu:P w sumie to nie moich rodziców nie musiałam długo przekonywac:P Moze to że bedziesz sie nią zajmowac, kupowac jej to co bedzie potrzebowała, wychodzic bedziesz na spacery, że bardzo bys chciała miec znowu pieska i nie wiem wiem że to są sprawy o których napewno twoi rodzice wiedzą... a no wiedza... ale na nichto nie dziala.... oby sie udalo! Quote
BlackSheWolf Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 wiecie co trzymajcie teraz mocniej kciuki :razz: mama-zgodzila sie brat- tez tata- za nic w swiecie :placz: Quote
BlackSheWolf Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 oj bedzie ciezko :( :( z tatą nie pójdzie tak łatwo... yh :( Quote
Martunia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Trzymam kciuki za to, by się udało. :) :kciuki::kciuki: Quote
BlackSheWolf Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 oj nie wiem czy dzis pogadam... tata nie w sosie :( Quote
Martunia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 To popróbuj troszkę kiedy indziej, może się uda. ;) :kciuki: Quote
BlackSheWolf Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 tylko zeby ktos mi jej sprzed nosa nie zabrał ;P Quote
Martunia Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Hehe, no tak, masz rację. :D Więc musisz się spieszyć. ^^ Trzymam kciuki, by się udało nakłonić na sunieczkę rodziców. :) :kciuki: Quote
devi Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Spróbowałaś już porozmawiać z rodzicami? Trzymam kciuki! Quote
BlackSheWolf Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 no tak jak mowilam. Mama i brat sie zgadzaja. A tata ? dzis ciagl dalszy rozmowy z nim. Quote
Selenga Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 może pokaż tacie ten artykuł ;) http://www.poranne.pl/?pid=artykul&artid=772 trzymam kciuki żeby się udało Quote
Martunia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 To i tak dobrze, jak już dwie osoby nakłoniłaś. :kciuki: Quote
fizia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ja cały czas trzymam kciuki za powodzenie pertraktacji!! Selenga poddała świetny argument!!:) pieski z łatkami w kształcie serca przynoszą szczęście! Quote
BlackSheWolf Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 haha dobry argument :D dobry :D a tata jeszcze z pracy nie przyszedl... Quote
Martunia Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Namawiaj go do skutku. :) Może w końcu się zgodzi. No i z tym argumentem to też dobry pomysł. ;) Quote
Guest ursa81 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='BlackSheWolf']haha dobry argument :D dobry :D a tata jeszcze z pracy nie przyszedl... Mam nadzieję, że Tatuś się zgodził. Jeśli jeszcze nie rozmawiałaś... to może zacznij od: "Kochany Tatusiu, wiesz jak bardzo chciałabym mieć pieska, a tu jest taki śliczny i porzucony (tu wyciągasz przygotowany wydruk zdjęcia...) :) Ja tymczasem zrobiłam banerki sunieczce: Quote
Recommended Posts